H0W3N Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 vzhledem k tomu, že 16.4 je pátek, tak by mě zajímalo, jestli to na store vyjde 15.4. jelikož updaty store jsou vždy ve čtvrtek a nebo až 22.4. což by se jim nevyplatilo, protože to by radši každý utíkal do obchodu :O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 nemá někdo odkaz na ten novej trailer kterej měl dneska vyjít ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtuss Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 cau nevitek de by mel byt gta episodes from liberty city nejlevnejsi? nasel jsem nejmin za 920,- dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Třeba od uživatele tekken90 za 760:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtuss Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 a to ps3 verzy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Jo ps3 verzi hry, tady máš odkaz:http://console-forum.net/showthread.php?t=82398 je to osvědčený obchodník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtuss Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 dik uz mu pisu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 kdybych si to stáhnul z psn jednu epizodu tak na to potřebuju normál gta IV že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 kdybych si to stáhnul z psn jednu epizodu tak na to potřebuju normál gta IV že Ano, taky musíš stáhnout z toho správného PS Store, aby ti to fungovalo s tvým GTA IV (diskem). Takže když máš evropskou verzi GTA, tak to nemůžeš stáhnout z US storu, protože by to nefungovalo, pozor na to, ať zbytečně neproděláš peníze. Mrkni se sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Tak sem zacal hrat Lost and Damned a musim rict ze ty motorkari sou vazne banda trotlu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Nahodou je to cea prdel, libi se mi jak se to prolina s pribehem Nico Bellica, jo a taky jak tam je to pero toho politika jesli tam uz ses xD, to sem fak necekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Odehral sem zatim nejaky prvni 4 mise (vicemenne ty stejny), takze sem na zacatku. Jinak samozrejme dik za ten datadisk, za 194,- potesi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 už vím proč!! najdi si další kámoše co hrajou GTA ! a potom se ti zobrazí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Jo já budu mít ten datadisk zejtra, mohli bysme se jako češi dát dohromady a občas si zapařit třeba ve Free mode :D mohla by bejt prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Odehral sem zatim nejaky prvni 4 mise (vicemenne ty stejny), takze sem na zacatku.Jinak samozrejme dik za ten datadisk, za 194,- potesi.. Tak jsem ho dohral, teda zatim jen Lost and Damned a i kdyz je zezacatku repetitivni, tak pozdejc uz je to zajimavy a konec je jak jinak, skvelej,,,,,proste klasika GTA, klidne mohli dat tezsi obtiznost, ale jinak fakt dobry DLC,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelitko Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Tezsi ne! Ja jsem malem porodil, kdyz jsem s Jimem jel sejmout zkorumpovane fizly. No a misi s vrtulnikem a znicenim lodi v Gay Tony jsem delal snad hodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Ta mise s Jimem a ničením lidí z FBI se mi taky zdála celkem obtížná, dělal jsem to tak pětkrát, nakonec jsem jim ukradl auto a pár jich přejel, a pak to celkem šlo:D. Navíc to hraju bez auto-aimu, takže možná i o to těžší. S tím vrtulníkem taky musím souhlasit, to sem dělal tak třikrát:D. Naopak třeba závěrečná mise v Lost and Damned, kdy "navštívíte" Billyho, se mi těžká nezdála. Zatím jsem dohrál Lost and Damned a začal Tonyho, ale LaD bylo super a příjemně mě překvapila i herní doba, která byla tak kolem 8-9 hodin a to mám 4 "gang war", 5 závodů a ještě několik postranních misí, takže pořád by bylo co dělat. No a to s tím nahatým politikem, to jsem vážně nečekal:D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Jj to jeho pero bylo skvely :D Proste Rockstar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Tak hru mám tady vedle sebe úplně novej kousek z obchodu a je mi pomalu líto ten obal strhávat :D za chvílu du na to !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Až ji nainstaluješ tak ti to líto nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 tak hru jsem dneska zkusil i na Full HD televizi přes HDMI kabel a ta grafika je strašná !! furt někde něco bliká a je rozmazaný!!! Ostatní hry jsou v pohodě tak nevim proč to tak vypadá :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 u Lost and Damned je tzv noise efekt, který se dá v options vypnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 no nevím jestli je to tím, prostě hlavně v noci jsou světla hrozně rozmazaná a grafika sama o sobě není nic moc... E: tak podle videí na youtube je ta grafika taková blbá normálně, to sem ale fakt nečekal že to bude takhle škaredý :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojtuss Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 no ona ani ta čtyřka nebyla nic světobornýho ale postačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 Grafika u GTA IV je doslova hnusna, vypada hur nez na podprumernym PC ktery sotva splnuje pozadavky, zvlast kdyz sviti slunce, to du dycky blejt. V noci to ale neni tak spatny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.