Mr Crazy Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2008 Čau lidi. Chtěl bych znát Váš názor na to, že na gamehouse.cz mají skladem 60 GB verze PS3 a Starter Packy. Někdo totiž říkal (tady na fóru) že je docela možné, že se jedná o nějaké poslední nekvalitní kusy, který někde vyhrabali. Jaký je Váš názor-vyplatí se tyto 60 GB koupit? http://gamehouse.cz/playstation-3/playstation-3-60gb-3364.php Citovat
0 sensei Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2008 můj názor: podle mě jsou to uplně normální poslední kusy PS3 60GB :) Citovat
0 KingPat Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2008 Ehm.. ono boli nejake nekvalitne kusy? :? Tie 60gb boli estee kompatibilne s PS2 hrami a mali card reader ze? Pozeram ale ze je tam ENG navod. Nie su to nahodou nejake kusy kupene inde? A nieje povisnnost predavat vsetko s CZE navodom v CR? Citovat
0 Mr Crazy Odesláno Leden 26, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 26, 2008 Jj, ze zakona by to tak byt melo. Citovat
0 Davis Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2008 já jsem takto koupil 60GB verzi, nejednalo se o starter pack a bylo to také asi odněkud jinud, nebyl tam český návod, tak jsem v kramu kde jsem to koupil řekl a oni mi ho vysmahli na CD, ke stažení je i na netu, jinak PS3 maká tak jak má :-) Citovat
0 TimR Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2008 Nekde jsem cetl ze do 60-tek davali jiny cip nez do 40-tek ktere vysli pozdeji. Sice ctou hry, ale maji dvojnasobne energeticke naroky a stim souvisi i zahrivani. Citovat
0 KingPat Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2008 No nesuvisi to s 65nm vyrobou? Bol ale niekedy nejaky problem so zahrievanim u PS3? Asi nie ze? Aj ked u dalsich hier.. hm... Citovat
0 TimR Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2008 Nevim jestli se zahrivanim a nebo s vyrobou, ale kamosoj pred tydnem vyhorela grafarna a me vcera prestala fungovat mechanika. Citovat
0 KingPat Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2008 No ja stale vaham nad kupou. A ta 60gb ma navyse citacku kariet + PS2 hry + 20gb vyssi disk. Hm.. Tak pojdem do tej 40gb - ale este cakam na lcd monitor :) Citovat
0 sensei Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2008 no ty problemy s mechanikama a se zahrivanim sou prave na novejších verzích, já mám 60-ku přes půl roku a mám mí kámoši maj taky 60ku víc jak pul roku nekteri od launche a nikdo z nich si nestezoval ze by mel s tim nejake problemy. takze ty nejstarsi sou prave nejspolehlivejší ;) Citovat
0 AlexXx Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2008 Podle mě se jedna o uplnou blbost.:?Je to 60gb jako normali ps3!Nevim jako jak by to vyhrabali ,že by to hodily do koše?Že to nikdo nekupuje a pak vytahly?Blbost!:lol: Citovat
0 narliza Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2008 no ty problemy s mechanikama a se zahrivanim sou prave na novejších verzích, já mám 60-ku přes půl roku a mám mí kámoši maj taky 60ku víc jak pul roku nekteri od launche a nikdo z nich si nestezoval ze by mel s tim nejake problemy. takze ty nejstarsi sou prave nejspolehlivejší ;) mám PS3 den po tom co ho v čr officiálně vydali :), reklamace rozbitá mechanika....... Citovat
Otázka
Mr Crazy
Čau lidi. Chtěl bych znát Váš názor na to, že na
mají skladem 60 GB verze PS3 a Starter Packy. Někdo totiž říkal (tady na fóru) že je docela možné, že se jedná o nějaké poslední nekvalitní kusy, který někde vyhrabali. Jaký je Váš názor-vyplatí se tyto 60 GB koupit?
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.