NuClear Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Začal jsem mít při pravidelném hraní zdravotní problémy se šlachami na ruce. Mám velké ruce a PSP je dost malé. Jak musím při hraní kroutit prsty, tak to bolí. Když hraju na PS2 nebo PS3 tak mi to nevadí. Proto nevíte někdo, jak připojit k PSP SLIMu joystick od PS3 nebo XBOXu? -PS3 joy má vývod USB a Bluetooth. Jenomže bude asi problém s tím, že PSP nemá USB HOST ani Bluetooth, pouze má WiFi. -WiFi má joystik z XBOXu, jenom nevím jestli to je plnohodnotné WiFi nebo jenom 2.4GHz přenos, který má vlastní protokol. -V nejhorším bych musel propojit drátkama střeva z PS2 joysticku s vnitřkem PSP. Je to však dost složitá operace.... Uvítám jakýkoliv tip, schéma nebo odkaz na tuto tématiku. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Začal jsem mít při pravidelném hraní zdravotní problémy se šlachami na ruce. Mám velké ruce a PSP je dost malé. Jak musím při hraní kroutit prsty, tak to bolí. Když hraju na PS2 nebo PS3 tak mi to nevadí.Proto nevíte někdo, jak připojit k PSP SLIMu joystick od PS3 nebo XBOXu? -PS3 joy má vývod USB a Bluetooth. Jenomže bude asi problém s tím, že PSP nemá USB HOST ani Bluetooth, pouze má WiFi. -WiFi má joystik z XBOXu, jenom nevím jestli to je plnohodnotné WiFi nebo jenom 2.4GHz přenos, který má vlastní protokol. -V nejhorším bych musel propojit drátkama střeva z PS2 joysticku s vnitřkem PSP. Je to však dost složitá operace.... Uvítám jakýkoliv tip, schéma nebo odkaz na tuto tématiku. Díky zkus se nekde podivat na netu byly to takove ty drzatka jak sou na PS2 joysticku zespodu a je tam i baterka zkus to neke najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuClear Odesláno Leden 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Dík, Tuhle věc mám a pomohlo to jen částečně. Joystick má přece jenom jiné rozložení ovládacích prvků. Potřebuji připojit plnohodnotný joystick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Moc ti asi nepomuzu ale na youtube je video jak chlapik hrajs s X360 ovladacem na PSP. zkusim najit video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Moc ti asi nepomuzu ale na youtube je video jak chlapik hrajs s X360 ovladacem na PSP. zkusim najit video to je fake jak prase normalne to nejde ledatak propijit streva :) a to je trosku slozite ale tak jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 ako pise siki jedine preletovat creva ,nieje to az taka operacia a da sa to pripojit cez 4x mini usb (20 drotov) usb samice musis umiestnit na PSP aby si dokazal ovladac odpojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merlo Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 jako napr zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuClear Odesláno Leden 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 Fake to nemusí být. V diskuzi pod tím je popsáno jak to dělají. Joystick do PC - PC do PSP. (V PSP obslužný program.) Asi to jde, ale je to na nic. Nebudu kvůli tomu pouštět PC! To propojení pomocí drátů znám. Je to hodinářská práce. A nikdo nezkoušel na SLIMáka. Tam je málo místa a možná se tam USB ani nevejdou. Navíc je ve SLIMu jiný analogový joystick. Je mi líto rozvrtat PSP, aby pak někdo přišel s tím, že to připojit přes původní USB konektor a použítí obslužného programu. Tak zatím hledám...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.