stinger Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 Asphalt:Urban GT 2 Přístupnost: 3 Download: neuvěřitelných 54 mb : http://rapidshare.com/files/56112342/rnt-au2.7z zabalená hra zabírá neuvěřitelných 54mb rozbalená .iso cca 830mb Rok výroby: 2007 vítejte v mojim topicu podle mě o nejlepší závodní hře. ve hře sou 2 druhy jízdy: motorka auto: ale to není to hlavní!!! hlavní je nitro ve hře!! N2o je rozdělen do 3. částí normální: lepší: mega: popis hry Asphalt: Urban GT 2 posouvá první díl, co se vybavení hry týče, o několik tříd. Ruční arkádový titul je vybaven 6 herními módy, četnými možnostmi tuningu, výběrem ze 30 drah a 36 licencovaných aut a motocyklů. Žhavost akcí je navíc podporována hudbou Mobyho a Pussycat Dolls. hlavní rysy -6 herních módů.- 30 tratí.- 36 licencovaných dopravních prostředků. celá recenze je vytvořená mnou scenery,text link je z této stránky! doufám že vás tato recenze donutila si tuto hru zahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makys Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 na mobil dobre ale na psp no newim...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 zbytecnej topic:dozey: ale jinak docela dobra hra...Midnight Club je lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 Mno jen, ze s recenzi to nema nic spolecneho a recenze nejsou od toho, aby lidi k necemu donucovaly... :roll: Pro priste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 Není to sice recenze,ale dobrý. Ta hra je dobrá no,ale myslím,že jsou zábavnější. Jinak,jestli chceš vědět pojem recenze,tak se jdi podívat na www.games.tiscali.cz,tohle mi připomíná dojem z hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojda Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 Kdo prosimvás tuhle hru máte, jede vám plynule? mě rozhodně ne. ale myslim že nějakejch 15fps mi nejela už od začátku. nevíte v čom muže bejt problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 Jedna z najhorsich hier co som hral ever... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 Na mobil good,na PSP tragedie:dozey:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.