Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Grand Theft Auto IV

bezejmena

Recommended Posts

• Odpovědi 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

lol vite co skuste s tou pritelkini bjezte do hospody sem pak vylez a jak je ozralej to je prdel nejvjetsi:D

nn, lepší je když jdeš chlastat s Romanem...oni pak maji super kecy a když se trmácí a furt padá a chlámají se...to je teprv řiť jak sviň:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, mám dotaz a problém zároveň ... koupil jsem si na aukru 20GB HDD, funguje naprosto bez problémů, ale v GTAčku se mi pořád dokreslují ty textury zpožděně, jako to bylo s paměťovkou .. .všechny savy jsem přesunul na hdd a paměťovku vytáhl a stejně to pořád blbne. Nemyslíte si, že tam v savech může zůstat nějaké nastavení, ať to funguje jako na paměťovce? Fakt si nevím rady a docela hodně mě to štve, kvůli tomu jsem si prakticky kupoval ten HDD :-(

Odkaz ke komentáři

Neprijde...?No ja hraju pres AV... :o( A tmavej je dost....

ja to teda prectu naprosto vpohode a to jsem ani nezvetsoval pismo a krasne to sviti, vubec me ani nenapadlo ze by to slo spatne precist :D asi TV, mas HD? mam ted novy samsung a upe vpoho....

a jiank je GTA naprosta bomba mam ho 4.den a uz mam nahrano pres 20 hodin herniho casu :D a pribeh uz je je dost hodne dobre rozbehnuty, zacatek byl sice slabsi ale ted uz to je fakt supr :)

a ten kdo jeste neletel vrtulnikem tak se teste je to naprosto bozi proletet se vrtulnikem nas tihmle super mestem :)

Odkaz ke komentáři

skoda ze to neni v cestine zasek sem se v misi poradte roman jak je v te popelici chlap s kalachem nas prepadne a najednou sme u nekoho doma nas tam drzi atd pak mne to rekne ze mam neco udelat nvm presne co ...

jo taky se mi zda ze mas sehnat policjeni auto :) a pokud vim tak hned kdyz velezes z toho baraku tak pujdes nalevo a tam zrovna prijede policajt a vyleze z auta a nekam odbehne takze tam muzes vpoho nasednout a ani te nikdo nehoni :)

Odkaz ke komentáři

daj se ukrást...když tam někdo je:dozey:

me se to teda nepovedlo, sedel v ni typek, ja sem do ni chtel vlizt jako normalne do auta, ale Niko si sedl vedle nej a von vzletl a pak sem vyskocil, protoze me to nebavilo

EDIT: dneska se mi poprve stalo ze se mi nevykreslila silnice, ale jel sem ozralej a dost rychle.

Odkaz ke komentáři

me se to teda nepovedlo, sedel v ni typek, ja sem do ni chtel vlizt jako normalne do auta, ale Niko si sedl vedle nej a von vzletl a pak sem vyskocil, protoze me to nebavilo

EDIT: dneska se mi poprve stalo ze se mi nevykreslila silnice, ale jel sem ozralej a dost rychle.

to se stane když držíš Y(Hold Y) ale když zmáčkneš krátce tak to ukradneš(tak to jde mě)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu