Kastan Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Takže abych to definitivně potvrdil vyzkoušel jsem hrát gta 4 pouze s kartou na začátku hry jsem se rozjel a zastavil u bíle zdi po chvili se před ní začal dokreslovat stromek a známky cihel , ano HDD je pro správný chod této hry potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 nemam HDD a ze by se neak razantne nedokreslovali textury to rict nemuzu i pri rychlé jízdě se me maximalne dokresli stromy nebo neaky napisy...Vypalováno rychlosti 2x na DVD medium Philips... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blpm Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Takze jsem to zkousel u kamose,ktery ma flash pres jeden obchod a tomu to slape perfektne, jen sem tam se mu zhorsi vozovka apod, ale ne jak me ze komplet zmizi most apod. TAkze kdo ma 8x doporucuju reflesh, nvm jestli by mi pomohl jen disk, uvidime co bude driv, ponevadz si kupuju i disk :P Pak dam vedet:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin112 Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 ja mam HDD 12X rychlost GTA naprosto v pohode nepozoruju zadne doskakovani atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 omg notaaak lidi vyslo nam GTA IV. proc se starat o grafiku na me ta grafika pusobi velice dobre ale vsimete si jeste mnohem lepsich zajimavosti nenajdete ani jednoho stejneho cloveka :) tato hra na me pusobi docela realisticky az na ty havarie x'D treba ted jsem jel s autem a najedu na prekazku a hodim kick flip 360 a spatky na kola a v klidu jedu dal :'D GTA me proste bavi a vzdicky bavit bude ma to svuj styl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lebin Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Takže abych to definitivně potvrdil vyzkoušel jsem hrát gta 4 pouze s kartou na začátku hry jsem se rozjel a zastavil u bíle zdi po chvili se před ní začal dokreslovat stromek a známky cihel , ano HDD je pro správný chod této hry potřeba Tak to teda není.Co tady čtu a sám mám vyzkoušeno, že s HDD i bez něj to jede naprosto stejně.Není ani o tom zmínka a už vůbec ta konzole při spuštění hry nedavá najevo a ani na to nemá čas si něco někde ukládat na HDD.Jedinej rozdíl je ve Flash speed 8x -12x.Tak nešiřte paniku.:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeepThroat Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Lidi tak ted se mi dostal do ruky leták z Electroworldu a tam budou mít GTA za 1499kč. Takže kdo ještě nemá objednané z netu tak tam v úterý pujdem ne? Teda já určitě. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 sorrry za OT: deepthroat: ty si hral GTA4 a isiel si na LIVE???? nedostal si BAN? Hra je to urcite super....ja neviem co sa vam na tej grafike nepaci ale pre mna je vynikajuca. EDIT: Chcel by som si to dat konecne do poriadku: Tak treba HDD aby sa nedokresovali textury alebo nie ? alebo staci dat rychlost mechaniky na 12x? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeepThroat Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 to k700i Hned jak jsem dopsal a odeslal tuto zprávu tak jsem si toho všiml,sakra práce. Doufám že kvůli tomu nedostanu ban. Ono to bylo takhle,mám dva profily,jeden se kterým chodím normálně na live a druhý mám čistě jen na to GTA ,kvůli nahráváni pozic. Vždycky před hrou vytáhnu z routeru kábl,přepnu se na offline profil a hraju. Jenže jsem ted zapoměl přepnout na ten druhý profil a asi minutu jsem hrál na ten první. Divím se tomu že se mi to zapsalo do gameprofilu,i když jsem měl odpojený net,asi se to odesílá potom nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Kdo nechce cekat tak si muzete zkratit cekani na http://www.justin.tv/reignofchaotic ten manik streamuje live svuj gameplay GTA IV doporucuji na to koukat =) (zadna kamera pred TV je to normal digital) celkem dobra kvalita. EDIT: BEST STREAMER : http://www.justin.tv/meet_niko nejlepsi kvalita dle mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Ty vole drsny expertosi...Si skvelej!!! Fakt supr ;) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peety Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Dalsi stream video a vypada to na multiplayer !!!! http://www.ustream.tv/channel/gtaiv-live-stream--xbox360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Dalsi stream video a vypada to na multiplayer !!!!http://www.ustream.tv/channel/gtaiv-live-stream--xbox360 Zajímavé , ale vidím to na to , že chlapec a ostatní dostanou ban na Xlive :D Btw. ty ostatní videa , dost funny ... Imho , kdo si nezahraje GTA IV - není pravej hráč ! :dozey::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 zkuste si vzít nějakou lehkou děvu do auta jako za starých časů a uvidíte to "vylepšení"... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Druhe streamovane video taky dobry...Multiplayer vypada nehorazne dobre omg... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 zkuste si vzít nějakou lehkou děvu do auta jako za starých časů a uvidíte to "vylepšení"... :dozey:kde najdu ? někde na ulici ? ještě jsem ždnou neobjevil ...-- Divný je že jsem ještě nenašel ani 1 motorku jen jednoho pomalýho skůtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 to je divný já už jich našel hodně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 A hele , mám dotaz , je pořád ten čas jako předtím (1 sekunda - 1 minuta ) nebo už je to podle toho , co psali oni , že 2 sekundy = 1 minuty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 no den už je určitě mnohem delší,nevim jestli 2s=1min ale občas mi třeba noc přijde hrozně dlouhá :D kastan:třeba na tom horním malým ostrově jsou celkem snadno k vidění ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Skutocne paradna hra ;) cakal som na jednu misiu od Packieho ale bola pristupna az od 06:00 ... tak som len tak cakal pred jeho domom a pozoroval ulicu a pocuval Radio Vladivostok... prote uzasne ked vidite ako rano idu smetiari na ich aute, mesto sa zobudza a v Radiu vam Ruslana povie ze "Wake up Liberty City"... proste pecka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 nejake cisla ktore funguje v hre neviete??? ja viem iba o jednom 911 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 nejake cisla ktore funguje v hre neviete???ja viem iba o jednom 911 pokud chcete zjistit název hrané písničky stačí vytočit 948-555-0100 a přijde vám sms s názvem i jménem interpreta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 recenze a nekolik videi na gametrailers.com recenze: http://www.gametrailers.com/player/33326.html HODNOCENI: 9,8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 2 minuty je 1 hodina, btw moc velké hodnocení a hlavně IGN 100%....to trochu přehnali...určitě si všimnete problemetické chůze....nebo už několikrát se mi stalo, že mě zastavili překážky která bych snad při větši snaze projel i na kole a auto to zastaví....třeba různé drátěné ploty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Chuze je problematicka protoze je realna...Je to novy engine...Doposud byla ve hrach divna chuze ale tohle je celkem realny...Proto nam to prijde divni...Nejsme zvykli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.