Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 349
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  jigga77 napsal:
na psp sem tp-link rozjel, ale za boha se nemuzu pripojit s notebookem. pouzivate nekdo tp-link k pripojeni na net s notebookem ???

tak jestli mas tp-link v notebooku na kterym se pripojujes s PSP tak se na ten tp-link vazne nepripojis...a jestli mas tp-link ve stolnaku na kterej se pripojujs s PSP ale nejde ti to teda s bookem tak mas neco spatne nastavenyho v notebooku...

smaik napsal:
Shifter960: A mels tento wifi klic ten TP-LINK W322G , a nevipadáváti to , protoze u me je to pripojeny tak 1 minutu.(mozna to bude tim ze mam zavirovanej comp?)

Hele muzes jeste zkusit>budto preinstaluj driver a utilitu od tp-linku,nebo jenom restartuj compa,vytahni modem a tak,proste vsechno sitovy vytahni a po restartu compa zase zapoj a potom kdyztak teda preinstaluj ten driver..

Odesláno
  smaik napsal:
To En3mY: preinstaluju drivera bezdratovy pripojeni mi jede ale net v compu ne. Tak musim restartovat PC a pak mi jede net v compu ale to bezddratovy zase ne a tak to muzu delat porad dokola.

No tak vymaz nastaveni tp-linku a nebo(a to bych udelal ja,v nadeji ze to pojede:lol:) bych proste a jednoduse vsechno nastavil na automaticky...hlavne musite vsechno o svym pripojeni vedet-podle tohodle navodu se vam podari nastavit ze jo normalak klasicky pripojeni k netu,ale nenastavite to spravne pokud nevite esli tam jeste nemate naky kekely navic(proxy,nejak sit nebo proste takovydle bla bla:lol:)...A musim uznat,ze fakt,fakt nechapu co na tom lidem furt dela takovy problemy...fakt,radsi si zaplatte nakyho profika nez aby ste tam neco podelali(to tedka rikam tak obecne na vsechny:D) a nebo si poradne proctete manual k modemu,otevret si wikipedii,google a nebo proste bezte na chattbox a zjistujte informace:)

Odesláno

Koupil jsem tuhle wifi SWEEX LW053

odkaz: http://www.lanshop.eu/bezdratove-site/sweex/55398

Domovská stránka: http://www.sweex.cz/producten.php?sectie&item=65&artikel=717&detail=osahddnfwposahddnfwp

Nemohu ať snažím jak se nažím to zde podle titulní strany to dát do provozu.

Okloní sítě to najde z PC a dokonce i tehdy když v PSP dám game/game shering, tak to v pc najde.

Ale na tu síť z PSP na PC to nejde připojit pro brouzdání po netu. Přeněji mi to PSP nenalezne ve Scan moje PC, okolní sítě venku ano.

Mám wifi router z kterého mam rozveden internet a vytvořenu domácí síť po kabelu a přes tu wifi klíč nemouhu to sprovoznit. Myslím si, že wifinka jak wifinka, ne? Se mi nechce věřit, že by PSP s touhle wifi usb nekomunikoval.

Domácí protokol sítě.

Adrsa IP: 192.168.1.2

Maska : 255.255.255.0

Výchozí : 192.168.1.1

Upřednostňovavý DNS: 192.168.10.1

Na wifi usb klíč dávám: 192.168.0.1 - v PSP dávám 192.168.0.2

255.255.255.0

192.168.1.2

192.168.10.1

I síť vytvořít jsem zkoušel Přes XP. Nevím zda tam nebyla možná chyba.

Poradíte někdo? Děkuji.

• Moderators
Odesláno
  miroslavku napsal:
Tak mi někdo řekněte zda mi ta moje wifi klíčenka měla jít. Asi ma AP mod. Odkazy zde, mrkněte na to prosím.

Koupil jsem tuhle wifi SWEEX LW053

odkaz: http://www.lanshop.eu/bezdratove-site/sweex/55398

Domovská stránka: http://www.sweex.cz/producten.php?se...nfwposahddnfwp

Pisou tam :

Pracovní režim - ad-hoc

Potrebujes AP (acces point)

Z toho vypliva ze nepujde :D

Odesláno
  romeno napsal:
Pisou tam :

Pracovní režim - ad-hoc

Potrebujes AP (acces point)

Z toho vypliva ze nepujde :D

Mám taky wifi klíč a není u něj napsáno že podporuje AP ani přiložené ovladače ten přístupový bod nepodporovaly, ale stahl jsem si nové ovladače od výrobce a s těma jsem tu Klíčenku přepl na AP(divné ne?), a pak jen v XP vytvořit sítový most a jede to!!!!, žádné nastavování nic, vše jsem nechal default, snad jen je doré nastavit si zabezpečení.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu