Mike55 Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 To je husté. Ty to máš celé nějaké zabugované :D první taxíky a ted tohle :D, máš XBOX nebo PS3 verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 razziel má myslím PSko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 hej jak se u xbox berou cihli ze zeme uz jsem to zapomel pls :D EDIT : dobry uz to vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 berou se LB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 hej pojdte nekdo dat multiplayer na xboxi deme race chci achivmenty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 hej pojdte nekdo dat multiplayer na xboxi deme race chci achivmenty tak si mě přidej:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 nevíte co mám dělat jak mám jít na ten interwiev , píše mi to cosi že se mám dostat na vysokou úroven nebo tak něco nepamatuju si přesně.. ---- Chci splnit archivment ,ale nemůžu zastihnout ani Bruciho ani Little J. Nikdy nejsou doma furt mají jen záznamník . Šlo by to i nějak jinak ? ---- EDIT : dal by ted někdo multi ? jsem online tak si mě kdyžtak přidejte . nick v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Právje že mám xbox ty bugy mně plavjej:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Zdravim, chci se zeptat kde je vrtulnik jiny nez ty 4 zlute vyhlidkove na molu?Treba vojensky nebo proste jiny...A letadlo teda zadne neni k dispozici?To je prece skoda, ne? Diky moc za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Květen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 vojenský vrtulníky "parkujou" na letišti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Ze jsem tam zadne nevidel?!a co ty letouny-nic? Dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Květen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 potkal jsem je tam zatím jen jednou letadla tam jsou, ale lítat s nima nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 prosim prosim poradte, delam misi (zbyva mi cca tak 10 misi) pro Bella(krestni jemno myslim Phill? ale nejsem si jisty) no a mam s ni mnejdriv zajet pro nejaky nakladak a pak mame jet do pristavu kde je plno rusu kteri prevazi kokain z Vice city svoji super lodkou....no a nevim co tam mam pak udelat, zastavim tam s nakladakem a prijdou ke mne 2 z tech straznych a zacnou se me vyptavat ale pak se jim to nelibi a vytahnou zbrane tak jsem zacal strilet ale tech straznych je tam strasne moc a hned mi ubrali cely stit a zachvilicku zabili Bella.....delam to teda spravne? mam je vsechny zabit? pise se tam neco ze je dulezity moment prekvapeni ale nevim jak ho mam vyuzit ve svuj prospech...dik za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 prosim prosim poradte, delam misi (zbyva mi cca tak 10 misi) pro Bella(krestni jemno myslim Phill? ale nejsem si jisty) no a mam s ni mnejdriv zajet pro nejaky nakladak a pak mame jet do pristavu kde je plno rusu kteri prevazi kokain z Vice city svoji super lodkou....no a nevim co tam mam pak udelat, zastavim tam s nakladakem a prijdou ke mne 2 z tech straznych a zacnou se me vyptavat ale pak se jim to nelibi a vytahnou zbrane tak jsem zacal strilet ale tech straznych je tam strasne moc a hned mi ubrali cely stit a zachvilicku zabili Bella.....delam to teda spravne? mam je vsechny zabit? pise se tam neco ze je dulezity moment prekvapeni ale nevim jak ho mam vyuzit ve svuj prospech...dik za rady :)jo musíš je všechny zabít,hlavně se prostě schovávej,za auto,za rohem apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 prosim prosim poradte, delam misi (zbyva mi cca tak 10 misi) pro Bella(krestni jemno myslim Phill? ale nejsem si jisty) no a mam s ni mnejdriv zajet pro nejaky nakladak a pak mame jet do pristavu kde je plno rusu kteri prevazi kokain z Vice city svoji super lodkou....no a nevim co tam mam pak udelat, zastavim tam s nakladakem a prijdou ke mne 2 z tech straznych a zacnou se me vyptavat ale pak se jim to nelibi a vytahnou zbrane tak jsem zacal strilet ale tech straznych je tam strasne moc a hned mi ubrali cely stit a zachvilicku zabili Bella.....delam to teda spravne? mam je vsechny zabit? pise se tam neco ze je dulezity moment prekvapeni ale nevim jak ho mam vyuzit ve svuj prospech...dik za rady :) ja je jednoduše vyvraždil:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 cus all mam problem dohraů jsem myslis 86 nebo 82 misi a nic se nedeje uz si nepamatuju co byla posladni mise ale kdyz sem ji dohral tak se mi na mape objevil takovej zelenej panacek a kdyz sem k nemu dojel ba tamm enjaka zenska ta chtela odvizt nekam doo r.pr.... tak jsem ji tam odvez a pak uz se nic nedeje vsichni maj zaznamnik a nevim co dal pls hel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 cus all mam problem dohraů jsem myslis 86 nebo 82 misi a nic se nedeje uz si nepamatuju co byla posladni mise ale kdyz sem ji dohral tak se mi na mape objevil takovej zelenej panacek a kdyz sem k nemu dojel ba tamm enjaka zenska ta chtela odvizt nekam doo r.pr.... tak jsem ji tam odvez a pak uz se nic nedeje vsichni maj zaznamnik a nevim co dal pls hel mozna mas na mape na 2 ostrove myslim ze najihu takovou kravatu(ikonka) a u ty udelas misi a pokracujes jestli uz si ji udelal musis hold cekat az ti nekdo zavola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 mam jenom na mape toho assassina nejaky kde delam mise ale nepricitaj se mi ve statusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 tak konecne sem dal to vykradani banky, skvela mise to je!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 hm mne bavi jezdit v taxiku ale nekde jsem cetl ze musim nejak otevrit tu moznost vozit lidi v taxiku jak to udelam aby si ke mne do auta sedli a ja je odvezl tam kam chtej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Chci se zeptat Jak dám ten status mám tam 40% alen nevim estly mně zbívá do konce nebo sem ve 40 % ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 hm mne bavi jezdit v taxiku ale nekde jsem cetl ze musim nejak otevrit tu moznost vozit lidi v taxiku jak to udelam aby si ke mne do auta sedli a ja je odvezl tam kam chtej? musis bejt dobrej kamos s romanem pak mu zavolat pro job a mas nekam dovezt lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 ahoj, tak uz finishuju hru a nemuzu se vubec rozhodnou, jsem v jedne z poslednich misi a mam se rozhodnout jestli mam jit po pomste nebo uzavrit obchod....vy co jste to dohrali vite o cem mluvim, ti co se sem jeste nedostali tak jim nechci vice prozrazovat.... poradte Roman furt premlouva k dohode a ja bych radsi pomstu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 roman je mrtvej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice-p Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Rád bych věděl,jestli se dají utratit peníze kromě zbraní a oblečení za nemovitosti ?A jestli se dají vydělat peníze za taxi,hasiče a záchranku tak jak to bylo u ps2.A jestli se dají upravovat auta a parkovat je v garáži(pokud někde jsou,jěště jsem nic takovýho nenašel).Moc dik všem za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.