smaik Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 pls help, me to porad odpojuje vzdy to jede tak 1 min. a pak to vypadne ( to bezdratove pripojeni) PLS HELP Shifter960: A mels tento wifi klic ten TP-LINK W322G , a nevipadáváti to , protoze u me je to pripojeny tak 1 minutu.(mozna to bude tim ze mam zavirovanej comp?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 na psp sem tp-link rozjel, ale za boha se nemuzu pripojit s notebookem. pouzivate nekdo tp-link k pripojeni na net s notebookem ??? tak jestli mas tp-link v notebooku na kterym se pripojujes s PSP tak se na ten tp-link vazne nepripojis...a jestli mas tp-link ve stolnaku na kterej se pripojujs s PSP ale nejde ti to teda s bookem tak mas neco spatne nastavenyho v notebooku... Shifter960: A mels tento wifi klic ten TP-LINK W322G , a nevipadáváti to , protoze u me je to pripojeny tak 1 minutu.(mozna to bude tim ze mam zavirovanej comp?) Hele muzes jeste zkusit>budto preinstaluj driver a utilitu od tp-linku,nebo jenom restartuj compa,vytahni modem a tak,proste vsechno sitovy vytahni a po restartu compa zase zapoj a potom kdyztak teda preinstaluj ten driver.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 En3mY:dik, ale vsechno uz sem zkousel a nic jeste zkusim preinstalovat windowsi To En3mY: preinstaluju drivera bezdratovy pripojeni mi jede ale net v compu ne. Tak musim restartovat PC a pak mi jede net v compu ale to bezddratovy zase ne a tak to muzu delat porad dokola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 To En3mY: preinstaluju drivera bezdratovy pripojeni mi jede ale net v compu ne. Tak musim restartovat PC a pak mi jede net v compu ale to bezddratovy zase ne a tak to muzu delat porad dokola. No tak vymaz nastaveni tp-linku a nebo(a to bych udelal ja,v nadeji ze to pojede:lol:) bych proste a jednoduse vsechno nastavil na automaticky...hlavne musite vsechno o svym pripojeni vedet-podle tohodle navodu se vam podari nastavit ze jo normalak klasicky pripojeni k netu,ale nenastavite to spravne pokud nevite esli tam jeste nemate naky kekely navic(proxy,nejak sit nebo proste takovydle bla bla:lol:)...A musim uznat,ze fakt,fakt nechapu co na tom lidem furt dela takovy problemy...fakt,radsi si zaplatte nakyho profika nez aby ste tam neco podelali(to tedka rikam tak obecne na vsechny:D) a nebo si poradne proctete manual k modemu,otevret si wikipedii,google a nebo proste bezte na chattbox a zjistujte informace:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 uf uz sem to prolomil dal sem automatic jen v psp a jede to, THANKS Senpu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 Pojede to i na Windows Vista??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 JJ pojede na tom cedku sou takze v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 uf uz sem to prolomil dal sem automatic jen v psp a jede to, THANKS Senpu Neni zac Edit: nevi nekdo proc mi to nekdy napise ze mam uplne skabej signa la nekdy vynikajici?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 dik moc pouzil sem tento navod uplne k necemu jinemu ale vali to posilam naky ty pts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslavku Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Koupil jsem tuhle wifi SWEEX LW053 odkaz: http://www.lanshop.eu/bezdratove-site/sweex/55398 Domovská stránka: http://www.sweex.cz/producten.php?sectie&item=65&artikel=717&detail=osahddnfwposahddnfwp Nemohu ať snažím jak se nažím to zde podle titulní strany to dát do provozu. Okloní sítě to najde z PC a dokonce i tehdy když v PSP dám game/game shering, tak to v pc najde. Ale na tu síť z PSP na PC to nejde připojit pro brouzdání po netu. Přeněji mi to PSP nenalezne ve Scan moje PC, okolní sítě venku ano. Mám wifi router z kterého mam rozveden internet a vytvořenu domácí síť po kabelu a přes tu wifi klíč nemouhu to sprovoznit. Myslím si, že wifinka jak wifinka, ne? Se mi nechce věřit, že by PSP s touhle wifi usb nekomunikoval. Domácí protokol sítě. Adrsa IP: 192.168.1.2 Maska : 255.255.255.0 Výchozí : 192.168.1.1 Upřednostňovavý DNS: 192.168.10.1 Na wifi usb klíč dávám: 192.168.0.1 - v PSP dávám 192.168.0.2 255.255.255.0 192.168.1.2 192.168.10.1 I síť vytvořít jsem zkoušel Přes XP. Nevím zda tam nebyla možná chyba. Poradíte někdo? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 super tutorial neska sem si objednal wifi klíč tak to hnet skusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 Zdravim.. zkousel to, nebo ma to nekdo na vistach ??? Prosim o radu jak to zprovoznit na tomto systemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 a pude mi to na jinym wifi klíči?než ten co tady máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Březen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 no ty wifi klíče jsou v celku stejné jen vědět kde na co šáhnout. hlavně aby měl ap mod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasisek Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 jde to i na notebook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Konečně jsme to taky rozchodil...zkoušel jsme to podle toho návodu ale nešlo to tak sem všechno smazal a nic sem nenastavoval.Nastavil jsem jen ,,Umožnit ostatním uživatelém v síti využívat připojení k internetu tohoto počítače a teď to jde uplně nádherně.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslavku Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Tak mi někdo řekněte zda mi ta moje wifi klíčenka měla jít. Asi ma AP mod. Odkazy zde, mrkněte na to prosím. Koupil jsem tuhle wifi SWEEX LW053 odkaz: http://www.lanshop.eu/bezdratove-site/sweex/55398 Domovská stránka: http://www.sweex.cz/producten.php?se...nfwposahddnfwp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 potvrzuji funkčnost už mi to šlape posilem ti všechny moje pts nakonec mi to zprovoznil strejda s pc umí fakt dost věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 30, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Tak mi někdo řekněte zda mi ta moje wifi klíčenka měla jít. Asi ma AP mod. Odkazy zde, mrkněte na to prosím. Koupil jsem tuhle wifi SWEEX LW053 odkaz: http://www.lanshop.eu/bezdratove-site/sweex/55398 Domovská stránka: http://www.sweex.cz/producten.php?se...nfwposahddnfwp Pisou tam : Pracovní režim - ad-hoc Potrebujes AP (acces point) Z toho vypliva ze nepujde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 dalších 700pts sem nadšen:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 tak uz sem to taky rozjel. Pisu z PSP :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Březen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 hoši vidite jak to šlape když se chce .. jsem rád že vy jste rádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 ale mam s tim problem nekdy mi to fut hazi chby a přerušuje hru nevite jak se toho zbavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 6, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 xzibit , nijak me to taky sem tam spadne na notasu , hold router je lepsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makiavely Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Pisou tam : Pracovní režim - ad-hoc Potrebujes AP (acces point) Z toho vypliva ze nepujde :D Mám taky wifi klíč a není u něj napsáno že podporuje AP ani přiložené ovladače ten přístupový bod nepodporovaly, ale stahl jsem si nové ovladače od výrobce a s těma jsem tu Klíčenku přepl na AP(divné ne?), a pak jen v XP vytvořit sítový most a jede to!!!!, žádné nastavování nic, vše jsem nechal default, snad jen je doré nastavit si zabezpečení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.