sir Geralt Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 normalne tu slozku s SE-B3 nakopirujes do GAME150 a pak spustis v psp Game, formatkarty delat nemusis aleje to jistejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
singler Odesláno Listopad 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 prave mi to nefunguje na ty homebrev hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanyD Odesláno Listopad 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2006 Jo a musis mit vytvorenou slozku iso jinak se to kousne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kylle Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 taky se vam na se-b seka carbon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 jo, corbony se sekaj skoro kazdymu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 nesmíš ho mít v *.cso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2006 cus nevite proc kdys chci ve fw 2.71 SE-B jit do her z karty tak se mi psp sekne? vse jsem udelal podle navodu co sem tady nasel akorat mi neslo upgradovat z se-a na se-b tak sem se-b stahnul jinde a ted kdys chci zapnout hry z karty tak se to sekne a za chvili se to psp vypne... nevite co mam delat pls? specha!!! dik Je to v topiku pro začátečníky.... Tak už se tam podívej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
singler Odesláno Listopad 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 Díky za všechny odpovědi... díky vám sem to vyřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.