Luk3z^ Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 1750 i s postou ;)...vpohode cena za hru roku...v JRC jsem kupoval CoD4 za 2k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 k te PC verzi mela by vyjit az v listopadu a je to 100% jiste!!!takze PCckari teste se!!!no ja si to (respektive )bratr koupit na xko a bude parba uz se moct tesim!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 zdroj?...?..neverim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gecko69 Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Jj, hra roku, s tiim souhlasim (i kdyz takova Mafia 2....). No ja muzu mit GTA4 za nejakych 1300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Za kolik koupite origos GTA 4? Vsude je to drahe jak svina... +/- 1700 Kč je klasická cena za novinku Jj, hra roku, s tiim souhlasim (i kdyz takova Mafia 2....). No ja muzu mit GTA4 za nejakych 1300,- Mafia 2 bude hrou roku 2009 :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 souhlas...pokud se ti zdají ceny PS3 her drahé, stačí prodat PS, a koupit si X... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 k te PC verzi mela by vyjit az v listopadu a je to 100% jiste!!!takze PCckari teste se!!!no ja si to (respektive )bratr koupit na xko a bude parba uz se moct tesim!!blbost !!!! až to bude OFFICIÁLNĚ potvrzené tak to sem piš navíc v této sekci to je myslím 99% lidem jedno jestli to na pc bude nebo ne :dozey::dozey::roll:zdroj?...?..neverim...nevěř , žádný zdroj neexistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Kdo všechno bude hrát MP? já až od půlky května - nejdřív povinnosti a až pak zábava :roll: můj Gamertag na LIVE: BaskiMP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Kdo všechno bude hrát MP?já až od půlky května - nejdřív povinnosti a až pak zábava :roll: můj Gamertag na LIVE: BaskiMP já myslim že každej kdo je live a bude mít gta :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 já určitě nick v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Jeden z předních herních analytiků Michael Pachter vydal své prohlášení k stávající situaci okolo GTA IV a snahy Electronic Arts jej získat. Podle Patchera je možné, pokud by EA získali Take-Two ještě před vydáním GTAIV, že vydání hry bude odloženo na konec roku, který je pro vydavatele i prodejce her mnohem lukrativnější. Tento fakt odůvodňuje tím, že EA nepotřebuje mít okamžitý zisk z prodeje GTA IV, jelikož je velmi dobře zajištěna z prodeje mnoha jiných titulů a raději by pak počkali s vydáním na již zmiňovaný konec roku. Kdežto Take-Two na tom tak dobře s financema není. Jeden z důvodů je, že oproti EA má na svém kontě mnohem méně titulů, které navíc nevychází tak pravidelně jako například série NHL a další od EA Sports. Proto tyto zisky potřebuje, aby ustáli svoji situaci na herním trhu. Nám tedy nezbývá nic jiného, než jen doufat, že se EA nepodaří včas odkoupit většinový podíl akcií Take-Two a pokud ano, tak se snad Michael Pachter plete a EA vypustí GTA IV do světa v již stanoveném termínu. zdroj : gta4.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 ne doufam ze to nebudou odkladat blbci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 já myslim že každej kdo je live a bude mít gta :D to nepochybně, spíš mi šlo o to udělat nějakej seznam a pak si zahrát dohromady :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 velký update oficiálních stránek www.rockstargames.com/IV/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 ^^ I just love R*... ten LC Gun Club :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 1. video z intra ! (teda jestli to není fake) http://www.gametrailers.com/player/usermovies/202191.html?playlist=featured Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 ^^ Fake, fake :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 myslite ze je to FAKE??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 ^^ JJ, http://www.thatvideogameblog.com/2008/04/13/gta-iv-intro-leaked-on-youtube-no/ http://gamerush.zoomshare.com/files/news/002560_GTA_IV_leaked_intro_confirmed_fake.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2008 First GTA IV review EVER? Rating? - 10/10! :) http://cid-3085454822782b0d.skydrive.live.com/browse.aspx/Public Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2008 naschval to nebudu cist, abych byl jeste vic prekvapenej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Duben 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2008 já bych si to rád přečetl ale stejně nevím co se tam píše :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Hype neprestava ;) http://www.youtube.com/watch?v=fpA-uXT8w74 Nova Irska reklama na GTA IV! Pozrieme sa aj do vazenia! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gecko69 Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Pisou tam jenom zase blbosti, tohle je pekne trapna recenze....proste chteli byt akorat prvni, ale moc se toho o hre nedozvedeli...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Pisou tam jenom zase blbosti, tohle je pekne trapna recenze....proste chteli byt akorat prvni, ale moc se toho o hre nedozvedeli...:( a co by si v tý recenzi chtěl ty? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.