Kubeja Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 patricenko napsal: Bych si taky chtěl zahrát mp,ale nemám gold:cry:.Kolik stojí gold na jeden rok?díky na aukru máš za litr .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 to je vyhoda PS3 verze vsechno je zadaco...ale dneska blbe fungoval multak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 marek_2080:ten mobil dostaneš v jedné misi,myslím že od playboye Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 tak jsem přišel na způsob jak jezdit po dálnici , neplatit a ani vás nebude chytat policie . Zajedte do řady u placení , tlačte toho před vámi , on prorazí závoru a můžete jet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Kastan napsal: tak jsem přišel na způsob jak jezdit po dálnici , neplatit a ani vás nebude chytat policie . Zajedte do řady u placení , tlačte toho před vámi , on prorazí závoru a můžete jet :) heh hned zkusim;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeepThroat Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Jen tak pro informaci,uvažoval jsem že si kvůli GTA 4 koupím HDD,kvůli dočítání textur atd..... Po koupi originální hry už nad tím ani neuvažuji ,protože se holt ty textury načítají tak jak mají. Zkoušel jsem opět hrát smaženku a bylo to šílené,při origo je vše v pořádku,to jsem zkoušel asi 5x ,takže spíš doporučuji koupit origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAMBO XBOX 360 Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 mam dotaz da se v gta 4 v singlplayeru hrat ve dvou lidech ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 ne nedá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blpm Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 DeepThroat napsal: Jen tak pro informaci,uvažoval jsem že si kvůli GTA 4 koupím HDD,kvůli dočítání textur atd..... Po koupi originální hry už nad tím ani neuvažuji ,protože se holt ty textury načítají tak jak mají. Zkoušel jsem opět hrát smaženku a bylo to šílené,při origo je vše v pořádku,to jsem zkoušel asi 5x ,takže spíš doporučuji koupit origo. To jako fakt? V tom pripade ta predcasne uvolnena verze bude nejspis nejaka xbox beta :D Jinak si to vysvetlit neumim.:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 DeepThroat napsal: Jen tak pro informaci,uvažoval jsem že si kvůli GTA 4 koupím HDD,kvůli dočítání textur atd..... Po koupi originální hry už nad tím ani neuvažuji ,protože se holt ty textury načítají tak jak mají. Zkoušel jsem opět hrát smaženku a bylo to šílené,při origo je vše v pořádku,to jsem zkoušel asi 5x ,takže spíš doporučuji koupit origo. aku mas mechaniku a rychlost mechaniky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blpm Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 ja mam benq a rychlost 8x a je to hruza:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 padák jak uz sem nekde cetl neni ze? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 ano , neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 vite co je sem udelal strcil sme do 2 lidi a oni za mnou bjezely dobjeh sem k policajtum co byly v aute ty 2 co mne honily mne napadly a polisi je sebraly:Djinak chci se zeptat zasek sem se hned v druhe misi dojedu a mam cekat na nakou holku alen nechce prijit poradte pls nak sem to nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 raz: nemas nahodou zatroubit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAMBO XBOX 360 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 a da se tam tunit auta ?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 ne nedají se tunit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Tak nejdriv se mi hra zdala hrozna po graficke strance...ale nastesti oci si zvykaji, takze ted si to jen uzivam...jeto nejlepsi hra, jakou jsem kdy hral...Multiplayer jsem nezkousel, ale urcite zkusim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 mohl by mi prosím někdo oskenovat kompletní obal z x360 verze ? za 2000 pts ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeepThroat Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 \ napsal: aku mas mechaniku a rychlost mechaniky? Mechanika Benkju a rychlost ,nevím, RAMBO XBOX 360 napsal: mam dotaz da se v gta 4 v singlplayeru hrat ve dvou lidech ?? No nevim vzadu na obalu,dole je červeným napsané Online multiplayer 2 - 16 a hned vedle vpravo je v rámečku CO-OP 2-4,tak asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Květen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 ten co-op je jen v multiplayeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Prosim,dela se neco LB ...? Nejak mi blbne... Diky :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 například se střílí za jízdy z auta, good luck bez LB pár misí jsem dohrál díky němu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Oooou,tak to sem zvedav.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 možná půjde přenastavit na něco méně potřebného :) uvidíš káaždopádně mě už taky blbne LB, taky už ho mám pomalu rok a přitom jak hraju se vůbec divím že tak dlouho vydržel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.