PEchi Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Multiplayer ? Svedl bych to na jendoduchý "lagy" ty po tom tipovy vystřelíš jenže on už je třeba veskutečnosti o kus jinde než ty ho vidíš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Multiplayer ? Svedl bych to na jendoduchý "lagy" ty po tom tipovy vystřelíš jenže on už je třeba veskutečnosti o kus jinde než ty ho vidíš..... myslis?on tam treba stoji...a hlavne je to tak u vsech lidi co treba hrajou...nejde treba nastavit nejak nesmrtelnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Poradí někdo? Hraju GTA 4 a při pěstním souboji mi všechny rvačky připadají že jsou stejný, umí Niko opravdu tak málo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Ne, musíš ve vhodnou chvíli kdy se na tebe někdo ze široka napřahuje dát křížek tím niko uhne a když pak zmáčkneš nějakou kombinaci tlačítek niko udělá nějaké "kombo". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Ahoj, mám dohráno a super hra, ale k dokonalosti bych ocenil kdyby šlo do PS3 nějakým způsobem dát titulky a z důvodu že to nejde, tak sem ztáhnul tuto hru na PC ale při zpuštění to chce kod nebo klíč, zná ho někdo PLS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kardif Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 zdar funguje vám jěštěrka zvedání ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MC Ferko Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 zdar funguje vám jěštěrka zvedání ? Ne nefunguje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
golddavid Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Ahoj, jdou do GTA 4 dát vlastní mp3?? Kdyby jo poradil by mi někdo jak? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Nejdou a pisnicky tam jsou dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
golddavid Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Mě se ty písničky moc nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Náhodou ty písničky jsou dobrý, co mě se nelíbí tak to že téměř nikd z vás nechodí hrát ON-LINE, copak vás to nebaví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Mě se ty písničky moc nelíbí. Vzdyt tam je skoro vse od klasickyho roku pres disko az po jazz, co vic bys chtel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Někde jsem četla že se dají i vykrádat obchody, je to pravda? Těch peněz je za splněné mise opravdu málo, tak mě zajímá jestli se dá něco vyrást nebo získat peníze i jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Nevíte někdo jestli se ve hře dá používat i volant místo obyčejného gamepadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Dana.317 - já třeba online hraju dej si mě do přátel (Vizip) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meesha Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Klidně si mě taky přidejte, já občas hrávám. MeeshaCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Já ych navrhoval udělat nějakou partu čeců a do free mode, a dělat blbůůůstky atd... může to ýt sranda :-D my s kámošema na letišti dělali kdo dá nejdelší wheelie stoppie atd ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 jsem pro.GT: IAmGonnaBustU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Pokud chcete udělat nějakou akcičku tak se k vám připojim, PSN: rwz457 ... Ale musíte mě předem informovat přes CF či jinak, na PSku často nebývám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 ok :-) dohodneme se :-), hele dá se vGTA IV koupit nějaký auto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Mám pocit že ne, ale proč by jsi ho kupoval? Chvilku v tý hře hledej a za 30 minut najdeš v pohodě i infernus :) (někdy se dá najít během minutky :D :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 V pozdejsich fazich hry jich jezdi po moste az moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 V pozdejsich fazich hry jich jezdi po moste az moc :) Jojo, někdy jezděj i dva za sebou nebo jich najednou vidíš třeba 4... Ale jak je to z infernusama v multiplayeru?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 no mě to jenom zajímalo :D pač je stránka exotic erotic car a tam je abych zavolal na to číslo a nic...a jak si na tom Rockyzz? mohu tě napsat jako přihlášeného?? EDIT: dohajzlu ,*****!!! neví někdo jak an ty hidden trophy??? serou mě už *****! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w1977 Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Ahoj, netuším zda tu ve foru již bylo řečeno, ale nenašel jsem nic k mému problému. Tato hra podporuje dle obalu rozlišení až 1080p,PS3 menu beží na toto rozlišení, ale když spustím hru, nastaví si automaticky jen 720p. Vyzkoušel jsem snad vše, ale za radu nic nedám. Díky za případné rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.