miny10 Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 Cau lidi potrebuju nahrat jakykoliv FW do PSP Slim 2000 aby sly hrat hry.Snazil sem se na druhem PSP vytvorit PB ale to mi nejde.Nejde nahrat do psp slim 2000 FW pres flash??aby sly games? ///přesunuto, upraven název tekken90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jigga77 Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 podle me to jde jen pres pandoru ale mas vsechno v tutorialech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 jak nejde ? upřesni ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miny10 Odesláno Leden 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 tekken90:prosim nemuzes mi dat icq?nejspis se mi podarilo bricknout obe psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 Odkud jsi?Jestli jsi z Prahy ,tak Ti je muzu Unbricknout. Mam Pandoru,Unbricker V4 i Ultimate magic Stick. Jelikoz mas PSP 2000 ,tak muzeme pouzit jen Unbricker V4 nebo Ultimate magic stick. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 podle mě si nebricknul jen máš nejspíš pandoras baterie se kterýma normálně PSP nespustíš ;)...musíš vytáhnout baterku a spouštěet jen přes nabíječku ;) (sry ICQ nerad dávám, ale jestli je to opravdu nutný pošli mi tvoje ICQ na soukromou zprávu ;)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miny10 Odesláno Leden 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 nejde to spustit ani bez baterky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 Tak to vazne vypada na Brick. Jestli nejsi z Prahy nebo okoli,tak to zkus treba poslat tekkenovi90 nebo Anonymousovi.Oba Ti muzu doporucit.Po dohode Ti to treba udelaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miny10 Odesláno Leden 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 Jsem z Pardubic nevim co stim je jediny co mi nabehne je Unbrick/flash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
miny10
Cau lidi potrebuju nahrat jakykoliv FW do PSP Slim 2000 aby sly hrat hry.Snazil sem se na druhem PSP vytvorit PB ale to mi nejde.Nejde nahrat do psp slim 2000 FW pres flash??aby sly games?
///přesunuto, upraven název tekken90
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts