tequilass Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 at delam co delam at zkousim co zkousim porad to nejde, nemate nekdo zaruceny zbusob jak to udelat ? precet sem uz snad vsecko a sem z toho fuck. predem dikas teQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tequilass Odesláno Listopad 5, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 eee sem lama uz to de sorr, pokud by nekdo chtel s necim pomoct tak rad :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dj_Shark Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 at delam co delam at zkousim co zkousim porad to nejde, nemate nekdo zaruceny zbusob jak to udelat ? precet sem uz snad vsecko a sem z toho ****.predem dikas teQ Ty chceš down z 2.71b na 1.51??Jesli jo tak to nechápu proč každej ted prechází na 2.71b je to lepší hry nemusíš zpouštět přez devhook a navíc je máš zobrazené ve slošce games -> je to rychlejší...Takže jako fakt nevim proč to chceš dělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 at delam co delam at zkousim co zkousim porad to nejde, nemate nekdo zaruceny zbusob jak to udelat ? precet sem uz snad vsecko a sem z toho ****.predem dikas teQ Ty chceš down z 2.71b na 1.51??Jesli jo tak to nechápu proč každej ted prechází na 2.71b je to lepší hry nemusíš zpouštět přez devhook a navíc je máš zobrazené ve slošce games -> je to rychlejší...Takže jako fakt nevim proč to chceš dělat... no tak pokudd já vím, tak nejdřív abys moh provést update na 2.71 SE je zapotřebí fw. 1.50(v žádnym případě ne 1.51) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dj_Shark Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 at delam co delam at zkousim co zkousim porad to nejde, nemate nekdo zaruceny zbusob jak to udelat ? precet sem uz snad vsecko a sem z toho ****.predem dikas teQ Ty chceš down z 2.71b na 1.51??Jesli jo tak to nechápu proč každej ted prechází na 2.71b je to lepší hry nemusíš zpouštět přez devhook a navíc je máš zobrazené ve slošce games -> je to rychlejší...Takže jako fakt nevim proč to chceš dělat... no tak pokudd já vím, tak nejdřív abys moh provést update na 2.71 SE je zapotřebí fw. 1.50(v žádnym případě ne 1.51) No to je jasný,ale já pořád nechápu proč chce down z2.71b na 1.51 když oba fw umí to samí a 2.71b dokonce i něco navíc... hm ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 at delam co delam at zkousim co zkousim porad to nejde, nemate nekdo zaruceny zbusob jak to udelat ? precet sem uz snad vsecko a sem z toho ****.predem dikas teQ Ty chceš down z 2.71b na 1.51??Jesli jo tak to nechápu proč každej ted prechází na 2.71b je to lepší hry nemusíš zpouštět přez devhook a navíc je máš zobrazené ve slošce games -> je to rychlejší...Takže jako fakt nevim proč to chceš dělat... no tak pokudd já vím, tak nejdřív abys moh provést update na 2.71 SE je zapotřebí fw. 1.50(v žádnym případě ne 1.51) No to je jasný,ale já pořád nechápu proč chce down z2.71b na 1.51 když oba fw umí to samí a 2.71b dokonce i něco navíc... hm ? ou sorry sem si nevšim toho Béčka....sem myslel, že chce z 2.71v tom případě to taky nechápu, ale někde jsem viděl návod(mylsim, že to bylo od Dutche - má tam návod jak nainstalovat 2.71se ale i to zpátky hodit na 1.5) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tequilass Odesláno Listopad 5, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 tak pardooon ze sem se zeptal :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 priste radsi pis spravny jmeno fw kdyz napises 2.71b tak nic takovyho neni - 2.71SE-B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tequilass Odesláno Listopad 5, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 priste radsi pis spravny jmeno fw kdyz napises 2.71b tak nic takovyho neni - 2.71SE-Bno hlavne ze vis vo co de a nejses linej napsat , to sou vodpovedi ze by jeden zvracel :roll: no jo deti :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tequilass
at delam co delam at zkousim co zkousim porad to nejde, nemate nekdo zaruceny zbusob jak to udelat ? precet sem uz snad vsecko a sem z toho fuck.
predem dikas teQ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts