Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Grand Theft Auto IV

bezejmena

Recommended Posts

• 4 months later...
  • Odpovědi 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

"co se stane ked...atd" : stane se to že pokud zabiješ Playboye tak dostaneš barák a jako frienda Dwayna, když naopak tak nedostaneš nic... to se stane... a je to snad každým návodu ke hře, takže příště GOOGLE

Ono vlastně proč nehrát hry podle návodu že? A hned je po starostech! Akorát ta hra je tak o 50% jednodušší8):ziped:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ok, zalozil som tuto temu, aby sme tu debatovali o hre a nie,aby sme sa tu doberali. Takze piste len ti, co maju k tejto teme,co povedat. google si nechame na inokedy...

Dobře už mlčím:ziped: Za normálních okolností bych napsal k tématu hru mám rozehranou ale bohužel si nějak nevzpomínám:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

párkrát sem v GTA 4 někam pozval Romana (příbuzný) a objevilo se mi že sem získal speciální služby-pošle pro mě auto kdykoli mu s tím zavolám a to mně zaveze kam chci zadarmo (hodí se to když se vám nechce řídit a nikde žádný taxík).Chtěl bych vědět jestli mají ostatní kamarádi také nějaké speciální schopnosti a kdyžtak kdo a jak ???:blink::!:

Odkaz ke komentáři

Na youtube sem narazil na video které popisuje jak získat jednu tajnou platinovou a zlatou trofej v GTA 4. v online hře hangmans NOOSE (ti co mají gta 4 tak typ této multiplayer hry asi znají) hráč zajede pro vrtulník ,s ním vyzvedne druhého hráče spolu s Petrovicem všichni doletí na určené místo, u obou hráčů se objeví žlutá hvězdička a naskočí zlatá trofej "wanted" a platinová "taking a liberty" . Několikrát sem to takle zkusil ale nic sem nedostal - pomozte někdo PLS:cry: VIDĚL SEM TO ASI V DESETI VIDEÍCH VE VŠECH HRÁLI hangmans NOOSE A VŠICHNI DOSTALI TROFEJ TAKŽE TO ASI FAKE NENÍ

Odkaz ke komentáři

Tohle mě potkalo taky...řikal sem si, koho zabít. Playboe mam radši...ale...má dobrej barák a že sem ho už v gameplay na youbube.com viděl! Tak sem sejmul playboe :D

Me teda prirostl k srdci vic Dwayne, Playboy je jen malej blbecek kerej se od Dwayna vsechno naucil a kdyz se Dwayn vrati z lochu tak mu ani nepomuze, za to si u me vyslouzil smrt :D a jako bonus je teda pak ten jeho peknej bejvak + v jeho skrini najdete oblek z GTA III.

Moznosti Kamosu a Holek, podle ozkouseni ve hre a podle toho co jsem cetl nekde na netu:

Packie: na zavolani priveze auto s bombou ktery je mozny nechat telefonem odbouchnout

Dwayne: Priveze partu typku ktery pomuzou v boji

Little Jacob: Priveze dodavku s moznosti nakupu zbrani

Roman: Posle taxi zdarma

Dalsi veci navic muzete ziskat kdyz randite s nekerejma holkama

Carmen je zdravotni sestricka:vas po telefonu vyleci (radi Nikovi co udelat).

Kiki Jenkins: je pravnicka zbavi vas policejniho pronasledovani

u tech holek jsem vypozoroval ze vzdycky kdyz jeji sluzby vyuzijete tak nez je muzete pouzit znova musite je vzdycky nekam vzit na rande

Odkaz ke komentáři

myslim ze skoro 100% :), dokud to dobre vyvari kacky neni duvod tomu zatinat tipec :D (navic je to asi jedna z mala serii ktera se nesnazi delat "rychlokvasky" opravdu jen kuli zisku, ale kazdej dil je plnohodnotnej)

další už bude asi mít fakt mouchy ja jednou s fotřikem jel v autě a představoval sem si další díl gta jak by tovypadalo :D jako skoro jak skutečný prostě sem snil trochu:D

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Please o radu, nevím jestli to tady je ale je to jedno, když chci udělat trofej ONE MAN ARMY - přežít 6 hvězdiček hledanosti 5 minut tak mě nechce naskočit trofej, nevíte jestli to třeba nemůže být tím že jsem použil ve hře cheat díky za odpověd

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu