Lekis Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Prosim muzete mi pomoc, kdyz hraju hru tak znicehonic zamrzne a musim restartovat xboxe a tohle porad dokola, muzete mi rict jak tento problem odstranit jestli to de ( uz podruhy sem reklamoval hru). Dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Prosim muzete mi pomoc, kdyz hraju hru tak znicehonic zamrzne a musim restartovat xboxe a tohle porad dokola, muzete mi rict jak tento problem odstranit jestli to de ( uz podruhy sem reklamoval hru). Dekuju. A dělá ti to jen u GTA IV ? Jaká verze Xboxu? Stará,ne? Máš HDD ? To nebude DVDčkem , buď to přehříváš , nebo to máš rozbitý ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toms19 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Info o zamrzání: citace:Dnes se na několika fórech objevila informace, že čtvrté GTAčko zamrzá. Nejprve hra zamrzala na 60GB verzích PS3 a Rockstar ihned reagoval. Pokud se u vás tyto problémy vyskytnou, máte smazat hru (ne savy) a znovu ji nainstalovat. Bohužel se zdá, že tento problém se netýká jen Playstation 3 verze. Zamrzání pociťují i někteří majitelé Xbox 360 verze. Tyto problémy se vyskytují v malém měřítku, ale radši buďte připraveni, abyste poté mohli zamrzání snadno odstranit. Rockstar už zkoumá, co zamrzání způsobuje. Co nejrychleji hodlá tuto nepříjemnost opravit vlastním patchem. Zamrzání hry je pravděpodobně problémem všech PS3. Rockstar bohužel neví, co zamrzání způsobuje. Ani nemohou nyní říci, kdy se dočkáme opravy. Přeinstalovná hry podle posledních zpráv nepomáhá. Stejný problém mají i Xbox 360 hráči, kteří popisují zamrzání po několika hodinách hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 28, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Ses blesk no :D Uz asi pred 14ti dny na to vysel Patch :D A je to tady par stran zpatky uvedeno :D Jinak mam docela problem s misi s tema motorkarema , bud me ten zmetek dycky ujede nebo me v tom parku postrileji :D Co mam vlastne delat , vsecky je sejmout ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Ses blesk no :D Uz asi pred 14ti dny na to vysel Patch :D A je to tady par stran zpatky uvedeno :D Jinak mam docela problem s misi s tema motorkarema , bud me ten zmetek dycky ujede nebo me v tom parku postrileji :D Co mam vlastne delat , vsecky je sejmout ? :D Nestřílej po nich , je to zbytečný , polovina těhle misí , kde před tebou někdo ujíždí , je o ničem , musíš za něma jen jet , a když do nich střílíš , jen plýtváš nábojema , sice to háže jiskry , ale efekt je roven 0 ... Jen je dožeň , vytáhni UZI a střílej jak blázen ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 ono se ještě pořád řeší GTA? omg :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 ono se ještě pořád řeší GTA? omg :lol: A ještě se asi dlouho bude , já nevím jak někdo může mít problém s misí ... Každá je v pohodě ... A když něco podělám , tak napodruhé už to je OK ... Chce to jen Brainit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 lol moc sem to ani nehrál ale tuhle misi už mám, napoprvé a tu děfku ženskou jsem odpráskl:D romeno když máš problém tam dál nehrejj :D na tebe moc složitá hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 28, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Dante di do rite s tvojema blbyma kecama :D Prisel bych na to i sam , ale co vsak k tomu je tu ten topik aby se radilo , tak moc nesyckuj :D Je pravda ze GTA4 sem zacal hrat jako prvni , predtim me nejak nebavily , ale toto je konecne dil ktery aspon uz jaksi vypada :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Ses blesk no :D Uz asi pred 14ti dny na to vysel Patch :D A je to tady par stran zpatky uvedeno :D Jinak mam docela problem s misi s tema motorkarema , bud me ten zmetek dycky ujede nebo me v tom parku postrileji :D Co mam vlastne delat , vsecky je sejmout ? :D žádnej patch na zamrzávání hry nevyšel, byl to patch kterej mel opravit jen připojovani na servery ktery se diky tomu nemaji tak pretezovat (diky tomu