tedysek Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Jj ja vistu moc nemusim ale mame na pc dva windowsy xp a vistu a na xp to mam a chtel jsem to jeste na viste a ze nemas zadnej signal me to taky delalo ale stacilo zapnout ten program co si nainstaloval to se ti dalo tam do liste na pravo a tam jsi klik pravym tl a dal ,,use .........(neco neco to uz si nepamatuju(.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gig56 Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 na visty to nejde ... skus si někdy přečíst co tu už bylo mnoho lidí to tu řešilo já osobně visty nemám protože není potřeba a xp jsou lepší podle mího názorus tím signalem to muže tak být pokud se dokážeš připojit s psp tak je vše v pohodě občas mam i hlašku omezené neboo žádné připojení a jde mi to připojit pokud ne tak vytahnu a znovu zandám wifi klíč nezapomeň že děláš na microsoftu a za chyby se plati :) nevadí .. od toho je tlačítko thanks :) 8) dík a sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Srpen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Jj ja vistu moc nemusim ale mame na pc dva windowsy xp a vistu a na xp to mam a chtel jsem to jeste na viste a ze nemas zadnej signal me to taky delalo ale stacilo zapnout ten program co si nainstaloval to se ti dalo tam do liste na pravo a tam jsi klik pravym tl a dal ,,use .........(neco neco to uz si nepamatuju(.... to je jasné že musí být zapnutý ten program protože on ti dělá to AP :bash: edit ty jsi to rozběhal na vistě? A dyž tak nemam vistu to jen vypadá jak vista8)a dík takže funguje? jestli sis všiml tak to nebylo na tebe s tou vistou to byl multi post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 cus hle pude mi to i kdyz budu mit to wifi jako pripojeny k pc abych mel net v pc i na psp ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 cus hle pude mi to i kdyz budu mit to wifi jako pripojeny k pc abych mel net v pc i na psp ? jj urcite pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 a budu muset udelat neco jinak nez v tom navodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Los Keshusos Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 nevite, jestli tahle klicenka podporuje Proscusious mode (nebo jak se to pise)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 Tahle karta promiskuitni mod nepodporuje.. da se to jednoduse otestovat Googlem. http://www.google.com/search?q=TL-WN322G+promiscuous&btnG=Hledat&hl=cs&client=opera&rls=cs&hs=1Ew&sa=2 kdyby takovato levna karta tento mod podporovala, bylo by to zname a docela dost by se o tom mluvilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Musím mít pripojeni k PC pres wifi, aby to fungovalo? Mam totiz pripojeni pres modem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Los Keshusos Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 nemusis, proste jenom v pocitaci musis mit internet (ale nejsem si jistej u tech Dial-Up atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Musím mít pripojeni k PC pres wifi, aby to fungovalo? Mam totiz pripojeni pres modem. kdyby si mel PC pripojene pres wi-fi tak by jsi mel router a nepotreboval tento klic + PC pro pripojeni PSP jako acess point xD ;) jinak ano, pujde ti to;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Děkuju vam za rady, ted ho jeste musim nekde koupit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zb_ Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Pořád ta samá pohádka která se tu opakuje. Přečet jsem si celej tenhle topic a furt mi to nejede. Mám chybu s DNS,jako většina zde. Mám všude nastavený stejný (své) DNS a stále mi to píše.. Mám vypnutý firewall,furt nic. (PS: Mám ESET Smart Security antivir,takže tam je asi též zabudovaný,i to vypnu, a stále nic) Někde na 4 straně je návod s ICMP nebo co to je,ani to mi nepomohlo. Vše jsem nastavoval podle tohoto návodu. A stále se nemůžu připojit. Padlo tu pak slovo: sluzba RMS,ale to zas nevím,kde to najít,abych to zkusil.. Dokáže mi někdo poradit,pls? Třeba i přes ICQ:335457726. Předem thx za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Kdyz bych si koupil router, tak bude nastaveni podobne jako s usb wifi klicenkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zb_ Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Taky už přemýšlím o routeru,akorát nevím jakej... :/ tenhle by stačil? http://www.i4wifi.cz/Default.asp?cls=stoitem&stiid=1063&g=/tp-link-tl-wr340gd-ap-router-2-4-ghz-4x-lan-1x-wan EDIT: Tak jsem na to přišel... vypnul jsem Firewall i u antiviru... Pak jsem pravym kliknul na ZD -> Use Microsoft Wireless Zero... atd Takže se připojím na net atd.. ale když chci hrát Online hru,tak mi to píše,že spojení se zrušilo atd.. takže se nikdy nepřipojím.. S tímhle mi snad někdo poradí,please.. EDIT2:Vyřešeno,vše šlape páradně... thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 hle kdyz mam ten klic v kompu proto abych chytl signal routru muzu to mit i na pripojeni psp k netu? jestli jo napiste mi pls co mam udelat jinak dik vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Kdyz mam router, ale pripojeni nemam pres wifi, ale ze mne chyta signal antena na baraku a vede mne od té anteny kabel do toho routeru, pujde to nejak udelat, abych mel net v PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Kdyz mam router, ale pripojeni nemam pres wifi, ale ze mne chyta signal antena na baraku a vede mne od té anteny kabel do toho routeru, pujde to nejak udelat, abych mel net v PSP? definuj to trochu vic. chapu ze mas v pc nejakej internet a myslis ze se ti vytvori wifi signal? ano, nejak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockman Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Ja mam usb klicenku ZyXel g-202 a trvalo mi 4 dny nez sem ji zprovoznil :)... Ale ted si rikam ze lepsi by byl router protoze mit porad zaplej komp.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 definuj to trochu vic. chapu ze mas v pc nejakej internet a myslis ze se ti vytvori wifi signal? ano, nejak tak No, mam ten zakladni router od poskytovatele, takze ani nevim jestli by AP sel vytvorit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Hoj lidi, mel bych dotaz, podle tohoto navodu: http://console-forum.net/showthread.php?t=20627 jsem si nastavil stejnou wifi klicenku na prvnim windowsu, vse fungovalo. Pak jsem to zkusil na druhem Winu, ale to nejde jak by to melo. V psp se pripojeni ukazuje, ale internet connection failed. Nejspis to bude neco s temi adresami, problem je v tom ze nemam jistotu v prenastavovani a riskovani. I presto ze jsem hodne hledal, reseni jsem nenasel, diky vsem za odpovedi, navrhy.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Co mám dělat s následující chybou? Communication with the server failed. A DNS error has occured. (8041040F) Při testu se mi načetl normálně google.cz a když zadám jinou adresu, tak tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 konecne jsem trosku kouknul pod rousku. Vzdy kdyz mi to hodilo tuto DNS chybu, divil jsem se zkoumal 2 hodiny co delat. Pak jsem vypnul svuj Firewall a nechal jsem zapnutý ten zakladni WIndowsovi, a vsechno uz jde. Zkuste vypnout vsechny firewally, a zkuste vysledek. Popripadne zkuste vypnout i ten Windows Firewall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 A já už smazal ten software :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrintScroll Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Hej ceast ja mam http://www.gameshop.cz/lan-sweex-wireless-54mbps-usb-wifi-adapter.html wifi usb tak mam mensi problem tak mi prosim napis skype diki moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.