Driver1468621779 Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 jj a kde ta prodejna je ted se mi otevrel i 3 ostrov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Kolik ze ma GTA4 hlavnich misi? Neco kolem 90 nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Kolik ze ma GTA4 hlavnich misi?Neco kolem 90 nebo ne? 94 jsem myslim někde četl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Dotaz jaký radio se vám líbí nejvic?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 radio classic potrebuju pomoc v jedne mise je to 1 mise na 3 ostorve prijedu na misto mise a spusti se video kde na zacatku lezi nejakej typek na lavicce pak jsem to odmackl nevim co mam delat nasednout do policie uz me napadlo ale nevim koho nebo co mam hledat poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Ak to tu je tak sorry :D Obrázkové porovnanie skutočného New Yorku a Liberty City z GTA 4 http://www.flickr.com/photos/matthewj/sets/72157604988911230/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Ak to tu je tak sorry :D Obrázkové porovnanie skutočného New Yorku a Liberty City z GTA 4 http://www.flickr.com/photos/matthewj/sets/72157604988911230/ pěkný xD ... PS: dante to beztak smaže :lol:(odkaz na jinou stránku:lol:-jak předtím :dozey:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revealman Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 radio classicpotrebuju pomoc v jedne mise je to 1 mise na 3 ostorve prijedu na misto mise a spusti se video kde na zacatku lezi nejakej typek na lavicce pak jsem to odmackl nevim co mam delat nasednout do policie uz me napadlo ale nevim koho nebo co mam hledat poradte Musíš do policejní databáze a najít tam nějaké zvláštní jméno (píše ti to v těch titulcích - pokud nemáš zaplé titulky, zapni je v nastavení). Pak jeho i s kamarády pojedeš zabít do takové staré továrny nebo co... Dá se tam jít takovým tunelem skrze sklep, je to lepší. Snad se nemýlím... Příště napiš název mise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Musíš do policejní databáze a najít tam nějaké zvláštní jméno (píše ti to v těch titulcích - pokud nemáš zaplé titulky, zapni je v nastavení). Pak jeho i s kamarády pojedeš zabít do takové staré továrny nebo co... Dá se tam jít takovým tunelem skrze sklep, je to lepší.Snad se nemýlím... Příště napiš název mise. jj taky jsem v titulkach videl nejaky divny meno to jsem taky zadal do name u policajtu a zadny vysledek to jsem asi v pytli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 rad bych abys mi upnul tu shiki shiki sweine....díik:D keby to chcel niekdo na ulozto http://uloz.to/401739/11Glukoza-Schweine.mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 Poradí mně někdo jsem u P a píše mě to ( you need to be wearning a suit and tie with smart shoes before meeting packi.) zkoušel sem se oblíct v tom Pradu nebo jak se tomu řiká vzal sem si sako to s tou růžovou kravatou /to sako je rozeplý/ a boty černý kalhoty taky černy tak fakt už nvm co dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 ^^ Potrebujes si obliect oblek s kravatou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 shadow.wizard ja mam oblek s kravatou ta kravata je ruzova sako rozplý a stejnak mě to nepusti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 chod do obchodu a tam hore v rohu ti to pise a tam ked bude nieco suit tak to kup aj ja som prvykrat kupil zly oblek ... tiez som musel kupovat znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 chod do obchodu a tam hore v rohu ti to pise a tam ked bude nieco suit tak to kupaj ja som prvykrat kupil zly oblek ... tiez som musel kupovat znovu já též :D ... ale stál jenom 1k takže to bylo v pohodě xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 tak zkusim to eštěn nějak pořešit alen suit je anglicky oblek a ten už mám na sobě a stejnak mě to nepusti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 jestli máte palenku GTA IV mám pro vás STealth bez kreonu viz http://console-forum.cz/showthread.php?t=27108 body neuškodí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 tak zkusim to eštěn nějak pořešit alen suit je anglicky oblek a ten už mám na sobě a stejnak mě to nepusti ja jsem koupil v tom dolnim perseusu komplet oblek.... je to sako+ kalhoty+kravata a ladi to dohromady je to pod jednou polozkou(takze koupis za jednu cenu cely komplet :) ) myslim ze nekde na prave strane obchodu... k tomu jsem akorat dokoupil cerne spolecenske boty a pustilo me to hned na poprve :) jinak ta mise je celkem sranda co pak bude delat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 kua už mě to fakt sere koupil sem si sako s kalhotama za 2000 a boty za 200 a stejnak mě to nepusti vyfodte mne pls nekdo co na to potrebuju kua zkousel sem snad vse nebo fakt nvm mne napiste nazev pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 omg potrebujes komplet cernej oblek + KRAVATA! zadnej jinej k tomu nejaky boty co vypadaj stylove OMG takova kravina nejaky hadry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 kua už někdo zkoušel s motorkou do toho sk8parku? xD já to zkušal ale jenom na jednom se mi povedlo vjed na radius udělat 180 a dopadnou to něho :lol: taky jsem dokazal celej rail sjed xD maras xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 RAchot už to mám xD nej mise co sem zatim hral to přepadení banky:) luksusni mise i ty prachy za ní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 Cau lidi prosim pomozte me s multakem... Hru mam asi 10dni a od prvniho dne se nemuzu nikam pripojit...Zkousim to kazdej den...Dam mobil-Ranked Match-a treba Deatmatch... Chvili se to loadinguje a pote dokonce (nekdy) slysim lidi co tam mluvi (asi v Lobby). A v tu chvili me vyskoci hlaska ze se nemuzu pripojit k hostovi nebo co a ze me to vrati do SP... Mate nekdo podobny problem?Je chyba na me strane nebo se to opravdu chce trpelivost najit nejaky match? Diky moc... Pise me to ''Disconnected from game session...Returning to SP'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 Cau lidi prosim pomozte me s multakem...Hru mam asi 10dni a od prvniho dne se nemuzu nikam pripojit...Zkousim to kazdej den...Dam mobil-Ranked Match-a treba Deatmatch... Chvili se to loadinguje a pote dokonce (nekdy) slysim lidi co tam mluvi (asi v Lobby). A v tu chvili me vyskoci hlaska ze se nemuzu pripojit k hostovi nebo co a ze me to vrati do SP... Mate nekdo podobny problem?Je chyba na me strane nebo se to opravdu chce trpelivost najit nejaky match? Diky moc... Pise me to ''Disconnected from game session...Returning to SP'' měto píše když se chci napojit k tobě nebo k SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 potrebuju zase poradit nevim c mam delat na mape zadne mise nejsou vsichni v mem mobilu maji schranku a jediny co muzu delat je jit s romanem nebo LJ nekam se pobavit hru urcite jeste nemam preslou co mam teda delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.