xDante1986 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 je to možné vím že se něco spekulovalo o tom...ale jestli je HDD využíván nebo ne ti neřeknu Han: moje názory jsou objektivní a ten jeden bod je za grafiku a druhej za celkový dojem...... kol jsem si nevšiml, takže asi ne, můžeš plavat, posilka nevím zatím jsem hrál třeba bowling a byl na vytoupení v kaberetu v hospodě, budov je dost můžeš si kupovat luxusní hadry, tloustnout....nevím to je otázka delšího hraní Mobilier: může to hdd využívat jako mezipaměť pro lepší přechod, ale nevím jestli tomu tak je..nicméně po mostech jsem jel a ten problém co kolega naznačoval jsem neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 ^^ :love: tak to jo :) to beru v potaz x-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 je to možné vím že se něco spekulovalo o tom...ale jestli je HDD využíván nebo ne ti neřeknuHan: moje názory jsou objektivní a ten jeden bod je za grafiku a druhej za celkový dojem...... kol jsem si nevšiml, takže asi ne, můžeš plavat, posilka nevím zatím jsem hrál třeba bowling a byl na vytoupení v kaberetu v hospodě, budov je dost můžeš si kupovat luxusní hadry, tloustnout....nevím to je otázka delšího hraní Mobilier: může to hdd využívat jako mezipaměť pro lepší přechod, ale nevím jestli tomu tak je..nicméně po mostech jsem jel a ten problém co kolega naznačoval jsem neměl OKY . Škoda , že nejsou kola :D , ale už se těšim až si to zahraju :D A když mužeš tloustnout tak snad tam bude i posilka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 han město je pěkné graficky se mi líbí, ale postavy a interiéry budov jsou slabé mansda: neřekl jsem, že můžeš, ale že nevím je to otázka delšího hraní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 ^^ Postavy slabe? LOL! Hra je jednoducho uzasna, to, co som od nej ocakaval splnila a pridala omnoho viac! Jedna z naj hier Ever! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 SW ty si gta fanatik nic jinýho jsem od tebe ani nečekal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 nemohl by to nekdo zkusit jestli je to tim HDD a jestli to jeste nekomu dela dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 kua ale celkem hodně mne se*e ta brzdná dráha xD(nezvyk) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 pro mě je hodně velkým mínusem ovládání aut....je snad horší než kdy předtím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khandar Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 me se to dokresluje teda nehorazne... pokud jdu peso je vse ok a stiha to... pokud vemu nejakou rychlou karu/motorku a rozjedu to na plny kule porovince tak se po chvili dostanu az do faze kdy nejen ze jsou to vsechno extra-low testury ale mizej i veskery objekty... klidne i silnice pod kolama uplne zmizi a litam si jen tak vzduchem... je to teda kvuli tomu az nehratelny protoze nato se vazne neda koukat. HDD nemam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 pro mě je hodně velkým mínusem ovládání aut....je snad horší než kdy předtím je to vážně tak hrozný? nebo jen nezvyk? když jsem koukal na videa, tak jsem zajásal, že auta nejsou přilepený k silnici me se to dokresluje teda nehorazne...pokud jdu peso je vse ok a stiha to... pokud vemu nejakou rychlou karu/motorku a rozjedu to na plny kule porovince tak se po chvili dostanu az do faze kdy nejen ze jsou to vsechno extra-low testury ale mizej i veskery objekty... klidne i silnice pod kolama uplne zmizi a litam si jen tak vzduchem... je to teda kvuli tomu az nehratelny protoze nato se vazne neda koukat. HDD nemam... tak to tak vypadá, že ty spekulace nakonec byly pravdivé - HDD sice hra přímo nevyžaduje (řekl bych, že na nátlak Microsoftu), ale bez něj je hra bleeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ogami Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 to s tim nenactenim textur a objektu se mi taky stalo, velmi neprijemne, kdyz mas nekoho dohnat v aute a nevidis barak do kteryho narazis :) koukam, ze je cas poridit hdd. jinak co me se nelibi je to rozmazani vseho v dalce. naopak me nadchnulo vse okolo, nejvic asi televize doma, kterou sem zapnul a cumel na animovanej serial o ufonech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 ten problém mají jen uživatelé bez HDD:...takže asi to tím opravdu bude dále bych chtěl poupravit své hodnocení hry....dával jsem 80% ale ta hra si zaslouží takových 90-93% po delším hraní...několik nových zjištěných věcí...a má to neuvěřitelně silný příběh....to že hrajete za rusáka, který je schopný vše jde vidět....kdo neumí anglicky tak tu hru vůbec nemusí hrát...bez příběhu je to nic....ale ten stojí opravdu za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ogami Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 jj pribeh hodne povedenej, hlavne se mi libi hrat za rusaka po vsech tech cokoladach z predchozich dilu. hned sem si taky koupil beranici jak z karlova mostu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 ten problém mají jen uživatelé bez HDD:...takže asi to tím opravdu budedále bych chtěl poupravit své hodnocení hry....dával jsem 80% ale ta hra si zaslouží takových 90-93% po delším hraní...několik nových zjištěných věcí...a má to neuvěřitelně silný příběh....to že hrajete za rusáka, který je schopný vše jde vidět....kdo neumí anglicky tak tu hru vůbec nemusí hrát...bez příběhu je to nic....ale ten stojí opravdu za to nemohl bysi to zkusit jestli to dela ten hdd dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 jo, dela to HDD, uz to psal:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Kua lidi vy mi děláte chutě :D :D Už se na to těšim čim dál tim víc . A lidi s PS3 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Pribeh je famozny... vela silnych postav a vela postav, pri ktorych sa nasmejete (Bruice) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 tak už se mi to konečně povedlo stáhnout ted to vypaluju už se nemůžu dočkat až si to zahraju pak napíšu dojmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Roman je trotl, vlad ten jde brzo s rybama, Nico skutečný rusák, Mikhail blázen co moc fetuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 chci se zeptat jestli mate moznost v aute mit pohled z kabiny auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 ne (akorát tak v taxíku když ho neřídíš :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 omg tak co to slibovali z rocksstaru nejdriv ze se bude dat jit do vsech baraku nakonec nic pohled z kabiny auta nekonec nic skvela grafika nakonec tak nic extra no startovani dratkama kradene auto hadam taky nejde ze? no vlastne to jsem cetl ze to jde no! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 co furt máte s tou grafikou omg! ukažte mi tak velkou hru s tolika možnostma s takovouhle nádhernou grafikou! jednu hru mi ukažte a jsem zticha a ty drátky jdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalks Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Fakt dobra Hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.