Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Crt Hd

Otázka

Odesláno

1.Uvazuju o koupi crt tv hd ready,(nizka cena,kvalitni obraz...),ale nikde nemuzu zadne najit, v nejakych komentarich jsem nasel tuhle-Philips 29PT9521,ale stejne jsem ji nenasel.Prosim pomozte mi nejake najit!:thanks:

2.Kdyz mam US verzi hry je s tim pak napr.kdyz to budu chtit hrat online nejaky problem(ze by mi treba nejely nejake servery nebo tak neco)?

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Philipsy jsou skoro beznadějně vyprodány.Ani se za ty peníze nedivím.(ještě ,že jsem si nějaké koupil).Ale jinak na trhu jsou už jen Samsungy(419) a Thomsony.Jinak už nic v CRT HD ready.PS:ale i teď najdeš ty Philipsy na něktěrých krámech.(třeba Datart apod.).Chce to hledat.

no proste CRT v HD rozliseni, to musel bejt pro vyrobce penezne dost nevyhodna zalezitost...
To si piš! Proto Philips tyto TV rychle stáhl z trhu i výroby.Prostě spojení skla(super barvy) a HD je optimum.
  • 0
Odesláno
mrknu se ti.

tak je to tahle. nakonec teda nwim jestli je HD ale obraz ma super

http://www.samsung.com/cz/products/tvproducts/crt/actualoffercommingcrt/cw_29z418p.asp

Ta je sice taky slušná,ale nemá HDMI.Doporučuji spíše tenhle model-Samsung WS-32Z419PS.Ta má i HDMI a rozlišení převzorkuje na 720p(1080i).A to v dnešní době plně dostačuje.Cena okolo 16000kč.(82cm).

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu