metrix.m Odesláno Srpen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Zdravim.Podaril se nekomu sprovoznit AP v tehle kombinaci. Internet je napojeny na router (ip ziskavana pres DHCP), pc pripojeny pres router (ip taktez ziskavana pres DHCP). V tom by asi nebyl ten nejvetsi problem, ale nedari se mi dostat pres bod c.22, kde mam vybrat pripojeni ke sdileni. Mam tam pouze ty dve policka na vybrani, ale chybi kolonka jak je na obrazku. no pokud jsem tě spravně pochopil tak tam nemáš napsané bezdrátové připojení k síti ( příště bych bral raději lepší popis nebo screen ) to podle mého nevadí jelikož máš jen jednu síťovku a jeden usb adaptér tzn. zkus pokračovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 To jsem samozrejme zkousel, ale nasleduje prekvapeni. 1. 2. 3. Router mel nastavenou ip 192.168.0.1 zkousel jsem to prehodin i na jinci a pozmenit podle toho dalsi nastaveni, ale stale stejny problem jako na vyse uvedenych obrazcich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Srpen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 zde je spravne že se ti chce nastavit ip 192.168.0.1 to je připojovací ip pro psp a tedy i vychozí ale podle mého v tom posle dním kroku je jen napsan že to musíš nastavit .. myslím že mi to taky udělalo prvně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Tak uz jsem se dostal pres ty obrazky nahore, ale ted je tu dalsi problem ze ta wifi nejde nalezt. Zkousel jsem vypnout FW, pozmenit nastaveni, ale stale kdyz dam vyhledat wifi tak to nic nenajde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Srpen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Tak uz jsem se dostal pres ty obrazky nahore, ale ted je tu dalsi problem ze ta wifi nejde nalezt. Zkousel jsem vypnout FW, pozmenit nastaveni, ale stale kdyz dam vyhledat wifi tak to nic nenajde :( nemáš zapnutou funkci hide u nazvu sítě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Nene, mam tu tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Srpen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Nene, mam tu tohle: no tady neni žádný problém jinak jaký máš fw? jinak skus vybrat funkci bridgemode a nastavit tam tvou aktivní síťovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 No tak vyzkousel jsem uz vsechny moznosti, mozne i nemozne a dosel jsem k vysledku, ze to nikam nevede. Tudiz tady je reseni -> http://console-forum.net/showthread.php?p=400034#post400034 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Srpen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 No tak vyzkousel jsem uz vsechny moznosti, mozne i nemozne a dosel jsem k vysledku, ze to nikam nevede. Tudiz tady je reseni -> http://console-forum.net/showthread.php?p=400034#post400034 bohužél za toto ja nemůžu ja jsem taky nnemněl navod a lamal jsem si s tím hlavu tzn že aspoň slovíčkoi diky nezaškodí ale to je jedno ... bohužél asi budeš z těch který nemá trpělivost a nezkouší něco sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 bohužél asi budeš z těch který nemá trpělivost a nezkouší něco sám Timhle jsi me rozesmal :bash: Kazdopadne mas me diky za snahu pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 pls help nevim jak mam naistalovat ten program mam nejake male cd od toho t plink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 aha uz nic, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 nejde mi to u test conection to najizdi chvili a pak napise :comunicatiion with the server failed A DNS error has occurred /80410410/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 paradi mi nedko na icq 449533438 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Srpen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 první by ses měl naučit používat edit jinak se na tebe muže každý vykašlat bo tu děláš akorát bordel ... nastavoval si ip a dns adresu manuáně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honanek69 Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 ... opravdu to na Win Vista nejde :cry: utilita je pro win Xp a pokud se naistaluje se zpetnou kombalitou je stejne nefunkcni. du ho vratit. pro Visty nebrat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Čau, koupil jsem si tento wifi usb adaptér: http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=60049. Nejspíše nepodporuje PSP, protože po všelijakých nastaveních a zkoušeních se může stále připojit jen mobil a PSP prostě přístupový bod nenajde. Má někdo podobné zkušenosti? Nebo má někdo nějaký nápad, co s tím dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Čau, koupil jsem si tento wifi usb adaptér: http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=60049. Nejspíše nepodporuje PSP, protože po všelijakých nastaveních a zkoušeních se může stále připojit jen mobil a PSP prostě přístupový bod nenajde. Má někdo podobné zkušenosti? Nebo má někdo nějaký nápad, co s tím dělat? musim te zklamat,ale tohle wifi maximalne muze fungovat jako adhoc a adhoc je mod pro prenos souboru,to co ty potrebujes je Access Point mod...proste si kup neco co umi AP mod,podle me je nejlepsi router-mam od Edimaxu i tenhle tvuj "usb klic" a router od edimaxu a oboji je v pohode :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Ok, tak díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Chtel bych se zeptat. kde vezmu DNS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Srpen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 Chtel bych se zeptat. kde vezmu DNS? sice nením jestli ses blbě koukl ale v navodu obrázek u bodu č 9 :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 caw ja jsem chtel sepsat návod na visty ale nejede me tam ten program zapnu a vypnese?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gig56 Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 čau tak jsem všechno udělal podle návodu ale se koukněte na sílu signálu-"žádný signál" nevíte někdo co s tím?:ziped: :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 jj jasne sry a diky prehlidl sem to :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Srpen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 caw ja jsem chtel sepsat návod na visty ale nejede me tam ten program zapnu a vypnese?? na visty to nejde ... skus si někdy přečíst co tu už bylo mnoho lidí to tu řešilo já osobně visty nemám protože není potřeba a xp jsou lepší podle mího názoru čau tak jsem všechno udělal podle návodu ale se koukněte na sílu signálu-"žádný signál" nevíte někdo co s tím?:ziped: :? s tím signalem to muže tak být pokud se dokážeš připojit s psp tak je vše v pohodě občas mam i hlašku omezené neboo žádné připojení a jde mi to připojit pokud ne tak vytahnu a znovu zandám wifi klíč nezapomeň že děláš na microsoftu a za chyby se plati :) jj jasne sry a diky prehlidl sem to :-D nevadí .. od toho je tlačítko thanks :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.