Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 4 months later...
  • Odpovědi 1.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
"co se stane ked...atd" : stane se to že pokud zabiješ Playboye tak dostaneš barák a jako frienda Dwayna, když naopak tak nedostaneš nic... to se stane... a je to snad každým návodu ke hře, takže příště GOOGLE

Ono vlastně proč nehrát hry podle návodu že? A hned je po starostech! Akorát ta hra je tak o 50% jednodušší8):ziped:

• 3 months later...
Odesláno

párkrát sem v GTA 4 někam pozval Romana (příbuzný) a objevilo se mi že sem získal speciální služby-pošle pro mě auto kdykoli mu s tím zavolám a to mně zaveze kam chci zadarmo (hodí se to když se vám nechce řídit a nikde žádný taxík).Chtěl bych vědět jestli mají ostatní kamarádi také nějaké speciální schopnosti a kdyžtak kdo a jak ???:blink::!:

Odesláno

Na youtube sem narazil na video které popisuje jak získat jednu tajnou platinovou a zlatou trofej v GTA 4. v online hře hangmans NOOSE (ti co mají gta 4 tak typ této multiplayer hry asi znají) hráč zajede pro vrtulník ,s ním vyzvedne druhého hráče spolu s Petrovicem všichni doletí na určené místo, u obou hráčů se objeví žlutá hvězdička a naskočí zlatá trofej "wanted" a platinová "taking a liberty" . Několikrát sem to takle zkusil ale nic sem nedostal - pomozte někdo PLS:cry: VIDĚL SEM TO ASI V DESETI VIDEÍCH VE VŠECH HRÁLI hangmans NOOSE A VŠICHNI DOSTALI TROFEJ TAKŽE TO ASI FAKE NENÍ

Odesláno
Tohle mě potkalo taky...řikal sem si, koho zabít. Playboe mam radši...ale...má dobrej barák a že sem ho už v gameplay na youbube.com viděl! Tak sem sejmul playboe :D

Me teda prirostl k srdci vic Dwayne, Playboy je jen malej blbecek kerej se od Dwayna vsechno naucil a kdyz se Dwayn vrati z lochu tak mu ani nepomuze, za to si u me vyslouzil smrt :D a jako bonus je teda pak ten jeho peknej bejvak + v jeho skrini najdete oblek z GTA III.

Moznosti Kamosu a Holek, podle ozkouseni ve hre a podle toho co jsem cetl nekde na netu:

Packie: na zavolani priveze auto s bombou ktery je mozny nechat telefonem odbouchnout

Dwayne: Priveze partu typku ktery pomuzou v boji

Little Jacob: Priveze dodavku s moznosti nakupu zbrani

Roman: Posle taxi zdarma

Dalsi veci navic muzete ziskat kdyz randite s nekerejma holkama

Carmen je zdravotni sestricka:vas po telefonu vyleci (radi Nikovi co udelat).

Kiki Jenkins: je pravnicka zbavi vas policejniho pronasledovani

u tech holek jsem vypozoroval ze vzdycky kdyz jeji sluzby vyuzijete tak nez je muzete pouzit znova musite je vzdycky nekam vzit na rande

Odesláno
myslim ze skoro 100% :), dokud to dobre vyvari kacky neni duvod tomu zatinat tipec :D (navic je to asi jedna z mala serii ktera se nesnazi delat "rychlokvasky" opravdu jen kuli zisku, ale kazdej dil je plnohodnotnej)

další už bude asi mít fakt mouchy ja jednou s fotřikem jel v autě a představoval sem si další díl gta jak by tovypadalo :D jako skoro jak skutečný prostě sem snil trochu:D

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu