g00dFeLLa´z Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 Nokia nyní vévodí mobilnímu světu jako nikdy dříve. Nejen že právě dosáhla bájné mety 40%, kterou si vytyčila před 6 lety, ale navíc jí ostatní výrobci nesahají ani po kotníky. Všichni jsou namačkaní pod hranicí 15%. Nokii k současné pozici pomohl samozřejmě obrovský výpadek Motoroly v letošním roce, ale také fakt, že ani nástup nejrychleji rostoucího Samsungu stále nemá potřebnou sílu, v posledním čtvrtletí se jeho tržní podíl dokonce snížil. To samé platí o LG a pouze Sony Ericsson si o Vánocích polepšil, pokud se týče prodaných telefonů. Nárůst jeho tržeb byl však nulový. Podíl výrobců na trhu: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D > http://www.mobilmania.cz/Titulni-strana/Rok-2007-Nokia-smazala-konkurenci-ma-40-/sc-21-sr-1-a-1117870/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 nokia rulezz souhlasím :) a to mám ještě starou dobrou 3310 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 jojo sice N93,ale zatím stačí.................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 N70, ale nestěžuju si! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 ja mam stejnou nokii jako ma moje babina a jsem s nim nadmiru spokojen ... kdyz ho ztratim tak si za nekolik stovek koupim novy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 no ja osobne menim mobil cca kazdy pul rok,takze uz jsem jich vystridal docela dost...nekolikrat jsem zkusil jinou znacku nez nokia a tezce se mi to nevyplatilo...proto uz po jine znacce nikdy nesahnu...aktualne jsem velice spokojeny majitel N95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 no ja osobne menim mobil cca kazdy pul rok,takze uz jsem jich vystridal docela dost...nekolikrat jsem zkusil jinou znacku nez nokia a tezce se mi to nevyplatilo...proto uz po jine znacce nikdy nesahnu...aktualne jsem velice spokojeny majitel N95 Já nevim,mě na tý N95 něják mo nesedí ta baterie (výdrž) ... Je to opravdu tak chabé,jak se všude spekuluje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 Já nevim,mě na tý N95 něják mo nesedí ta baterie (výdrž) ... Je to opravdu tak chabé,jak se všude spekuluje? je... vydrzi max 1 den kdyz na ni fakt neco delas, kdyz ji pouzivas nejak vic, tak vydrzi i mene nez pul dne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 je... vydrzi max 1 den kdyz na ni fakt neco delas, kdyz ji pouzivas nejak vic, tak vydrzi i mene nez pul dne.. Tak to bych nechtěl... Možná,ale opravdu možná jsem přemýšlel nad výměnou N73 za N95 a teď jsem si jistej,že bych to nechtěl. Má to jeden kolega a musí to mít pořád nastavené na nejmenší jas,což já nechci. Mě baterie vydrží klidně 5 dní... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 Jo, to že má největší prodejnost neznamená že dělá nejlepší a nejkvalitnější telefony, ale že se lidem ty telefony líběj.. Já osobně kdybych neměl PDA tak jdu do Sony Ericssona.. Ale protože nemám rád obyč. telefony a skoro všechny nokie se mě designem hnusej ,tak mám HTC Blue Angel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yankee Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 mam n80, 6300 a 3310 a za inu znacku by som nemenil :) (okrem toho 3330, 3200, ngage, 6610, 6260) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 ako povedal GamEs neznamena to to ze nokia robi kvalitnejsie telefony mam nokiu teraz 6111 a to len preto lebo som nemal na vyber za chvilu bude iPhone toto je len docasna zalezitost neznasam nokie a po tomto telefone si uz nokiu ani nikdy nekupim Nokie su vsetky na jedno kopyto vnutorny vzhlad nokie sa mi vobec nepaci ani jej prevedenie a vsetky nokie maju skoro rovnake menu atd. vzhladovo sa mi tiez vobec nokia nepaci niektore hej ale nic moc Sony Ericsson a Samsung rullezzzzz su to telefony ktore sa mi naozaj apcia a SE vkuse robi novsie a novsie telefony z new vzhladmi a su proste neprekonatelne Nokia vyraba mobily jak ponozky SE ich vyraba mozno nie tak rychlo ale o to su kvalitnejsie Nokia je na trhu dlho a vedie uz pekne vela rokov ked sa SE spojil z Walkman plno ludi kupuje SE kvoli hodnotnym prehravacom ako aj kvalite a vzhladu Samsungy tiez v poslednom case zacali vyrabat pekne vysuvacky. proste Nokiu uz v zivote nechcem vzdy mi vydrzala malo a vkuse boli problemy jak som mal ale SE problemy neboly ziadne len som ho musel predat kvoli new PSP teraz mam dalsiu nokiu 6111 a nenormalne nekvalitne cele rozheglane mala pamet v menu pri nastavovani nevidim co chcem nastavit pretoze slovaidu az za okraj a nerolluje sa to cize neviem voebc co to je a plno dalsich vecy ale to je moj