Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Grand Theft Auto IV

bezejmena

Recommended Posts

• Odpovědi 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

no a jsem opet v pytli tentokrat uz ale vim kde jsem zkoncil

posledni mise co jsem udelal je blood brothers musel jsem tam zabit francissovo bratra a na mape zase neni nic jenom moje baraky a nejaka kostka ale kdyz u ni udelam mise tak mi nepribydou procenta hry ani udelana mise

tak prosim poradte co mam teda delat cekat na telefon se mi nechce protoze stejne zvonit nebude

je to ta mise jak mas zabit Derricka? toho brachu Francise,Packieho, Garyho, Kate atd.? a mas vylezt na strechu a sniperkou oddelat bude prave Derricka nebo Francise?

jestli jo tak ja jsem slezl ze strechy a taky jsem nevedel co pak ale ukradl jsem auto a zacli me honit policajti a jak me prestali honit tak se mi ukazalo mission complete nebo co se to ukazuje a mohl jsem jit dealt dalsi mise...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to ta mise jak mas zabit Derricka? toho brachu Francise,Packieho, Garyho, Kate atd.? a mas vylezt na strechu a sniperkou oddelat bude prave Derricka nebo Francise?

jestli jo tak ja jsem slezl ze strechy a taky jsem nevedel co pak ale ukradl jsem auto a zacli me honit policajti a jak me prestali honit tak se mi ukazalo mission complete nebo co se to ukazuje a mohl jsem jit dealt dalsi mise...

jo tu misi jsem umel dodelat ale kdyz jsem ji udelal nebyla zadna mise pekne dlouho pak nekdo zavolal a uz mam hru preslou no.

Odkaz ke komentáři

To je blbost že už to máš projeté,já sem po té misi dělal ještě asi tak 15 misí.

vsak on psal uz vcera ze se zasekl v te misi, takze pocitam ze jeste vcera ji nakonec udelal a pak jeste cca tech 15 misi dal behem vcerejsiho vecera a dnesniho celeho dne :)

Odkaz ke komentáři

No k tomu jak jsem říkal, že to prodám..sice po dohraní můžu dělat jiné věci, ale to za chvíli omrzí, ten multiplayer láká a kdybych mohl přes PS3 multiplayer, tak bych to taky neprodával, ale mám modem daleko, takže ethernet kabel by byl přes celý byt. Jediná možnost je přes ten Wi-fi adapter, ale litr na něho nemám, takže taky nic :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu