SupiK™ Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Tak jestli to tak moc chceš, tak to budeš muset obětovat :D zas az tak to nechci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 no a jsem opet v pytli tentokrat uz ale vim kde jsem zkoncilposledni mise co jsem udelal je blood brothers musel jsem tam zabit francissovo bratra a na mape zase neni nic jenom moje baraky a nejaka kostka ale kdyz u ni udelam mise tak mi nepribydou procenta hry ani udelana mise tak prosim poradte co mam teda delat cekat na telefon se mi nechce protoze stejne zvonit nebude je to ta mise jak mas zabit Derricka? toho brachu Francise,Packieho, Garyho, Kate atd.? a mas vylezt na strechu a sniperkou oddelat bude prave Derricka nebo Francise? jestli jo tak ja jsem slezl ze strechy a taky jsem nevedel co pak ale ukradl jsem auto a zacli me honit policajti a jak me prestali honit tak se mi ukazalo mission complete nebo co se to ukazuje a mohl jsem jit dealt dalsi mise... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 je to ta mise jak mas zabit Derricka? toho brachu Francise,Packieho, Garyho, Kate atd.? a mas vylezt na strechu a sniperkou oddelat bude prave Derricka nebo Francise?jestli jo tak ja jsem slezl ze strechy a taky jsem nevedel co pak ale ukradl jsem auto a zacli me honit policajti a jak me prestali honit tak se mi ukazalo mission complete nebo co se to ukazuje a mohl jsem jit dealt dalsi mise... jo tu misi jsem umel dodelat ale kdyz jsem ji udelal nebyla zadna mise pekne dlouho pak nekdo zavolal a uz mam hru preslou no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 jo tu misi jsem umel dodelat ale kdyz jsem ji udelal nebyla zadna mise pekne dlouho pak nekdo zavolal a uz mam hru preslou no. To je blbost že už to máš projeté,já sem po té misi dělal ještě asi tak 15 misí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 To je blbost že už to máš projeté,já sem po té misi dělal ještě asi tak 15 misí. vsak on psal uz vcera ze se zasekl v te misi, takze pocitam ze jeste vcera ji nakonec udelal a pak jeste cca tech 15 misi dal behem vcerejsiho vecera a dnesniho celeho dne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoubaS Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 UZ jste nekdo dohral GTA IV???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 To je blbost že už to máš projeté,já sem po té misi dělal ještě asi tak 15 misí. neni to blbost vcera vecer jsem to udelal a dnska brzo rano jsem to presel (vsechny pribehovy mise) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 jde v gta 4 ( na playstationu 3) měnit ovládání ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 jde stisknes start controls a melo by to bejt to uplne nahore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 ja tu hru jeste nemam, jen jsem se tak ptal, abych byl pripravenej,...8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 ja sem už na 3 ostrově myslim nak40%hry dohrano tak to tam je myslim napsany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 a je to hodne dlouhy ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 mam nahrano pres 30 hernich hodin a zbyva mi cca 10-15 misi, takze asi tak.... ale da se to udelat hlavni pribehova linie i rychleji, ale ja se tam ruzne poflakuju a delam obcas blbosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 ale ja se tam ruzne poflakuju a delam obcas blbosti :) a kdo by blbosti nedelal, kdyz tam je tolik volnyho prostoru zj;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 No k tomu jak jsem říkal, že to prodám..sice po dohraní můžu dělat jiné věci, ale to za chvíli omrzí, ten multiplayer láká a kdybych mohl přes PS3 multiplayer, tak bych to taky neprodával, ale mám modem daleko, takže ethernet kabel by byl přes celý byt. Jediná možnost je přes ten Wi-fi adapter, ale litr na něho nemám, takže taky nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 a kdo by blbosti nedelal, kdyz tam je tolik volnyho prostoru zj;) já nedělal...šlo mi o achievment: lc minute:cheesygrin: a ted už jenom multi xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 já nedělal...šlo mi o achievment: lc minute:cheesygrin: a ted už jenom multi xD já blbec furt něco dělal a ted koukám že za hodinu ty zbylý mise asi nestíhám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 já blbec furt něco dělal a ted koukám že za hodinu ty zbylý mise asi nestíhám :D no hele...já ze začátku dělal blbosti...ale pak jsem začal hrát stohl jsem to za 24h 34min:) je tam myslim kolem 90misí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 no ja to dohral za 32 hodin z toho porad blbosti je tam 94 misi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Hi potrebuju help nevim co mam delat Mam si vzit polic. auto a tam se mrknout na databazi hledanych ale nevim koho tam mam hledat - jmeno :( tak poradte dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Musíš si zapnout titulky a jakmile nastoupíš do toho auta a najedeš do database dole se ti to jmeno napíše, nebo můžeš nechat cutscenu kde si o něm povídají a když máš titulky, tak se ti to píše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 nevíte co mám dělat u ? mám tam stát v nějakém okruhu z kama nesmím odejít , je to u moře a jsou tam něco jako dalekohledy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 nevíte co mám dělat u ? mám tam stát v nějakém okruhu z kama nesmím odejít , je to u moře a jsou tam něco jako dalekohledymusíš myslim zavolat nějakýmu týpkovi kterej tam je a podle toho kdo to zvedne tak ho zabít snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 ja mu nevolal je to takovej skinhead a huli nejpodezrelejsi osoba nemusis ani voat sejmi skina nebo nekoho jinyho a jak mile sejmes nekoho jinyho na skina naskoci sipka a je to jen ho odprasknes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 LOL tet se mně stal další bug http://www.ukazto.com/hotovo.php?idcka=3297683&klic=m5q52woz http://www.ukazto.com/hotovo.php?idcka=3297684&klic=ufnsytix koukejte na to nic moc kvalita alen pořád sedí na motorce alen je zabořenej v zemi:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.