ryder Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Je ve hre vubec nejakej monster truck nebo tank ??? Kde se da najit nejaka crosska ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 no monster truck ne, ale je tam takovy neco jako Bobcat...a tank ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 lol vite co skuste s tou pritelkini bjezte do hospody sem pak vylez a jak je ozralej to je prdel nejvjetsi:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 nejlepší je nalitej ujíždět policii :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 lol vite co skuste s tou pritelkini bjezte do hospody sem pak vylez a jak je ozralej to je prdel nejvjetsi:D nn, lepší je když jdeš chlastat s Romanem...oni pak maji super kecy a když se trmácí a furt padá a chlámají se...to je teprv řiť jak sviň:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 skoda ze to neni v cestine zasek sem se v misi poradte roman jak je v te popelici chlap s kalachem nas prepadne a najednou sme u nekoho doma nas tam drzi atd pak mne to rekne ze mam neco udelat nvm presne co ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 už si tuhle misi vůbec nepamatuju :blink: nemáš sehnat policejní auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karton Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Zdravím, mám dotaz a problém zároveň ... koupil jsem si na aukru 20GB HDD, funguje naprosto bez problémů, ale v GTAčku se mi pořád dokreslují ty textury zpožděně, jako to bylo s paměťovkou .. .všechny savy jsem přesunul na hdd a paměťovku vytáhl a stejně to pořád blbne. Nemyslíte si, že tam v savech může zůstat nějaké nastavení, ať to funguje jako na paměťovce? Fakt si nevím rady a docela hodně mě to štve, kvůli tomu jsem si prakticky kupoval ten HDD :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Matush: 1st?Ty prasáku :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Neprijde...?No ja hraju pres AV... :o( A tmavej je dost.... ja to teda prectu naprosto vpohode a to jsem ani nezvetsoval pismo a krasne to sviti, vubec me ani nenapadlo ze by to slo spatne precist :D asi TV, mas HD? mam ted novy samsung a upe vpoho.... a jiank je GTA naprosta bomba mam ho 4.den a uz mam nahrano pres 20 hodin herniho casu :D a pribeh uz je je dost hodne dobre rozbehnuty, zacatek byl sice slabsi ale ted uz to je fakt supr :) a ten kdo jeste neletel vrtulnikem tak se teste je to naprosto bozi proletet se vrtulnikem nas tihmle super mestem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 skoda ze to neni v cestine zasek sem se v misi poradte roman jak je v te popelici chlap s kalachem nas prepadne a najednou sme u nekoho doma nas tam drzi atd pak mne to rekne ze mam neco udelat nvm presne co ... jo taky se mi zda ze mas sehnat policjeni auto :) a pokud vim tak hned kdyz velezes z toho baraku tak pujdes nalevo a tam zrovna prijede policajt a vyleze z auta a nekam odbehne takze tam muzes vpoho nasednout a ani te nikdo nehoni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Razziel: Anglictina je v te hre prave dobra,to me potesilo... Jinak,musis sehnat policejni auto a pak pronasledovat ty dodavky,jedna veze televize,tak tu pak myslim slohnes... :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 tak jak je to teda musi bejt HHD nebo ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 ok du to skusit dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 shadow, chodis do skoly? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 shadow, chodis do skoly? xDJasne... teraz sme mali 4 dni volna tak som mal cas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 ja to vydim ze kuli gta esten propadnu ve 12 sem rikal ze se pudu ucit a tet je pul 8 a porad kalim gta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 vidis, a ja parim porad...zejtra nemam skolu...:D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Kde se da sehnat nejaka helikoptera, nasel sem jenom ty na vyhlydkove lety a ty se ukrast nedaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Kde se da sehnat nejaka helikoptera, nasel sem jenom ty na vyhlydkove lety a ty se ukrast nedaj. daj se ukrást...když tam někdo je:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 daj se ukrást...když tam někdo je:dozey: me se to teda nepovedlo, sedel v ni typek, ja sem do ni chtel vlizt jako normalne do auta, ale Niko si sedl vedle nej a von vzletl a pak sem vyskocil, protoze me to nebavilo EDIT: dneska se mi poprve stalo ze se mi nevykreslila silnice, ale jel sem ozralej a dost rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 me se to teda nepovedlo, sedel v ni typek, ja sem do ni chtel vlizt jako normalne do auta, ale Niko si sedl vedle nej a von vzletl a pak sem vyskocil, protoze me to nebaviloEDIT: dneska se mi poprve stalo ze se mi nevykreslila silnice, ale jel sem ozralej a dost rychle. to se stane když držíš Y(Hold Y) ale když zmáčkneš krátce tak to ukradneš(tak to jde mě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 nejvis plavba jet ozralej s rychlim autem s fizlama za zady na max:D:D to mne taky bavi alen porad mam nakej problem z ukladanim nvm proc nak se mne to maze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 No, tak mám objednanou speciální edici na PS3. Doufám, že se to vyplatí. Mám pár dotazů ke hře, takže jestli mi někdo dá ICQ nebo skype, budu rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Problém s ukládáním jsem měl taky,teď si všechno savuju v savehousu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.