se polovina uzivatelu nepripoji na multas vubec nebo omezene) proste to neofisky napsali spatne :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 podarilo se nekomu pripojit naves ke kamionu ??? Me to teda vubec nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 podarilo se nekomu pripojit naves ke kamionu ??? Me to teda vubec nejde asi protože to vubec nejde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 asi protože to vubec nejde ... tak to je skoda, chtel bych se s tim poradne rozjet na dalnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 nj, jenomze i kdyby to slo, tak to budes mit stejny jako kdybys jel jen bez privesu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 ahoj, mam jen dotaz jestli nekdo nevite jestli tohle je GTA 4 verze, ktera mi pujde na xboxu 360 z ceska, tudiz asi jestli to je free region nebo pal? moc se v tom nevyznam tak jestli byjste mi prosim poradili, at si to muzu koupit, diky moc to GTA 4 je tady - http://www.game.co.uk/Xbox360/Action/Shooter/~r328876/Grand-Theft-Auto-IV/?recommende d=true Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 ahoj, mam jen dotaz jestli nekdo nevite jestli tohle je GTA 4 verze, ktera mi pujde na xboxu 360 z ceska, tudiz asi jestli to je free region nebo pal?moc se v tom nevyznam tak jestli byjste mi prosim poradili, at si to muzu koupit, diky moc to GTA 4 je tady - http://www.game.co.uk/Xbox360/Action/Shooter/~r328876/Grand-Theft-Auto-IV/?recommende d=true Mám takovej dojem,že to asi bude Region Free ... Ale počkej, než ti to napíše někdo zkušenější ... Btw: Dnes dohráno GTA 4 po třetí ;) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Dante di do rite s tvojema blbyma kecama :D Prisel bych na to i sam , ale co vsak k tomu je tu ten topik aby se radilo , tak moc nesyckuj :D Je pravda ze GTA4 sem zacal hrat jako prvni , predtim me nejak nebavily , ale toto je konecne dil ktery aspon uz jaksi vypada :D JAK TO MUZES RICT vsechny gta od GTA III jsou upe nejlepsiiiiiii :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 cus, parite nekdo jeste online GTAcko? v pondeli budu mit origosku tak muzu konecne zaparit online tak bych rad s nekym tady dal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 cus, parite nekdo jeste online GTAcko? v pondeli budu mit origosku tak muzu konecne zaparit online tak bych rad s nekym tady dal :) On se tu určitě někdo najde , předpokládám , že máš Xbox , zkus si založit topic , nebo se domluvit s lidma tady ;) Já mulťák moc nemusím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 no tak jako grafika,pribeh hra atd. skvele ale zejo na prostredi san andreas to porad nema pouste,priroda,venkov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 no tak jako grafika,pribeh hra atd. skveleale zejo na prostredi san andreas to porad nema pouste,priroda,venkov Zase je to jenom věc názoru ... SA mělo sice to co si psal , ale taky jak to bylo zpracované , slabé textury , prázdné plániny , k čemu to bylo ?Jen se prostě chtěli pochlubit velkou mapou ... Za to detaily v IV jsou nejlepší , co jsem kdy v hrách viděl ... Já už jsem si např. obešel všechny ty "hlavní" budovy a porovnával jsem je s obrázkama z netu :P To je teprv zážitek ... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 cau, nedal by prosim nekdo GTA 4 na live? muj nick je BrakeZ, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 tedka to tady čtu a su na rozpacích:blink: musim met teda HDD na GTA4 aby se mi nesekalo nebo stači originální hra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 no tak jako grafika,pribeh hra atd. skveleale zejo na prostredi san andreas to porad nema pouste,priroda,venkov s tím souhlasím . prostředí ve 4 je vlastně ve "špinavém" Liberty City , působí to jako , že je tam pochmurné počasí . Za to v san andreas je slunečné počasí , pláže .... to je věc , které mě neskutečně odrazuje od hraní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 stačí originál hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.