Litny Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 no ja s tím taky moc neumím stačí mi jestli je tenhle dobrej ??? http://www.aukro.cz/item525127587_novy_wifi_router_smc_4xlan_zaruka_3_roky.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 mno.. router jako router ne? mel by stacit to si myslim ja.. ale ja mam ten klic a facha mi to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara_blind Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Prominte za tuto debilni otazku ale .... KDyz mam pc kde mam internet adsl prez telefon ... a koupim si ten wifi klic .. pujde mi na to napojit notebook a psp ??? slo by to nak ? a jestly j tak jak pleas :psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 ja se na to muzu vy..... sem lama a nic mi nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Taky jsem noej v tomhle mám připojené PC přez ufona pokud zakoupim Wifi klíč bude mi na PSP fakat internet děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 jo bude. WIFI KLIC nazdili internet pro psp. Internet na PSP ti ale pojede jen tehdy, poku bude pc s wifiklicem zaple Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Já vypnu pc a to pripojeni se mi jako by cele restartuje a chyta to sit misto toho aby to vytvarelo... Dal sem opravit ale napise to ze se nemohl pripojit k siti dost me to sere protoze to furt nechci nastavovat. ( Pred tim nes vypnu pc vse funguje normalne ):cry: psl poradte ani ten program se mi nechce spustit !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Us semm na to prisel vse fara jak ma...:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Taky jsem noej v tomhle mám připojené PC přez ufona pokud zakoupim Wifi klíč bude mi na PSP fakat internet děkuji za odpovědi jo bude, ale je to slozity to nastavit mne to nastavolval správce servru ve firmne... mam ten malej zelenej ufon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 jo mas to dobry :D akorat skoda ze si to nedelal sam ale cely si to obtah z internetu viz. zde http://pspcrew.webnode.cz/news/usb-wifi-klic-nastaveni-odzkouseno/ ale aspon to tu je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zappik Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 caw ja jsem chtel sepsat návod na visty ale nejede me tam ten program zapnu a vypnese?? Mám stejnej problém. Nejde sehnat nejakej jinej soft co mi z ty wifi klicenky udela AP?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dorobot Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 cau lidi prosim vas a s tim routrem je to taky tak slozity?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axton Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Moc děkuji za super návod, všechno funguje jak má . :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokyd00 Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 zdarec dneska mi už přišel balíček s wifi klíčem http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400870UG0UBFPD a nemůžu jsi ho vynachválit dodáva se i s cd se softwarem, takže internet podle návodu na straně 1 na psp frčí jako drak díky za návod :psp::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 K balení ¨jsem dostal ještě USB kabel na prodloužení té klíčenky př. když jí zapojíte ze zadu PC tak to dáte na stůl at máte lepší signál jinak taky s CD softwarem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 a jaký je rozdíl oproti tomudle -> link <- ? u obou mužu bejt s psp na netu u obou můžu hrát online hry u obou to muzu zabespecit abych tam mohl jen ja - jaký je vtom jiný rozdíl? musim mít u obou zapnutý pc? má smysl si kupovat usb prodluzku abych mel ten klic v pokoji (místnost vedle místnosti kde mám pc)? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 a jaký je rozdíl oproti tomudle -> link <- ? u obou mužu bejt s psp na netu u obou můžu hrát online hry u obou to muzu zabespecit abych tam mohl jen ja - jaký je vtom jiný rozdíl? musim mít u obou zapnutý pc? má smysl si kupovat usb prodluzku abych mel ten klic v pokoji (místnost vedle místnosti kde mám pc)? diky Rozdil asi zadny mozna rychlost prenosu a PC musis mit zaply kdyby jsi chtel mit PC vyply musis si koupit router a tu USB prodluzku. no neni nutna ale ja ji dostal uz v tom baleni tak jsem ji vyuzil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 jo takez ale kdyz budu pres zed 3 m od toho tak budu mit asi 100% co? jo a může bejt zaparkovanej hdd? tda jako pc ve sleep modu? dikec du to koupit :D vsechen credit a thx [k cemu jsou credits?] edit: zadejte si ten název do seznamu a vypadnou vám ceny za 200 s osobni odberem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erik164 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 caw spravil som vsetko co mal ale stale my pise ze je chyba v DNS.v pocitaci mam ich dva ale neviem co sim mam zrobitl.mohol by my niekto pomoct?dakuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 caw spravil som vsetko co mal ale stale my pise ze je chyba v DNS.v pocitaci mam ich dva ale neviem co sim mam zrobitl.mohol by my niekto pomoct?dakuje. mě nepomohlo nic, prodal sem ten po*ebanej adaptér a pak si od O2 pořídil ten router Huawei HG-520 nebo tak nějak, a na něm to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erik164 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 komu to ide nech my napise na pokec.sk mam nick erik164 ...dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patas1 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Chci si koupit wifi klíč.. jakej mě doporučujete ? EDIT: Objednal jsem si tu WIFI klíčenku na který máte odzkoušený to nastavení ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skwigle Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 ak uz mam internet, ale nie wifi, budem nieco platit? dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 ak uz mam internet, ale nie wifi, budem nieco platit? dik... ne nebudes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 čau mám tu stejnou kliceku na xp me fungovala krasne ale ted jsem na windows 7 a tam nechce jet ten program nevite jak to spravit muze byt i navod na vistu to by melo taky jit..diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.