Driver1468621779 Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 jednu hru jo :D halo 3 forza 2 to jsou hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Halo 3 nebezi ani v 720p.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 NEJLEVNĚJŠÍ GTA iv V čr zde http://www.itage.cz/p25131-xbox-360-grand-theft-auto-iv/ jo a lance ta special ed. stoji 2999,- a normal cca 1799,- !!!upozorňuju!!!.. z tohoto obchodu nenakupujte kupoval jsem si tam Uncharted Drakes Fortune a došlo cca za měsíc a půl...takže být vámi najdu bezpečnější obchůdek pořád se vymlouvali jak to už posílají a kde nic tu nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 upnete nekdo nejaky svoje gameplay video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Ja si vcera hrde objednal GTA 4 Special Edition z UK za 59.90 Liber...To je 1850kc...Uplne zadarmo!!!7.5. to budu mit tesim se!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 omg tak co to slibovali z rocksstaru nejdriv ze se bude dat jit do vsech baraku nakonec nicpohled z kabiny auta nekonec nic skvela grafika nakonec tak nic extra no startovani dratkama kradene auto hadam taky nejde ze? no vlastne to jsem cetl ze to jde no! Pripada mi to, ze vacsina z Vas uz je presytena vsetkymi linearnimi hrami s ultra/extra/super/mega/cool grafikou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Dneska sem to videl u kamose a je to fakt pecka. Ta grafika je super, no proste cely se mi to libi. Grafika je proste takova typicka pro GTA a to se mi libi. Uz se tesim az mi to ve stredu dorazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 je pravda ze tym co nemaju HDD to seka a su problemy s texturami ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 já hdd mám a žadný problémy s texturami nemám... je to super hra , nevím co vám vadí na té grafice kdyt je super co byste ještě nechtěli :dozey: nejlepší hra na xko to určitě pro mě je .. jedna věc která mě mrzí že nerozumím uplně tomu příběhu jen pár střipkům tak proto dávám hodnocení 9,8/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 No chlapci , ale moc jste mě nepotěšily , já měl takový chutě , jak si to v neděli zahraju ... A vy tu napíšete , že bez HDD to je hnus ... Velmi děkuji :dozey: Ale tak co už nadělám , že jo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Chlapci, hodte sem gameplay video pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Chlapci, hodte sem gameplay video pls Vždyť je toho plný Youtube.com , je to takový problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Vždyť je toho plný Youtube.com , je to takový problém? Ale ja chci videt zdejsi konzoláky v akci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Vždyť je toho plný Youtube.com , je to takový problém?Skoda, ze vetsinu tech videi nechava Take2 smazat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 No chlap/ci , ale moc jste mě nepotěšily , já měl takový chutě , jak si to v neděli zahraju ... A vy tu napíšete , že bez HDD to je hnus ... Velmi děkuji :dozey: Ale tak co už nadělám , že jo ... Na aukru sezenes HDD za 400kc ;)...:P... JInak...na youtube jsem nenasel ani jedno video..ze hry :(...vsechny byli smazane..asi spatne hledam :(... Poradi nekdo?! ;)...Nenapise jeste nekdo hodnoceni?!...Zatim aritmeticky 9/10...chci slyset vic!!! :D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubeja Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Na aukru sezenes HDD za 400kc ;)...:P...JInak...na youtube jsem nenasel ani jedno video..ze hry :(...vsechny byli smazane..asi spatne hledam :(... Poradi nekdo?! ;)...Nenapise jeste nekdo hodnoceni?!...Zatim aritmeticky 9/10...chci slyset vic!!! :D... plno gameplay videi mas na gta.cz/gta4/ 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 jednu hru jo :Dhalo 3 forza 2 to jsou hry to co jsi vyjmenoval je něco NAPROSTO jinýho!!! to jsem přesně čekal,nechápeš ten rozdíl prostě mezi otevřeným světem GTA a halo 3 nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 tady jsou taky nějáký gameplay videa http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=27191&r=top Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Myslim ze recenzia od IGN ma kazdeho presvedcit o kvalitach tejto hry... http://xbox360.ign.com/articles/869/869381p1.html 10/10 - "One of the best games ever seen" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Z těch videí jsem totálně nadšen , ale takhle , užiju si tu hru i bez toho HDD ? Sníží to nějak moc tu hratelnost ? Protože jsem fanouškem rychlé jízdy :P A jak už tu psali , že při rychlé jízdě začínaj mizet textury a podobně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 26, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 No ja si hdd nastesti koupil z aukra za 500,- :D Sam sem na to slavne GTA4 zvedavej na videich to vypada docela gut :D Sice sem odpurce GTA ale tohle si aspon zkusim zahrat :D BTW : kdo nema hdd radil bych koupit ptze cimdal vic her jej urcite bude potrebovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ogami Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Z těch videí jsem totálně nadšen , ale takhle , užiju si tu hru i bez toho HDD ? Sníží to nějak moc tu hratelnost ? Protože jsem fanouškem rychlé jízdy :P A jak už tu psali , že při rychlé jízdě začínaj mizet textury a podobně ... vcera sem to hral asi 6 hodin v kuse bez hdd ... hrat se to v poho da, pouze jednou se mi stalo, ze zmizel celej blok baraku i se silnici a ja nevedel kam ject. ale zas mi prislo, ze cim dyl sem hral, tim mene textury vypadavaly. no ale ten hdd to stejne chce, tadle uzasna hra si ho plne zaslouzi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blpm Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Tak jakozto majitel bez hdd musim konstatovat, ze se to hrat neda! rozjedete se trochu rychleji a po cca 300 metrech vam zmizne i silnice pod koly. baraky pri nejlepsim jsou jen seda textura. Hruza. Ale jinak jezdim predpisove uz 2 hodiny a neskutecne si to vychutnavam. Auta se ovladaji dobre, jen nejde rezat zatacky jak magor, ale proste musite pribrzdit jinak ji nevytocite. Napadlo me jestli to neni tim, ze kdyz mam flashlou mechaniku tak se tam myslim zadavalo rychlost cteni 8x !!?? Mohlo by to nestacit. Jinak uz shanim disk tak doufam, ze to bude tim :/ GTA ZDAR :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Tak jakozto majitel bez hdd musim konstatovat, ze se to hrat neda! rozjedete se trochu rychleji a po cca 300 metrech vam zmizne i silnice pod koly. baraky pri nejlepsim jsou jen seda textura. Hruza. Ale jinak jezdim predpisove uz 2 hodiny a neskutecne si to vychutnavam. Auta se ovladaji dobre, jen nejde rezat zatacky jak magor, ale proste musite pribrzdit jinak ji nevytocite. Napadlo me jestli to neni tim, ze kdyz mam flashlou mechaniku tak se tam myslim zadavalo rychlost cteni 8x !!?? Mohlo by to nestacit. Jinak uz shanim disk tak doufam, ze to bude tim :/ GTA ZDAR :wohow:na jednom foru jsem četl že je lepší 12x no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 To IGN Review video je naprosto dokonaly!!!Ty jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.