Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
No dobrý ted si mi pomoh :) tak to vim že je tam i pro 3.90M33 ale v návodu teda jestli sem to dobře pochopil že to musim mít 3.80 a uložit si ty soubory ale tak pokud už mám 3.90 tak právě nevim jestli to de.

mam otazku:kdzy uz mam 3.90m33 u2 tak pres ten patch to do slimka dat muzu??a nebo mam smulu

Odesláno

pro 3.90 M33 - z flash0 si zazálohujte soubory pspbtjnf.bin pro Fat PSP, pspbtjnf_02g.bin pro Slim PSP a irspatch.prx pro obě PSP (adresář f0/kd/ ). Aktualizujte FW na 3.90 M33 a poté nakopírujte zpět do flash0 zálohované soubory. Stáhněte patch a přepište soubory na kartě ve složce IRSHELL/BIN. Poté zapněte soubor /IRSHELL/PATCH/3.80/btcnfpatch.prx

jak mam zalohovat flash0 a kde

Odesláno
takze jsem udelal ten patch FatMSmod v2 a ted mi pujde i ten ovladac??? :-) aj vsecko ostatni??? :!: a dotaz ma ten FatMSmod v2 nejakej vyznam na neco.... pusobi na neco?? nebo jen se to zrychlilo??

Jednodusse receno zrychlilo,protoze fatmsmod z firmwaru 3.71 lepe vyuziva casch system a obvykle nacita vetsi bloky nez u firmwaru 3.80 ci 3.90... tim padem se zrychli nacitani z karty.. .]

• 2 weeks later...
Odesláno
cav tekken mohol by si mi prosim poradit ako sa da v irshelli pozerat film v formate MP4? mam 3.90 M33-2 aa sa mi v XMB paci ze sa mi film rozstopuje po minutach a tak. mnoo a ja sa pytam ci sa neda cez nejaky button pre HB spravit skratka do tych filmov v XMB. alebo aspom keby sa mi dali aspom tie filmy prehravat. treba daky plugin alebo co? di za pomoc:bash:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu