maxskater Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Mám stejnej problém...A taky mi to háže DNS chybu:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Hele normalne brasin vytvoril ucet a najednou nejdou otevrit sitove pripojeni jako vlastnosti cim to je... Vubec to nejde Tzn. ze nejde ani zas na PSP net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 diky chlape... kdysi mi to jelo norm, pak se to nejak pokalelo, ale podle tvyho navodu sem to opet rozjel, respect :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 Čao , potřebuju poradit , normálně si wifi klíč nastavim , všechno normálně funguje , ale když vypnu PC a pak zapnu tak se jakoby celý nastavení resetuje a místo to aby se to chovalo jako acces point tak se chová jako station a chytá různý wifi signály . Když chci spustit ten program aby sem to nastavil tak mi to vyhodí nějakou tabulku . Docela mě to nebaví pořád to nastavovat . Jestli někdo víte čím to může být tak mi to písněte :) DÍKES:cheesygrin: skus někdy po zapnutí pc opravit bezdrátové připojení na te ikoně těch pc Mám stejnej problém...A taky mi to háže DNS chybu:cry: špatně máš nastavené dns sevr buď v pc nebo psp koukni na to ještě raz Hele normalne brasin vytvoril ucet a najednou nejdou otevrit sitove pripojeni jako vlastnosti cim to je... máš práva administrátora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 máš práva administrátora? JJ mam Normalne nam spadl net.....tak brasin si z udy udelal new ucet net se pripojit a vubec nejde v mistech siti treba u Mistni siti dat Vlastnosti nic se nestane Heflnete mi :( Tak co Pomuzete Nebo Mam zavolat spravcovy site co stim je?? Heh Lidi..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Tady mam screen ze i v ovladacich panelech je jen Neco! A tady neco ze mi chybi i zbyle udaje...A opakuju nejde na to kliknout nereaguje to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 proste me to nejde vzdycky me to napise chybu:'( pomozte nekdo pls pres icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Březen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Tady mam screen ze i v ovladacich panelech je jen Neco! A tady neco ze mi chybi i zbyle udaje...A opakuju nejde na to kliknout nereaguje to :( skus si přepnout ovládací panely do klasického zobrazeni jestli to totiž tam neni nějak zašité Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Tak ani jeden USb klic mi nesel, stoji to za starou belu. Nastval jsem se, koupil jsem wifi router TP-Link a ted mam wifinu po celym baraku s pohodovym signalem pro PSP, PS3, PC a Mda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 skus si přepnout ovládací panely do klasického zobrazeni jestli to totiž tam neni nějak zašité Neni :( je to dojebane dneska preinstaluju win myslite ze to pomuze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Březen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Neni :( je to dojebane dneska preinstaluju win myslite ze to pomuze? je to možné.u kamoše to pomohlo..... ty maš visty nebo xp a pokud xp tak jaké (upravané nebo originál) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 me to proste nejde poradil by me prosím nekdo po icq,???????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tweeety Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 OBRAZEK 22: Já tam vubec nemam tu volbu vybrat siti ty tam mas na orbazku zrovna bedratove pripojeni k siti 4 co s tim ? A kdyz jsem to udelal pdle tvyho navodu tak mi prestal jit uplne internet... EDIT: Jo a psp mi napsalo internet connectino failed jo a kdyz jsem to instaloval, tak mi to davalo vybrat jaky chci řadice vybrat to ti tam jaksi chybi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tweeety Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 OBRAZEK 22: Já tam vubec nemam tu volbu vybrat siti ty tam mas na orbazku zrovna bedratove pripojeni k siti 4 co s tim ? A kdyz jsem to udelal pdle tvyho navodu tak mi prestal jit uplne internet... EDIT: Jo a psp mi napsalo internet connectino failed jo a kdyz jsem to instaloval, tak mi to davalo vybrat jaky chci řadice vybrat to ti tam jaksi chybi... Tak už to mám !! Udělal sjem to jak psal SowaGAY, rpsote jen tak vsehcno jsem dal automatic a jde to.. ten navod jsem nepotreboval, ale stejne diky 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Mno preinstaloval jsem windows sem se na to vyprdl a jede to :) -- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tweeety Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Mno preinstaloval jsem windows sem se na to vyprdl a jede to :) -- Nápodobne :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faiko Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 cau vsichni dnes jsem si koupil wifi klic A-LINK a nastavil jsem pripojeni podle navodu a jelo mi to .Ovsem nekdy mi to vyhodi chybu s DNS, proklikam nastaveni a vsechno zase jede ale o to mi ani tak nejde ale s rychlosti vetsinou mi to ukazuje 11Mb/s ale videl jsem tam i 54 Mb/s nevi nekdo jak to nastavit aby to jelo porad tou 54? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Březen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 cau vsichni dnes jsem si koupil wifi klic A-LINK a nastavil jsem pripojeni podle navodu a jelo mi to .Ovsem nekdy mi to vyhodi chybu s DNS, proklikam nastaveni a vsechno zase jede ale o to mi ani tak nejde ale s rychlosti vetsinou mi to ukazuje 11Mb/s ale videl jsem tam i 54 Mb/s nevi nekdo jak to nastavit aby to jelo porad tou 54? diky psp pracuje pouze s wifi s IEEE 802.11b který jede na 11MB na IEEE 802.11g je 54 MB s kterým nepreacuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faiko Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 aha diky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxskater Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 TAk us sem na to dosel!!!:wohow::bash:....ty ip adresy vubec nevyplnujte ale musite udelat toto: 1. Nainstalovat WIFI 2.Připojit a naistalovat new hardware 3.Sítová připojení > Vaše připojení k síti > Vlastnosti > Upřesnit a tam zakliknout umožnit ostatním uživatelům....a vybrat wifinu 4.Nastavení a vše zaklikat...... To je vše!!!!!!nevím jak u koho to bude fungovat ale mě to jede!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 maxskater: 3.Sítová připojení > Vaše připojení k síti > Vlastnosti > Upřesnit a tam zakliknout umožnit ostatním uživatelům....a vybrat wifinu Kde tam vybrat tu wifinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxskater Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Pod tím zakliknutým umožnit ostatnim uživ......tam si najdi název tvé wifiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 To nemusis vybyrat nezobrazi se moznost kdyz tam mas jen dve pripojeni myslim treba bezdratove a mistni sit a zobrazi kdyz mas vice nez 2 naprs bezdratova sit hamach a mistni sit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotas.j Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 zdar..nastavil jsem tu wifinu podle navodu a vse jede akorat pri testu internetu mi to na konci vypise internet Connection FAILED co stim????:roll::roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Mám ten samý problém at dělám co dělám pořád Internet Connection: Failed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.