NicoTine Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 Mno zatim sem zadne snizeni vykonu nepozoroval vse jde plynule. Kazdy devhook si resetne psp takze by ani snizovat vykon nemel kazdopadne vzdycky muzes devhook nastavit na 333 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 :-) aspon ze ja nemam ta-082 :-D a to to psp jsem koupil v ctvertek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 :-) aspon ze ja nemam ta-082 :-D a to to psp jsem koupil v ctvertek! Ja ji mam a uz ted vim ze to casem nebude zadny omezeni a hacknou ji. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 :-) aspon ze ja nemam ta-082 :-D a to to psp jsem koupil v ctvertek! Ja ji mam a uz ted vim ze to casem nebude zadny omezeni a hacknou ji uplne.Snad bude i nejakej custom firmware :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NicoTine Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 Rybak: pokud ti jde o spousteni iso her tak to uz na TA-082 jde (jsem toho zarnym prikladem :lol: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NicoTine Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 Jinak už existuje downgrader na Ta-082 na fw 1.5 Funkcni na 100% asi ale nebude,co? mno zatim mi funguje absolutne bez problemu ale pravda je to teprve 2 dny tzn. cca 15 hodin hrani.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 Jinak už existuje downgrader na Ta-082 na fw 1.5 Funkcni na 100% asi ale nebude,co? mno zatim mi funguje absolutne bez problemu ale pravda je to teprve 2 dny tzn. cca 15 hodin hrani.... To jako myslis ten downgrade.?, Isa uz jdou vic jak mesic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NicoTine Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 :oops: Sry prehlidnul jsem se downgrader zatim nemam. Ale jestli existuje tak je to jen otazka casu........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 jj presne cas .ale horsi to bude s TA-086 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 jj ta-086 uz bude asi horsi ale treba.... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.