placek Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 Dokaze mi niekto pomoct?Som asi v 4 misii, kde potrebujem ziskat 4 "Gyro", aby som otvoril jedne dvere... 3 uz mam, ale ku stvrtemu, ktory je za "stitom" nedokazem dostat... ako na to? Zeptej se spíše na foru sony-playstation.cz.Tam už to pár lidí dohrálo celé.Já jsem se k tomu bohužel ještě nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 ^^ Uz som na to prisiel :) momentalne som v Misii 07... hra ma neskutocne bavi... bezi plynulo (odhadujem 60FPS) ... nadhera... 9/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abyss Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 no jo nezáleží na grafice ale když je hra návyková a zábavná tak je někdy i lepší než hra s tou nejrealističtější grafárnou... ale Uncharted je taky bomba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 Keby sa niekto dostal cez Level 13, dajte mi vediet... totalne som sa zasekol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 Keby sa niekto dostal cez Level 13, dajte mi vediet... totalne som sa zasekol...Dívej se na ty sloupy kam vrhají stíny.A potom běž vždy na opačnou stranu.Hračka.(ale dalo to zabrat spoustě lidí)Běž nahoru,dolu,doprava a zase doprava.A je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 wow super hra!sem sice asi teprv v 6 nebo 7 levelu ale fakt skvely, nejsem uplne skiller mam teprv ss combo nejlip a ani jeden level na s ranking ale zlepsuju se :) .jo a mam collector's edition a vypada skvele :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Tak mám collector's edition a je opravdu parádní a ještě k tomu se my jí podařilo sehnat za neuvěřitelných 1100kč8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verbatim Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Právě jsem to dohrál a je to jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál. Závěrečný level a videosekvence jsou úžasný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Dohrál jsem to včera, je to jedna z nejlepších her co jsem hrál. Tetka jsem to rozehrál na další obtížnost. Uvidím, kam to dotáhnu, prý tam je šest obtížností.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 po dohrani na devil hunter se otevre bloody palace?nebo az po dante must die? jo a docela se tesim az odemknu obtiznost heaven or hell, to bude sranda, vsechno(i dante/nero) chcipne na jednu ranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Asi po devil hunter já to jedu po obtížnostech. Devil hunter mám rozjetej.:chef: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marunka Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 ja sem se proste zasek a nevim kam mam jit chjooooo 13 level (v pralese jak tam prsi chodim porad do kola.):( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Jdi vždy opačnou cestou než ukazuje stín:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marunka Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 to sem cet asi sem lama vubec ten stin nevidim,,,to je u tech cervenych siti??? už to mam ,no to je kurevsky na to bych jen tak neprisel diky moc at zije PS3 to sem cet asi sem lama vubec ten stin nevidim,,,to je u tech cervenych siti???už to mam ,no to je kurevsky na to bych jen tak neprisel diky moc at zije PS3 jeste dotaz nevite jak na bosse? Hunter je slabsi ja ho nemuzu zabo porazit:cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BananaYoe Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Hele lidi nemáte někdo link na nějakou CZ fansite kde by rozepsali příběh od prvního dílu? hru mám od rána doma tak abych se trocha dostal do obrazu o co tam tak zhruba de. předchozí díly jsem nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BananaYoe Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Není aspoň někdo kdo by mě příběh zhrnul od prvního dílu co se tam dělo a jak se to vyvýjelo atd abych byl trocha v obraze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yazi Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 sakra bud jsem blbej nebo je blbej system ukladani pozic, at si pozici ulozim kdekoli, vzdy zacinam na zacatku mise, delam neco spatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spawny Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Je to už dlouho co jsem to hrál ale myslim že je to tak, že vždy začínáš na začátku, nějaké checkpointy ve hře nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.