dddpepa Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 nepodarilo se mi sehnat medium na ktery by to slo vypalit 1x, takze to prozatim vzdavam, bud se to nejak vyresi, nebo pockam na pc verzi................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Proč si to rovnou nekoupíš piráte jeden?! :frown: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 nvm co resite dis budete mit hd a nake kvalitni dvd a vypalite na co nejmene doporucuji imgburn tak by se to nemnelo stat tak sem to aspon cet mne to osobne nedela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dddpepa Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 treba si to koupim...............nerikam ze ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Proč si to rovnou nekoupíš piráte jeden?! :frown: Lol , ale co se ty do toho ser.š chlapče ? Co ty máš za problém s pirátama ? tady to nevytahuj ... Můžeš si ho koupit sám , ale ostatním to necpi .. Ban na tebe za takové kecy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasa Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 nvm co resite dis budete mit hd a nake kvalitni dvd a vypalite na co nejmene doporucuji imgburn tak by se to nemnelo stat tak sem to aspon cet mne to osobne nedela HD mam a vypaleny nejpomalenejsi rychlosti taky (2.4...min to nejde). Ale zas to mam na dvd znacky EMTEC, takze nevim jestli se tohle radi do kategorie kvalitni nebo zmrd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 ted mi GTA pri spousteni nabidlo ke stazeni patch 1.01 , nevi nekdo co ten patch opravuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 7, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 GTA IV gets 1.01 patch, freezing fixed Looks like Grand Theft Auto IV got a little band-aid patchwork today with a 1.01 update. It's a small little tweak at 18 MB, and it supposedly will fix up those freezing problems everyone's been getting antsy over. So far, we've been playing with the new patch for the past few minutes and everything seems to be going smoothly. Ve zkratce , opravuje zamrzani hry , velikost 18 MB , pokud jste pripojeni s PS3 na net tak by se vam po spusteni hry mel sam nabidnout , u boxu nvm :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Proč si to rovnou nekoupíš piráte jeden?! :frown: tvůj přístup se nám nelíbi nevím co děláš na warez foru kde je min 90-95%pirátů:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kronoss Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Cau, ted bych mel otazku herniho razu - kdyz vam da holka kopacky, je mozny ji zase behem hry zas najit na netu a zacit s ni chodit znovu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Tak to mám domaaa ,neseká se mi toooo, je to bombaaa :) . Multiplayer sem ještě nezkoušel ale fakt parádní záležitost tahle hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 GTA IV gets 1.01 patch, freezing fixedLooks like Grand Theft Auto IV got a little band-aid patchwork today with a 1.01 update. It's a small little tweak at 18 MB, and it supposedly will fix up those freezing problems everyone's been getting antsy over. So far, we've been playing with the new patch for the past few minutes and everything seems to be going smoothly. Ve zkratce , opravuje zamrzani hry , velikost 18 MB , pokud jste pripojeni s PS3 na net tak by se vam po spusteni hry mel sam nabidnout , u boxu nvm :D kde jsi sebral tuhle informaci? :blink: edit: jo ja pouzil shit seznam :oops: google rulez, ale slo mi o tu informaci ze je "spravene zamrzavani" coz snad ani neni pravda...cituji: onaxis: "it doesn't fix those freezing problems but only those multiplayer connectivity issues" ps3news: tam pisou pouze o lepsi konektivite v multasu a na N4G pisou supposedly = !pravdepodobne! (takze zadne zamrzavani to neopravilo!) hehe neofisky maji nespravnou informaci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 vite co se mne tet stalo jel sem tim humrem narazil sem do taxika a taxikar vyskocil a zacal horet:D:D asin nakej bug:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 vite co se mne tet stalo jel sem tim humrem narazil sem do taxika a taxikar vyskocil a zacal horet:D:D asin nakej bug:D to se mi taky stalo. Oduvodnil jsem si to tak, ze nejspis ten ridic kouril a pri narazu na sebe upustil cigaretu :D jo a nebylo by od veci kdybys vyuzival sluzeb jazykovy poradny :dozey: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 to je demence jak ty auta po case mizej vubec mi nejde ach. chain reaction dycky jicj dam k sobe 9 jdu pro desaty a mezitim nekolik jich zmizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 ^^ Urob to ako je na tomto videu... mne sa to podarilo na prvy krat ;) http://www.youtube.com/watch?v=NCl2Zp34A-4&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 diky jak se dostanu k boxu tak to zkusim btw ten typek tam mel dobry popisky...oops it was my little brother... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 jsem ted jak mi zapálili dům , ale jak si pls seženu nový ? někde jsem si to uložil jel dělat mise ,ale na mapě potom už vyznačený nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 ^^ V Bronxe/Bohane budes mat dalsi ;) je to cast mesta, ktora je nad Brokerom/Duksom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 mohl by mi prosím někdo oskenovat kompletní obal z x360 verze ? za 2000 pts ? www.cdcovers.cc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 diky moc..a hele pres co to pak tisknes nebo v jaky velikosti aby si to mel presne velikost do toho obalu????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 nevite neco estly bude cz ?...chtel bych docela pobrat pribjeh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 nevite neco estly bude cz ?...chtel bych docela pobrat pribjeh omg,nauč se konečně psát česky!...ne na konzole určitě nebude:dozey:...nauč se anglicky:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revealman Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Na konzole čeština určitě nebude, na pc (skoro) určitě nějaká čeština vyjde, asi ne oficiální, ale fandové se o to postarají... V tomhle díle bude hodně co překládat. Ta angličtina ve hře je poměrně v pohodě, až na Little Jacoba (to je záběr i s titulkama:D). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 nedate nekdo MP? dnes vecer...(PS3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.