jakubgaluszka Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 zkoušej a zkoušej:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Ako sa bude vyvijat pribeh po zabiti Playboy X? A naopak, ako po zabiti Dwayna? Plus, chcel by som vediet nejake rady a tipy na dalsie clenenie pribehu - co sa stane ked....atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 "co se stane ked...atd" : stane se to že pokud zabiješ Playboye tak dostaneš barák a jako frienda Dwayna, když naopak tak nedostaneš nic... to se stane... a je to snad každým návodu ke hře, takže příště GOOGLE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 diky, dufam, ze ta moja otazka moc nerozladila a v podstate na google sa da najst vsetko, takze naco console forum, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 "co se stane ked...atd" : stane se to že pokud zabiješ Playboye tak dostaneš barák a jako frienda Dwayna, když naopak tak nedostaneš nic... to se stane... a je to snad každým návodu ke hře, takže příště GOOGLE Ono vlastně proč nehrát hry podle návodu že? A hned je po starostech! Akorát ta hra je tak o 50% jednodušší8):ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 ok, zalozil som tuto temu, aby sme tu debatovali o hre a nie,aby sme sa tu doberali. Takze piste len ti, co maju k tejto teme,co povedat. google si nechame na inokedy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 ok, zalozil som tuto temu, aby sme tu debatovali o hre a nie,aby sme sa tu doberali. Takze piste len ti, co maju k tejto teme,co povedat. google si nechame na inokedy... Dobře už mlčím:ziped: Za normálních okolností bych napsal k tématu hru mám rozehranou ale bohužel si nějak nevzpomínám:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Tohle mě potkalo taky...řikal sem si, koho zabít. Playboe mam radši...ale...má dobrej barák a že sem ho už v gameplay na youbube.com viděl! Tak sem sejmul playboe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kijikichi Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Tohle mě potkalo taky...řikal sem si, koho zabít. Playboe mam radši...ale...má dobrej barák a že sem ho už v gameplay na youbube.com viděl! Tak sem sejmul playboe :Dk cemu slouzi ta garage co mam na mate nejak ji porad nemuzu rozchodit a nevim co s tim :( nevi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Co takhle priste hledat ? http://console-forum.net/showthread.php?t=20008&highlight=GTA4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 chci se zeptat jak se daj dělat komba nebo jestli vubec jdou nemusí to bejt určený komba jen mi pls naky reknete např . že se otočim kicknu ho atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atickman Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 párkrát sem v GTA 4 někam pozval Romana (příbuzný) a objevilo se mi že sem získal speciální služby-pošle pro mě auto kdykoli mu s tím zavolám a to mně zaveze kam chci zadarmo (hodí se to když se vám nechce řídit a nikde žádný taxík).Chtěl bych vědět jestli mají ostatní kamarádi také nějaké speciální schopnosti a kdyžtak kdo a jak ???:blink::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Pokud si dobre pamatuju, tak jeden z tech bratru, kterej je policajt, te muze zbavit hledani policajtama (ale pozor, v jedne misi ho muzes zabit). Pak ten Dredar ti muze priviz zbrane ... promin, ale uz jsem zapomel jmena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazzi24 Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Dwayne přijede s "homiez" a sou jako posila při střílení ;) taky užitečný. Btw - Little Jacob - Dredař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atickman Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Na youtube sem narazil na video které popisuje jak získat jednu tajnou platinovou a zlatou trofej v GTA 4. v online hře hangmans NOOSE (ti co mají gta 4 tak typ této multiplayer hry asi znají) hráč zajede pro vrtulník ,s ním vyzvedne druhého hráče spolu s Petrovicem všichni doletí na určené místo, u obou hráčů se objeví žlutá hvězdička a naskočí zlatá trofej "wanted" a platinová "taking a liberty" . Několikrát sem to takle zkusil ale nic sem nedostal - pomozte někdo PLS:cry: VIDĚL SEM TO ASI V DESETI VIDEÍCH VE VŠECH HRÁLI hangmans NOOSE A VŠICHNI DOSTALI TROFEJ TAKŽE TO ASI FAKE NENÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 ^^ Fake.? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KO23L Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Tohle mě potkalo taky...řikal sem si, koho zabít. Playboe mam radši...ale...má dobrej barák a že sem ho už v gameplay na youbube.com viděl! Tak sem sejmul playboe :D Me teda prirostl k srdci vic Dwayne, Playboy je jen malej blbecek kerej se od Dwayna vsechno naucil a kdyz se Dwayn vrati z lochu tak mu ani nepomuze, za to si u me vyslouzil smrt :D a jako bonus je teda pak ten jeho peknej bejvak + v jeho skrini najdete oblek z GTA III. Moznosti Kamosu a Holek, podle ozkouseni ve hre a podle toho co jsem cetl nekde na netu: Packie: na zavolani priveze auto s bombou ktery je mozny nechat telefonem odbouchnout Dwayne: Priveze partu typku ktery pomuzou v boji Little Jacob: Priveze dodavku s moznosti nakupu zbrani Roman: Posle taxi zdarma Dalsi veci navic muzete ziskat kdyz randite s nekerejma holkama Carmen je zdravotni sestricka:vas po telefonu vyleci (radi Nikovi co udelat). Kiki Jenkins: je pravnicka zbavi vas policejniho pronasledovani u tech holek jsem vypozoroval ze vzdycky kdyz jeji sluzby vyuzijete tak nez je muzete pouzit znova musite je vzdycky nekam vzit na rande Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 myslíte že někdy vyjde další gta:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KO23L Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 myslíte že někdy vyjde další gta:D myslim ze skoro 100% :), dokud to dobre vyvari kacky neni duvod tomu zatinat tipec :D (navic je to asi jedna z mala serii ktera se nesnazi delat "rychlokvasky" opravdu jen kuli zisku, ale kazdej dil je plnohodnotnej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 myslim ze skoro 100% :), dokud to dobre vyvari kacky neni duvod tomu zatinat tipec :D (navic je to asi jedna z mala serii ktera se nesnazi delat "rychlokvasky" opravdu jen kuli zisku, ale kazdej dil je plnohodnotnej) další už bude asi mít fakt mouchy ja jednou s fotřikem jel v autě a představoval sem si další díl gta jak by tovypadalo :D jako skoro jak skutečný prostě sem snil trochu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Please o radu, nevím jestli to tady je ale je to jedno, když chci udělat trofej ONE MAN ARMY - přežít 6 hvězdiček hledanosti 5 minut tak mě nechce naskočit trofej, nevíte jestli to třeba nemůže být tím že jsem použil ve hře cheat díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Ano pokud si aktivuješ cheat (tuším že 482 555 0 100) tak se automaticky znemožní zíkat 2 trofeje, a jedna z nich je One Man Army... takže pokud jsi používal cheaty a potom hru uložil, můžeš začít znova :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Jo už mě to jde stačilo hru zapnout a neaktivovat cheat a jaká je ta druhá trofej co cheaty blokujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
INTERfelix Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Prodam GTA IV na PS3, cenu nabídněte, tel 737314244 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Hojte nenašel by se někdo kdo by mě pomohl získat 2 multiplayerové trofeje, jsou to vyhrát 20 mult. závodů a 3 mise noose ve stanoveném čase, kdo má zájem tak at napíše a domluvíme se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.