razziel Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 kdo mne sezene tu uvodni pisnicku ja se spousti hra jak sou tam ty obrazky poslu vsechny svoje pointy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 podle toho popisu to vipada hodne dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Tak sem si to koupil a nevim,nevim...Tesil sem se na to,ale zatim me to nudi a to mam GTAcka rad ...Jakej je na to vas nazor,kdy to zacne byt sranda...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Dnes mi to přišlo a je to fakt pecka ! Baví mě to dost, má to super příběh, grafika taky není k zahození a hlavně novej engine ! Jsem na tom závislej a nevim kdy přestat. :D Prostě best game! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Uz se to docela rozjelo a chyta to.... haha :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 kluci hlavne ta fyzika!!!proste tahlen hra nema chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Myslis ta nova dynamika tech padu,atd...?Ta je paradni no... :o) Akorad me stve ze ten mobil je hrozne tmavej,nemuzu skoro cist zpravy,atd...Mate to tak taky nebo to je mou bednou...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 mne to stve taky alen prej pak dostanes novej mobil i s fotakem sem slysel ja sem z te hry totalne nadsenej esten aby nebyla tak good dis vyvoj stal100 000 000 dolaru jako docela paradni castkaxD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 No to teda jo,sem zvedav kolikrat se jim to ale vrati ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Květen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Myslis ta nova dynamika tech padu,atd...?Ta je paradni no... :o) Akorad me stve ze ten mobil je hrozne tmavej,nemuzu skoro cist zpravy,atd...Mate to tak taky nebo to je mou bednou...? tmavej mi nepřijde, akorát jsem si v nastavení telefonu zvolil větší písmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Neprijde...?No ja hraju pres AV... :o( A tmavej je dost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 mobil neresim stejnak ho pouzivam malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeepThroat Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Taky už jsem tady zadával dotaz na zesílení podsvětlení. Taky ho mám dost tmavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Taky už jsem tady zadával dotaz na zesílení podsvětlení.Taky ho mám dost tmavý. Ze by options -> a brightnes a contrast do prava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeepThroat Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 No pokud myslíš Options ve hře tak to mám na maximu a jestli myslíš v telefonu tak tam to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Květen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 tak jedině upravit jas ještě na televizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Asi jo,pac hra je celkove tmava jako krava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Květen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 tmavá? já musel jas dát o trochu dolu, aby mi to nervalo oči nemáš připojený Xko k CRT televizi? na tý jsem měl s tmavostí her taky problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 já mam crt a taky jsem to měl hrozně tmavý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Hmm lol... http://www.mygen.com.au/LeaderBoards.php?t=GTA%20IV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Já mám PS3 a zatím hraju na CRT a je to tmavé jak děvka.. když jsem asi v 10ti procentech hry hrál misi jak utekl Ivan, a já ho sledoval a on pak vylezl lešením nahoru do těch staveb...tak neviděl nic..jen trochu nika jak chudák bloudí ve tmě, pak jsem si musel brutálně vytáhnout jas nahoru a pak už jsem cosi viděl ale za normálních podmínek je to šílené. Hold by to chtělo začít šetřit na nějakou tu LCD nebo plasmovku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Yeah Tonny Montana...haha ...No jas sem zvedl i na TV a parada,uz to nedam z rukou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubeja Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Hmm lol...http://www.mygen.com.au/LeaderBoards.php?t=GTA%20IV lol ty seš first ? gratuluji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 mam dotaz: Jak mam zavolat na 911, nejak na to nemuzu prijit. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 sipka nahoru, sipka nahoru a vytukej na klávesnici 911, pak dej to zelené tlačítko pro volání a je to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.