metuj Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 Vypsal jsem několik her, které bychom v roce 2008 neměli minout. Pokud vás napadají ještě nějaké další, klidně je sem přidejte. Assassin's Creed: Altair's Chronicles Tahle akční pecka by měla vyjít již 5 února 2008 Dungeon Explorer: Warrior of the Ancient Arts Grafika tohoto průzkumného rpgčka je nesmírně lákavá. Mělo by vyjít 12. února 2008 Mazes of Fate DS Toto epické RPG nebo také RPG adventura by mělo vyjít již 26.února 2008 Mysterious Dungeon: Shiren the Wanderer Další zajímavé akční RPG by mělo vyjít 4.března 2008 Ninja Reflex Toto by měla být jedna z her, které si za cíl kladou zlepšování vlastností hráče. Už jsme několikrát trénovali s DSkem mozek (Brain Academy apod.), zrak (Sight Seing) a nyní přichází na řadu náš postřeh. Hra vychází i na Wii, tak snad nebude na DSku trpět ovládání. Vyjít by tato hra měla 4.března 2008 Ninja Gaiden Dragon Sword Tahle akční adventura,hraná na výšku, by měla být pořádným hitem. Vyjít by měla 18.března 2008 Drone Tactics Tahle tahová strategie nabídne v lokálním multiplayeru více než 50 hratelných map. Vyjít by měla 25.března 2008 Rondo of Swords Tento zajímavý mix RPG a strategie by měl světlo světa spatřit 15.dubna 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 na rovinu....na tohle dost čekám :) tak doufám že to bude stát z ato :) nevíte jestli se nechystá nějaká nová Castlevania? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 a chystá se na polovinu roku jakýsi atletický desetiboj....podle gamespotu i pro PSP.........tak jsem na to zvědav.....na Atari 2600 to byla moje kultovní hra....bojovat proti času mě hrozně baví..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Leden 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 Jejda vy jste rychlí:-) Já to teprve dodělávám;-) Ještě tam pár herních novinek přibude. Připomínám, že sem dávám jen to, co zaujalo mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 honzíku mám tě rád to víš :) takže sem dávej i to co zajímá mě dík :) znáš můj výběr heh :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Leden 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 honzíku mám tě rád to víš :) takže sem dávej i to co zajímá mě dík :) znáš můj výběr heh :) Pockat, pockat ... ted vazne nevim. Myslim, zes hral Pokemony (ty maji vyjit nekdy na jare, ale nenasel jsem screenshoty) a Resiho (ten ale snad zadny vyjit nema). Castlevania snad ano, ale nic podrobnejsiho jsem zatim take nenasel:-(a chystá se na polovinu roku jakýsi atletický desetiboj.... Ano, jmenuje se to Decathletes a vyjit by tato gamesa mela ve druhem ctvrtleti 2008. Ma obsahovat multiplayer pro ctyri hrace, ale nic vic o ni nevim:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johu1.j Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 =) Vypada to pekne uz se tesim na toho Assassin's Creed: Altair's Chronicles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Já sem brouzdal po netu a ke castlevanii sem našel pár screenů japonskejch ale už nevím kde, snad to nebyli faky Nevíte kdy by měl vyjít fire emblem ds? sem viděl jenom pár videí na youtube a pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 JJ taky se těšim na Assassin's Creed: Altair's Chronicles. Pěkný :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadowtails Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 na rovinu....na tohle dost čekám :) tak doufám že to bude stát z ato :)nevíte jestli se nechystá nějaká nová Castlevania? :) Nekde jsem nasel informace ze se nova castlevania na nds chysta ale zatim tam meli jen pracovni nazev "castlevania 3" takze to asi jeste chvilku potrva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 Jen malá otázečka, sem hledal další info ke castlevanii, a našel sem název dual moons, ale mám podezření že je to bývalý název pro jednu ze strších castlevanií na nds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 já se moc těším na Star Wars:The Force Unleshead!to bude pecka určo :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 já se moc těším na Star Wars:The Force Unleshead!to bude pecka určo :P No tak to bych se skoro vsadil, že tohle zrovna na DS pecka nebude, tyhle hry se moc na DS nehodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 presne ty se hodi na neco jineho...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Tak ohlášeno GTA na Nitendo DS! Mělo by vyjít ještě letos, takže je to aktuálně asi nejočekávanější hra 2008. Víc infa na mých www. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 dovolím si oponovat...nová castlevania....to bude maso :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 A tak přeci jen to bude jen "další" díl na DS (i o ní píšu na mých stránkách :) ). Ale jak bude vypadat GTA na DS to mě zajímá mnohem víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 mě ani ne nejsem fanoušek gta ale castlevanie jo ...a ta prozatím snad vždy předvedla něco super..... :) těším se moc moc moc :) .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.