Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

nevíte co mám dělat jak mám jít na ten interwiev , píše mi to cosi že se mám dostat na vysokou úroven nebo tak něco nepamatuju si přesně..

----

Chci splnit archivment ,ale nemůžu zastihnout ani Bruciho ani Little J. Nikdy nejsou doma furt mají jen záznamník . Šlo by to i nějak jinak ?

----

EDIT : dal by ted někdo multi ? jsem online tak si mě kdyžtak přidejte . nick v podpisu

Odesláno

prosim prosim poradte, delam misi (zbyva mi cca tak 10 misi) pro Bella(krestni jemno myslim Phill? ale nejsem si jisty) no a mam s ni mnejdriv zajet pro nejaky nakladak a pak mame jet do pristavu kde je plno rusu kteri prevazi kokain z Vice city svoji super lodkou....no a nevim co tam mam pak udelat, zastavim tam s nakladakem a prijdou ke mne 2 z tech straznych a zacnou se me vyptavat ale pak se jim to nelibi a vytahnou zbrane tak jsem zacal strilet ale tech straznych je tam strasne moc a hned mi ubrali cely stit a zachvilicku zabili Bella.....delam to teda spravne? mam je vsechny zabit? pise se tam neco ze je dulezity moment prekvapeni ale nevim jak ho mam vyuzit ve svuj prospech...dik za rady :)

Odesláno
  Brake napsal:
prosim prosim poradte, delam misi (zbyva mi cca tak 10 misi) pro Bella(krestni jemno myslim Phill? ale nejsem si jisty) no a mam s ni mnejdriv zajet pro nejaky nakladak a pak mame jet do pristavu kde je plno rusu kteri prevazi kokain z Vice city svoji super lodkou....no a nevim co tam mam pak udelat, zastavim tam s nakladakem a prijdou ke mne 2 z tech straznych a zacnou se me vyptavat ale pak se jim to nelibi a vytahnou zbrane tak jsem zacal strilet ale tech straznych je tam strasne moc a hned mi ubrali cely stit a zachvilicku zabili Bella.....delam to teda spravne? mam je vsechny zabit? pise se tam neco ze je dulezity moment prekvapeni ale nevim jak ho mam vyuzit ve svuj prospech...dik za rady :)
jo musíš je všechny zabít,hlavně se prostě schovávej,za auto,za rohem apod.
Odesláno
  Brake napsal:

ja je jednoduše vyvraždil:dozey:

Odesláno

cus all mam problem dohraů jsem myslis 86 nebo 82 misi a nic se nedeje uz si nepamatuju co byla posladni mise ale kdyz sem ji dohral tak se mi na mape objevil takovej zelenej panacek a kdyz sem k nemu dojel ba tamm enjaka zenska ta chtela odvizt nekam doo r.pr.... tak jsem ji tam odvez a pak uz se nic nedeje vsichni maj zaznamnik a nevim co dal pls hel

Odesláno
  Saitek192 napsal:
cus all mam problem dohraů jsem myslis 86 nebo 82 misi a nic se nedeje uz si nepamatuju co byla posladni mise ale kdyz sem ji dohral tak se mi na mape objevil takovej zelenej panacek a kdyz sem k nemu dojel ba tamm enjaka zenska ta chtela odvizt nekam doo r.pr.... tak jsem ji tam odvez a pak uz se nic nedeje vsichni maj zaznamnik a nevim co dal pls hel

mozna mas na mape na 2 ostrove myslim ze najihu takovou kravatu(ikonka) a u ty udelas misi a pokracujes jestli uz si ji udelal musis hold cekat az ti nekdo zavola

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu