martin85 Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 Jak je to prosimvas s PS3 koupenou v Americe? Pujde napojit na evropskou televizi, nebude problem v televizni normě? A co hry koupene tydy a hry z ameriky o filmy zas tolik nejde. Diky marek_2080: presunuto z PS3 Pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 hry jsou region free, filmy ti půjdou jen US verze ....s TV by taky neměl bejt problém (všechny nový TV maj systém NTSC i PAL ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 jak rekl tekken, jen bych dodal ze drtiva vetsina filmu je region free, takze filmy napr. z amazonu nejsou problem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetrBarak Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 ahoj lidi, koupil jsem prave dnes ps3 v hongkongu a prodavac mne tu upozornoval ze mi tam pujdou jen hry pro region asia ...tak nevim nevim...ale pevne doufam v nejakou pripadnou zmenu firmware nebo region free dvd ktere sezenu setejne jako jsem ho sehnal tehdy na ps2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
martin85
Jak je to prosimvas s PS3 koupenou v Americe? Pujde napojit na evropskou televizi, nebude problem v televizni normě? A co hry koupene tydy a hry z ameriky o filmy zas tolik nejde.
Diky
marek_2080: presunuto z PS3 Pokec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.