AleksM Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Na začátek tauren warrior Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Ja sem teda zacinal Troll shamana a do ted s nim hraju na offi mam 80 lvl full t8 a sem spokojenej ale docela sem ve financni tisni takze to acc prodavam xD mam zajemce z nemecka a da mi za to 500 € takze nwm ale ted hraju na freecku a tahju shamana dreaneie nebo blood elf rogue docela good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Warlock powa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Záleží jen na tobě kam se vydaš zdali bojovat za světlo(ally) nebo temnou stranu(horde),JInak mám hunta Night elfa a nemůžu si stěžovat dmg jak ----- ale jako záleží na tobě jestli chceš být 1) Dmg-Damager(Solidní poškození)-Může být cokoliv jenom musíš dát správně talenty... 2) Heal-Healer(Léčení)-Priest,Shaman,Druid 3)Tank-Tank xD(velká počet Defense-jako parry,block,armor)-Paladin,Warrior,Druid Ale jako všechno závisí na talentecch.. Jinak nejlepší server která znám je Anathema +- až 400lidí online různých lvl. http://mightandmagic.cz/anathema/ Jinak na servreu se jmenuji Fanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Warlock powa :) yeah.... btw.: jak muže nekdo mit pocit že pala je těžkej?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AleksM Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Jojo sám hraju za destru locka a nemůžu si ho vynachválit, paráda :)) Jinak doporučuju talent-builder - http://wow.herniweb.cz/clanky/talenty/1/ (Návrhy talentů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angelos Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 nvm jak vy ale do zacatku bych vubec nejel zadnyho elfa...protoze musi z Teldrasilu az na druhej konec a to mi pride pro zacatecnika dost slozity, takze ja radim gnom mag, toho sem jel poprvy jeste na Sargerasu a super.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 no tak trochu jsem si zahral kazdy char a na zacatek by mohl byt fajn nejaky hybrid jako drood nebo shaman - feral/enha dobre leveluje a kdyz se pak rozhodnes ze chces castit nebo healit tak das respec ^^ ja hral treba palata s kterym jsem respecoval nekolikrat tydne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamgruf Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 takže začátek wow: start-všechny programy-blizzard-world of warcraft-uninstal toť vše nebudeš litovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Prijde mi tu ze dost lidi tady je z funu nebo hraji wow tak mesic.. myslite si ze war je lehkej? .. za kazdou class je tezke umet hrat DOBRE, takze jed to co te bude bavit, vyzkousej si treba vsechny classy a pak si jednu zvol a hraj. Btw davat 300kc +- mesicne za hru je podle me silenstvi :D. A o wowu je lepsi se bavit na forech, ktera jsou na to primo vytvorena tady moc uzitecnejch informaci nepoberes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 no je to hezký no,poradí mi někdo co dělat?hraju wow asi tak 2 dny a mám už uroven 37 coz me stve protoze tak budu mit hned 80 jinak bych chtel poradit nejalepsi servr pro nejzakladnejsi verzi wow hraju na posterus.cz neni to spatny nehraje to tam moc lidi a kdyz nekoho potkam tak maji uroven 80. chtel bych nejaky servr kde je kopice lidi!nevite o necem?? a taky neco k zacatku jinak hraju za cloveka warriora... Běž na ofik, nebo odinstaluj WoW a nainstaluj Lineage :-p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Mno urcite nehraj za locka to byl muj prvni char co sem kdy hral a opravdu to byl vopruz dej si asi toho pala nebo rogunu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Tak bejt tebou bych hral ro zacatek za hordu, Krvavyho elfa , paladina. Myslim ze na zacatek je to optimalni hm hordaci smrdi blood elfove sou tepli :D a paladin je pro novačka složitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 blood elfove sou prave best a muj 11 letej soused jako prvni postavu ma palacha a je s nim na svuj vek a nulove skusenosti relativne king Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warmi Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Dwarf warrior :-) Human roguna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 zdenecek..: složitej ? však má dva spelly a ještě nějakej ten heal.. za palacha hraje každá lama co hraje wow pár dní.. někomu ten palach zůstane a je fakt hodně dobrej, ale zase když je jich moc tak je to úplně nah*vno.. třeba s feralem si pak ani neškrtneš když přijdeš do Gurubashi areny a je tam 15 palachů .. každej 20k a víc HP a polovina z toho v holy tak jdeš zase ve steahlu pryč .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.