ryder Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 z xzone.cz prijde specilani edice az zitra, jeste ze pak je volno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 takze na playcentru to neprijde zitra? maj tam, ze to dneska odelisaj.. EDIT:checknul jsem mail, a pisou, ze mi to dnes odelasla, takze zejtra to budu mit doma:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 :D sranda je dívat se na televizi jak tam davaj i ty kresleny pohadky :D a jinak skoro jenom samy reklamy :D a jinak je tohle pro me nejlepší hra, všechno je udelany nejlíp ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Je to paráda, ale jediná věc, se kterou se za těch pár hodin nějak nemůžu sžít, je ovládání aut. Vůbec to nebrzdí, než to zatočí, tak osmkrát přeladim rádio... Nechci žádnou arkádu ala NFS, to nesnášim, ale tohle mi nějak nesedí... Sakra. Jinak když mě poprvé oslovil DJ Premier, tak jsem taky zíral :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 ^^ Na ovladanie som si prve 2 dni zvykal, potom to islo samo sebou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 tak to mam celou stredu a patek co delat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 zitra mi pride pojistka ze skoly za uraz a za vydelany prachy GTA IV!! jupí!!doufám že bude stát i v našem electroworldu 1500,- ať to nekupuju za 2 k! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Dnes poobede som GTAcko dohral (pribehove misie) za 25 hodin... avsak som nerobil takmer ziadne vedlajsie misie a vsade som sa vozil na taxiku... :) teraz si to uz uzivam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 ja se to budusnazit hrat co nejdele:)...na jednom uctu stahnu save a chetaovat, a na druhym budu poctive hrat mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 SW: Dostal jsi ajch za dohrani vsech hlavnich misi do 25hodin? EDIT:Aha to je do 30hodin takze dostal :) ok...sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 kua drsna mise s tím buzíkem:lol: jak přes tu seznamku po netu :lol: to mne dostalo....ale konec byl the best! radši jsem vytahl brokovnici abych měl jistotu že se už nezvedne:lol: PS: mám eště 20h času:lol: SW kolik procent si měl hry po dohraní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeepThroat Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Prosímvás ,zdá se mi že mi nějak málo svítí(nesvítí vůbec) displej od mobilu ,kde se zapíná podsvícení ? jinak mám kontakty a smsky nečitelné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 video porovnávající PS3 a X360 verzi EvilSta edit : moderator tu neni od toho cenzurovat obsah ale moderovat(mazat) nasledny offtopic/flame - vim ze to mozna pridelava praci ,ale aspon tu nebudeme jako za komunistu :) http://kotaku.com/385085/gta-iv-ps3xbox-360-comparison-video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 dante nevim proc ten odkaz mazes, mne to prijde skoro to samy :D (a to je co rict, nemyslite? :dozey: :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 marek: co by ne to jsem ani nemyslel jinak....ať se tu klidně hádaj mě už je to fuk..já tomu chtěl zabránit teď už to jde mimo mě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Dante1986 napsal: marek: co by ne to jsem ani nemyslel jinak....ať se tu klidně hádaj mě už je to fuk..já tomu chtěl zabránit teď už to jde mimo mě :D Mimo tebe to nejde ,jsi mod teto sekce tak doufam ze ji pohlidas,mazani linku ale neni reseni,pro mnohe muze byt dane video prinosne...ty co se chteji hadat po zasluze potrestej a prispevek smaz...tot reseni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 já jen že si přijdu pod dohledem minule když se mi ztráceli dotazy popř. příspěvky v ps3 sekci tak mi bylo řečeno že nemám ps3 tak ať nepíšu...takže nevím no...přijde mi to na jednu stranu divný, ale jak myslíš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Dante1986 napsal: marek: co by ne to jsem ani nemyslel jinak....ať se tu klidně hádaj mě už je to fuk..já tomu chtěl zabránit teď už to jde mimo mě :D jé, ten link jsem dal jen jako zajímavost - vůbec mne nenapadlo, že by se kvůli tomu dalo hádat (žabomyší válka - PS3 vs X360 je totiž absolutní pitomost ;)) ----- GameSpot dal GTA IV hodnocení 10/10, je to teprve páté nejvyšší hodnocení v historii GameSpotu. Microsoft odložil několikahodinový X360 přídavek ze srpna na podzim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Prosim Vás na gametrailers.com jsem v jednom foru četl, že se některé verze GTA4 sekají hnet v úvodní cutscéně. Má stím někdo zkušenosti, nebo jsou to jenom kecy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin112 Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 JohnnyX360 napsal: Prosim Vás na gametrailers.com jsem v jednom foru četl, že se některé verze GTA4 sekají hnet v úvodní cutscéně. Má stím někdo zkušenosti, nebo jsou to jenom kecy? absolutne plynule i po 3 hodinach hrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 hmmm tak sem cetl ze prej se to seka a zamrza no super jestli to tak bude k se asi picnu ...dneska to ozkousim mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 martin112 napsal: absolutne plynule i po 3 hodinach hrani jj, ani jedno seknutí, naprosto plynulé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumca Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 cau chlapci nevite jak vypnout tu hru na ps3?? jinak dokladam : Zahraniční server gamersyde.com přinesl video, ve kterém je srovnání PlayStation 3 a Xbox 360 verze GTA 4. PS3 verze je vlevé části obrazovky a Xbox 360 verze je zase na pravo. Obě verze vypadají skvěle a jsou mezi nimi opravdu jen drobné grafické rozdíly. Xboxová verze má bohatší barevnou paletu, ale PS3 verze má zase lepší vyhlazování. Ovšem PS3 verze, oproti té Xboxové, nemá tak velké problémy s vyskakujícími objekty, což je způsobeno především tím, že se PS3 verze instaluje asi 5 minut na HDD. Dodejme, že nedávno Microsoft kritizoval PS3 verzi GTA 4 právě za to, že se instaluje na HDD, a že u jejich Xboxová verze instalace není potřebná. Nakonec se ukázal pravý opak. Instalace PS3 verze GTA 4 je velkou výhodou a mohlo by to ovlivnit některé hráče, kteří si chtějí zahrát v nebližší době GTA 4 a chystají se koupit jednu ze zmíněných next-gen konzolí. z http://www.gta-iv.org/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Tomu hovorim pecka: GTA 4 launch leaves school "deserted" By James Orry - 30/04/2008 - 10:42am GMT "More than half the school was off" says a student who didn't skip class. Yesterday, speaking exclusively to VideoGamer.com, two pupils from Eyemouth High School in Berwickshire, Scotland have revealed that the launch of BBFC 18-rated GTA 4 left the school feeling "deserted". VideoGamer.com forum veteran Calum Duncan, a 17-year-old who picked up GTA 4 on launch said: "Quite a few classes were a lot quieter and not much work got done. I've never had so many friends off at once for the same reason." 16-year-old Ian Windram, also a forum regular, added: "More than half the school was off today, basically everyone who owns a 360/PS3." Let us know in the comments section below if the launch of GTA 4 left your school or college feeling like a ghost town. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fai1o Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 mohli by aj na psp spravit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.