Mr Crazy Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Čau lidi. Chtěl bych znát Váš názor na to, že na gamehouse.cz mají skladem 60 GB verze PS3 a Starter Packy. Někdo totiž říkal (tady na fóru) že je docela možné, že se jedná o nějaké poslední nekvalitní kusy, který někde vyhrabali. Jaký je Váš názor-vyplatí se tyto 60 GB koupit? http://gamehouse.cz/playstation-3/playstation-3-60gb-3364.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 můj názor: podle mě jsou to uplně normální poslední kusy PS3 60GB :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KingPat Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Ehm.. ono boli nejake nekvalitne kusy? :? Tie 60gb boli estee kompatibilne s PS2 hrami a mali card reader ze? Pozeram ale ze je tam ENG navod. Nie su to nahodou nejake kusy kupene inde? A nieje povisnnost predavat vsetko s CZE navodom v CR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Leden 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Jj, ze zakona by to tak byt melo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davis Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 já jsem takto koupil 60GB verzi, nejednalo se o starter pack a bylo to také asi odněkud jinud, nebyl tam český návod, tak jsem v kramu kde jsem to koupil řekl a oni mi ho vysmahli na CD, ke stažení je i na netu, jinak PS3 maká tak jak má :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TimR Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Nekde jsem cetl ze do 60-tek davali jiny cip nez do 40-tek ktere vysli pozdeji. Sice ctou hry, ale maji dvojnasobne energeticke naroky a stim souvisi i zahrivani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KingPat Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 No nesuvisi to s 65nm vyrobou? Bol ale niekedy nejaky problem so zahrievanim u PS3? Asi nie ze? Aj ked u dalsich hier.. hm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TimR Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Nevim jestli se zahrivanim a nebo s vyrobou, ale kamosoj pred tydnem vyhorela grafarna a me vcera prestala fungovat mechanika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KingPat Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 No ja stale vaham nad kupou. A ta 60gb ma navyse citacku kariet + PS2 hry + 20gb vyssi disk. Hm.. Tak pojdem do tej 40gb - ale este cakam na lcd monitor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 no ty problemy s mechanikama a se zahrivanim sou prave na novejších verzích, já mám 60-ku přes půl roku a mám mí kámoši maj taky 60ku víc jak pul roku nekteri od launche a nikdo z nich si nestezoval ze by mel s tim nejake problemy. takze ty nejstarsi sou prave nejspolehlivejší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 Podle mě se jedna o uplnou blbost.:?Je to 60gb jako normali ps3!Nevim jako jak by to vyhrabali ,že by to hodily do koše?Že to nikdo nekupuje a pak vytahly?Blbost!:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narliza Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 no ty problemy s mechanikama a se zahrivanim sou prave na novejších verzích, já mám 60-ku přes půl roku a mám mí kámoši maj taky 60ku víc jak pul roku nekteri od launche a nikdo z nich si nestezoval ze by mel s tim nejake problemy. takze ty nejstarsi sou prave nejspolehlivejší ;) mám PS3 den po tom co ho v čr officiálně vydali :), reklamace rozbitá mechanika....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr Crazy
Čau lidi. Chtěl bych znát Váš názor na to, že na
mají skladem 60 GB verze PS3 a Starter Packy. Někdo totiž říkal (tady na fóru) že je docela možné, že se jedná o nějaké poslední nekvalitní kusy, který někde vyhrabali. Jaký je Váš názor-vyplatí se tyto 60 GB koupit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.