nazor kazdy ma vlastny a kazdemu sa paci nieco ine ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 jinak k veci.. .. zacnal jsem na Simenesu S6 (2x) -> Siemens S6 Power (2x) -> Alcatel One Touch -> Alcatel One touch -> Alcatel Dual Band -> Nokia N-Gage (nejlepsi telefon v pomeru cena X vykon na svoji dobu!!) -> Nokia 9500 (na dnesni dobu nejlepsi manazerskej telefon za slusny prachy z bazaru - 4,5k a diky tomu ze ho pouzivali manazeri, tak na nem neni opotrebovani znat..) nejhorsi telefony imho samsung, sagem.. ;) SE je dobrej pro ty, co jim staci design a j2me, kdo chce nejaky fce navic, pripadne nejakej ten OS a multitasking - myslim poradnej, ne tu hracku v SE - tak musi do Nokii, protoze ty maj Symbian - nebo HTC, ale ja mam averzi vuci Widlim :D j a btw iPhone je predrazenej shit s fcema nedosahujima ani hodnot nejakeho SE za 3x mensi cenu.. to je jen takovej OT ^ no flame ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 Mě nikdy nijak mobily nezajímali měl jsem jen dva a to nokii 3100 a ted 2100 :D vždy jsem chtěl jen mobil co vydrží hodně pádů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 mobil sem, mobil tam, hlavně že to píše smsky a volá to ;) já sem už xtým rokem spokojený uživatel nokie 6230 a paráda ;) beztak akorát mi choděj vyskoý účty za telefon, takže ani nemam šanci si ,,ušetřit" na novej :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 Nokie - telefon? - ee. nechci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Já jsem konečně sehnal N-Gage classic za litra. Sice už je těžce otřískaný, ale pokud jde o výbavu: Symbian, rádio, mp3, hry, stereo zvuk... Nejlepší stroj, co jsem zatím měl. Pokud se mi nerozpadne a dokud nokia nevydá novou verzi telefonu se vší výbavou, jako má classic, tak mi vydrží hodně dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Začínal jsem na 7610, měl jsem také 6680, 3250, 9300, 3230 oba N-gage, m600i. Pohybuju se jen v symbianu, ted mám N91 music edition a to hlavně protože je to schopná černá stylovka, hodně místa 8GB, a precizní zvuk. Asi s ní nějakou chvíli zůstanu. Ted si užívám pučenou N95 8gb (na tejden jsme to s kámošem vyměnili) SE bych nechtěl, má ho každej, o iphonu už padla řeč, je to slabota. Poslední dobou se mi líbí asi nejvíce E90 :) EDIT: Jako druhej telefon mám 8910i, je to krasavec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 .....SE bych nechtěl, má ho každej..... Ty vole má ho každej ? A to napíšeš do topicu kterej má název že 40% prodaných mobilů sou nokie ?? :) Nokiu má každej :lol: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Ty vole kolem mě mají všichni SE k750i a podobně, symbianu u mládeže neletej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 no ja osobne menim mobil cca kazdy pul rok,takze uz jsem jich vystridal docela dost...nekolikrat jsem zkusil jinou znacku nez nokia a tezce se mi to nevyplatilo...proto uz po jine znacce nikdy nesahnu...aktualne jsem velice spokojeny majitel N95 já jsem na tom absolutně opačně.....mobil měním cca 1-2 krát za rok, sice teď už tak ne, ale spočítal jsem 13 kousků........a Nokia mě hrozně zklamala bateriemi a poruchovostí (možná náhoda)......5 krát šla do reklamace Nokia (z toho model 3230 3 krát) SE jen jednou......Siemens Motorola a LG bez závad..........proto už 4 roky kupuji jen a jen SE :) ......i se mi víc líbí a je výhodnější poměr cena-výkon (ale to je věc názoru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Nokie - mají všichni proto bych nikdi nic takoveho nechtel to zaprve a tech 40% mi je uprimne celkem u prde/_e ;) co se symbianu týče je to nedodelany operacni system spousta veci chybi zda se mi jako slepa vyvojova linie... kdo chce kvalitni telefoni pristroj s operacnim systemem sahne po nejakem PPC nebo Smartphonu s windows mobile tech funkci co to ma nadhera...:) btw: nokii bych ohodnotil stejne jako to ma :.Dragunov.: v podpise Nokia?Co to je?Aha to je vlastne ta nejhorsi znacka mobilu!Ok uz v tom mam jasno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Ty vole kolem mě mají všichni SE k750i a podobně, symbianu u mládeže neletej Tak já bych nechtěl ani SE ani nokiu... Já už asi 3 roky jedu v HTCčkách :) ..Předtím od 7 let Ericsson a později Sony Ericsson :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Nokia N-GAGE mám já a před 3 lety to byla pecka. Nokia je dobrá značka..... A hlavní je že dělá Symbianové telefony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Vždyť Nokia je nejlepší... Řekněte mi který telefon udělá takovou krásnou fotku? Dnes focené... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.