Dark=King Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 nejede to,ale uz sem se dostal dál...vše udelam tak jak to je a pak kdyz se mi zacne nacitat internet browser tak mi to napise COMUNICATION WITH THE SERVER FAILED . A DNS ERROR HAS OCCURED (80410410) ......... ví někdo co dál??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark=King Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 kdyz vse nastavim tak v tom konecnym sloupci kde se vsedchno co sem nastavil objevi tak uplně dole mam napsano : INTERNET CONNECTION = FAILED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Me tohle delalo kdyz jsem daval v tom programu TL-wireless utility zabezpeceni wep nebo v psp sem dal zabezpeceni wep... se zabezpecenim mi to proste nefunguje a nevim proc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 ahoj, tohle se mi stalo, kdyz jsem v pc v tom programu nastavil WEP: Enabled a v PSP sem mel stale to zadne zabezpeceni (tj. jak mas na vyber: None, WEP, TKIP,...) tak sem mel None. Zkus se kouknout jestli to nahodou take nemas nejak tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark=King Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 normal sem to teda dal od zacatku ( v kompu mám normal WEP: Disabled ) takze : SSID (wlan ap) , WLAN SECURITY SETTING ( NONE ) , Adress Settings ( Custom ) , IP Adress Settings ( Manual ) , IP Adress = 192.168.0.2 , Subnet MAsk = 255.255.255.0 , Default router = 192.168.0.1 , Primary DNS = 192.168.0.1 , Secondary DNS = 0.0.0.0 .. Proxy server ( Do not use ) , Internet browser ( Do not start ) , connection name ( WLAN_AP ) ................... hmm a nejede,zase DNS Error.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 LIDI, uz jsem to tu psal nekolikrat, ale zadna odezva...... tak jeste jednou. Zkousel to nekdo rozbehnout na Win Vista??? Povedlo se mi spustit Soft. v Sit. nastaveni jsem to udelal podle navodu, ale nic.. nevite nekdo co a jak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark=King Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 prosim pomuze mi nekdo s tim mojim probleme s pripojenim??(jak jsem psal výše)...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Ahoj, procital jsem si tenhle topic a hledal kde by mohl byt problem s tim tvym propojenim. Narazil jsem na jednu vec mozna ne dulezitou ale odlisnou odemne. Je ji ten Bridge adapter ktery se ma vyplnit v tom programu. Kousek vejs si psal ze tam mas dan ten 1394 Net adapter ale ja tam nemam nic. Dale jsem si vzpomnel ze jsem do toho programu vyplnoval i MAC adresu meho PSP. Kdyby nahodou, tak ji zjistis tak ze v XMB menu zajedes doleva na settings => System settings => System Information. Omlouvam se za to profesionalni graficke zpracovani toho obrazku ale formatoval jsem minuly tyden disk a nebyl cas este cas nainstalovat nektere veci a jediny co jsem splasil bylo Malovani :)... Takze pak napis zda jsi to vyresil ci mam badat dale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romik2 Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Čaues koupil jsem si tento usb wi-fi adatér :TL-WN321G a nejde mi nastavit bezdrátová sít´,nemá někdo na tento wi-fi adaptér návod??? dík za odpověd':cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Nevim co myslis tim NEJDE ale navod je na zacatku v prvnim prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Květen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 1394 je firewall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nike Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 zdravim chci se zeptat...rozchodil sem ten klíš a net běží jak má (konečně ^^ ) , jenže když s ichci např. pustit online mod u NHL nebo Tekkena tak nemůžu zvolit WLAN AP jde jen PS Spot. Zkoušel sem dát v tý hře new connection a opsat tam IP co mám v tom prvním a to nepomohlo ( DNS error ) tak bych se chtěl zeptat jestli by někdo věděl jak na to díky moc EDIT:vyřešeno stačilo přepsat jen jedno čísilko u ip ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 zkousel to nekdo na Win vista?? najde se nekdo schopnej a ochotnej, kdo se poradne vyzna ve Win Vista a poradi jak to rozbehat??? jestli to vubec pujde na Win. Vista ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Květen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 jsem opět zde a budu vám pomáhat při potížích . důvod mé nečinnosti maturita, doporučuju mít skype a mikrofón Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 jsem opět zde a budu vám pomáhat při potížích . důvod mé nečinnosti maturita, doporučuju mít skype a mikrofón mam problem reinstaloval sem win a nevym najit CD na wifi vym ze to boly nejake 2 softy jeden mam ale ten druhy kde sa stekuje wifi bridge a tak ten mi chyba a nevym ho najit pls pomoz mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Červen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 ok neni problém jen nevím jaký máš tu klíčenku jestli tedy tu co ja používám a je zde v navodu tak tady je http://www.tp-link.com/english/soft/2007115154025.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koxx Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Mě to ukazovalo DNS ERROR když jsem měl v prohlížeči v psp nastaveno v tools->settings->connection settings-> auto select Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Červen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 skus nastavit ručně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 ok neni problém jen nevím jaký máš tu klíčenku jestli tedy tu co ja používám a je zde v navodu tak tady je http://www.tp-link.com/english/soft/2007115154025.zip mam tento http://www.progamingshop.sk/psp-wifi-usb-kluc-p-2849.html edit// presne tento soft mi chybal diki :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Červen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 bohužél neznám jeho soft ale skus si sehnat mikrec a pořešíme to po skypu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice_cz Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Caute... Z nudy jsou si koupil wifi klic. Stravil jsem 4 hodiny nastavovani az jsem zjistil, ze vubec neni kompatibilni s PSP. Koupil jsem dalsi a stejna pisnicka... Pak jsem zacal hledat na netu az jsem narazil sem. Vsichni doporucuji model TL-WN322G. Jel jsem od zacatku podle navodu, ale prvni nesrovnalost nastala, ze pri vyberu Sdileni pripojeni k internetu nemam okno s vyberem wifi site. Ale i presto jsem pokracoval dal... Vse jsem nastavil rucne (zkousel jsem i automaticky) a dosel jsem k tomuhle: CONNECTION ERROR HAS OCCURRED. A CONNECTION TO THE ACCESS POINT COULD NOT BE ESTABLISHED. CHECK THE SECURITY SETTINGS FOR THE NETWORK AND TRY AGAIN. Po tehle hlasce se uz nehnu. Stejne problem tady mel jeden uzivatel, ale nijak se to nevyresilo. Prosim prosim...mohl by nekdo poradit? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 hele mam takovej problem u kroku 22. tam kdyz kliknu na upresnit tak se me ukaze tohle : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 Tak mi dnes klíč prisel a jak jsem predpokladal tak nefacha, ahzi to oblibenou chybu s DNS serverem. U kroku mi to pri potvrzeni hodi tuto chybu a i kdyz dam STORNO tak mi stejne prestane jit net na PC. NEvite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 Tak mi dnes klíč prisel a jak jsem predpokladal tak nefacha, ahzi to oblibenou chybu s DNS serverem. U kroku mi to pri potvrzeni hodi tuto chybu a i kdyz dam STORNO tak mi stejne prestane jit net na PC. NEvite co s tim? Ahoj, to ,,Umoznit ostatnim uzivatelum v siti vyuzivat pripojeni k internetu tohoto pocitace" mas povolit u site pres kterou mas internet a ne u wifi klice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 Aha, ale když to samé udělám u Místní sítě, napíše mi to totéž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.