Han3 Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 http://console-forum.net/showpost.php?p=345859&postcount=509zajimavy ze jsi za tu podle tebe "spatnou" informaci dekoval :D Pred instalaci patche jsem mel problem se spustenim hry pokud jsem byl prihlasenej na PSN. S patchem zadnej problem.. :dozey: jj, je tam napsano "supposedly" = pravdepodobne, romeno to spatne prelozil :? a nikde nepisou ze by to zamrzavani hry zafixovalo! ja jsem napsal ze jsou s tim "spise problemy" = to "spis" tam ma svuj vyznam :dozey:, me par lidi psalo ze jim nejde po patchu hrani po netu děkoval jsem mu kvuli tomu ze mi dal moznost ztrapnit ty zavistivy neofisky (mame dobry duvody:P) za spatnou informaci kterou tam meli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 konečně !! you won!!! xD ... trvalo mi to 24h 31min :lol: xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 ^^ :) Mne 100% trvalo cez 60 hodin :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 ^^ :) Mne 100% trvalo cez 60 hodin :lol: lol...tak to mám toho eště hodně před sebou:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 já to hraju 8 hodi a jsem na 2 ostorve jinak poradi mi tu nekdo jak ujet na motorce 500stop po 1 kole? to nejde:D jo a jeste kdyz me honim 6 * policejtu a ja jim prcham vice nez 5 minut mel bych dostat x points a nic EDIT:jinak PC verze by mela vyjit v listopadu 08 ale neni vubec jisty jestli to vubec bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 ^^ Tak pokial chces s motorkou ist 500 foot na zadom kolese, chod na letisko, tam ti nebude nic prekazat (okrem policie :lol: ) ... chce to trocha cviku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 nasel nekdo ve hre Jetpack??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 ^^ Typicka blbost od Hrej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 jak po zadním? sežen si rychlou motorku...a drž joy dolu a akorát přdávej plyn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 no skvele diky za tu radu s tim letistem uz jsem to zvladl jeste to s tema fizlama a bude to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 tak konečně mám Gold...tak kdo by chtěl zafarat tak at se ozve na LIVE(cez Xbox samozdřejmě:lol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 tak konečně mám Gold...tak kdo by chtěl zafarat tak at se ozve na LIVE(cez Xbox samozdřejmě:lol:) Ja mam taky gold jestli nechces dat pak multaka tak mi napis na icq cislo icq v podpisu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasa Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 kdyz me honim 6 * policejtu a ja jim prcham vice nez 5 minut mel bych dostat x points a nic Nevim jak to delas, ale ja sem vzal vrtulnik a letel nad ten treti ostrov kterej nemam otevrenej a jenom sem si krouzil 5min...ti dva policejni vrtulniky si te snad ani nevsimnou, takze te nema kdo sestrelit nebo tak neco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 Nejlepší je vzít si to nejrychlejší auto a LPCD nema šanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 GTA IV - Zapsán v Guinnessově knize rekordů Dalo se čekat, že GTA IV bude trhák, ale to, že se ho během prvního dne prodá 3.6 milionů kusů a vydělá se na něm v přepočtu (a teď se podržte) - 5 miliard kč to nikdo nečekal. Díky těmto číslům byl zapsán do Guinnessovy knihy rekordů a jasně překonal svého předchůdce HALO 3 na kterém se utržilo "směšných" 2.75 miliard. Nejvíce prodaných kusů bylo na konzoli XBoX 360, kdybychom měli brát v úvahu množství prodaných konzolí (XBox 360 a PS3) s počtem prodaných GTA IV, s předtihem by vyhrál Playstation 3. zdroj: playstation.hodnoceniher.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 na to po zadnim kole je nej ta terenni, sanchez nebo tak s tou jsem to dal po nejakym moste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 Poradí mně někdo jsem u P a píše mě to ( you need to be wearning a suit and tie with smart shoes before meeting packi.) zkoušel sem se oblíct ve všech obchodech alen niv angličtinu se neučim.. poradí někdo pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 Poradí mně někdo jsem u P a píše mě to ( you need to be wearning a suit and tie with smart shoes before meeting packi.) zkoušel sem se oblíct ve všech obchodech alen niv angličtinu se neučim.. poradí někdo pls podle překladu si musíš obléknout "oblek" a "elegantní boty" než se můžeš setkat s "packi" (jméno?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 Tak to nevim zajel sem do Perseusu a tam sem si koupil oblek s kravatou a k tomu boty oblek stal 1000 a boty myslim 300 a přijel sem zasen k P a píše mně to zas:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Keby ste mali zaujem, mozem vam uploadnut akukolvek pesnicku z GTA IV... stiahol som si 1GB soundtrack ;) pokial neviete ako sa vola, zavolajte si z telefonu prave vtedy, ked bezi v radiu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 rad bych abys mi upnul tu shiki shiki sweine....díik:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Dripin Science Radio:CLASICS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Glukoza - Schweine http://www.zshare.net/audio/12064521d68bc3c3/ Marley Marl feat. Craig G - Droppin' Science http://www.zshare.net/info.html?12064584-c516c747980c476a400200929e17cc20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 mam takovou otazku v gta iv v internetove kavarne jsem videl obchod s autama a chci se zeptat jestli v te hre opravdu je popripade kde mam otevrene 1 a 2 mesto melo by bejt v liberty city coz je asi to 2 mesto ale kde tam dekuju EDIT:jinak jsem u ty mise kde vylupuju banku ta je fakt dobra a douha jenom me tesne pred koncem zabily a mrsknul jsem x-box ovladacem o zem ze vylytli baterie :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 ne, auta koupit nejdou, ale muzes zajet d preodejny a auto ukrast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.