.Den Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 http://www.gamespot.com/psp/action/downstreampanic/news.html?sid=6185051&om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;4 Vypada zajimave. ^^ Barevny hry rulez. :cheesygrin: A navic vychazi uz 5. unora. Nejake screeny: http://media.psp.ign.com/media/964/964824/imgs_1.html A videa: http://media.psp.ign.com/media/964/964824/vids_1.html Sice nesnasim male barevne rybicky, ale jsem docela zvedavy. ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Hm..... Vypada to ako Loco roco:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Hm..... Vypada to ako Loco roco:) a to je dobře, loco roco je užásný.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 a to je dobře, loco roco je užásný.. :D Svatoucka Pravda:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domihnik Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 No vypada to pekne prihrate ale vypada to zajimave to sem zvedav co to bude lol a loco roco je brutal GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 No vypada to pekne prihrate ale vypada to zajimave to sem zvedav co to bude lol a loco roco je brutal GAME Prihrate proc myslis??:D:D:D Ale tesim se uz jen den!!:bash::bash::psp: Tak co Kde to Je?!! ja chci Sosat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 Taky jsem na to koukal, neni. ^^ Asi to posunuli... Ale tak muzes si to predobjednat, ze... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 Taky jsem na to koukal, neni. ^^ Asi to posunuli...Ale tak muzes si to predobjednat, ze... ;) Nj.....ale na ign nebo jak:D vubec neni datum:roll::blink::blink: Ja chci :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Tak co, uz jste to nekdo zkousel? Mne se to docela libi, ty pozdejsi levely vypadaji, ze budou dost obtizne. ^^ A u nekterych zatim fakt nevim jak ziskat vsechny mince. Stuck ve 23. Nepobiram. O_o Haa, mam to!! ^^ Od 19. levelu uz obtiznost dost stoupa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Tak já jsem zatím na lvl.17, ale super hra na odreagování a trochu (později hodně) uvažování nebo spíše hbitosti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Skvěla hra:wohow:barevny rybičky rulezzz jsem teprv v 15 levelu nevité kolik to ma levelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 80. Ma to pak jeste Free Play a Survival. Ale od 23. do 35. zatim vicemene zadny problem. Tak uz jsem se zasekl, 38. ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Jo je to paráda... Prostě pohoda. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Jsem v 20...je to zajimave :D bavi me to...aspon nejaka nova hra... ale mam par vyhrad...nekdy se treba rybicka pohne treba o 4 cm na displayi sekne zmizi a za pul sekundy je na druhe strane :-\ me stve :(...ale co... jinak kde tam je STORE? Ja ho nemohl najit :D..a porad to mam v tipech :)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Tohle se mi nestalo, nebo o tom aspon nevim... Jen obcas spatne neco odpalim bombou a podobne. Store je ve Free Play. Muzes tam znovu delat otevrene urovne a ziskat tam vsechny rybicky a vsechny mince, pricemz si muzes koupit pomocne vybaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Tohle se mi nestalo, nebo o tom aspon nevim... Jen obcas spatne neco odpalim bombou a podobne.Store je ve Free Play. Muzes tam znovu delat otevrene urovne a ziskat tam vsechny rybicky a vsechny mince, pricemz si muzes koupit pomocne vybaveni. j tak uvidis :D sleduj to obcas...kdyz jich je tam hodne...a pak takovej ten jak je zere...zelenej...tak ten zlobi taky :( j to vim ze to tam jde...ale jak pak da ten store? :( proste ho tam nevidim :( :( :( :( :D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Proste si jen vyber uroven. o_O Dostal jste se nekdo pres 38. uroven? Me uz to nebavi to porad opakovat. =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Lidi nemuzu udelat level 23,poradte mi nekdo jak na nej,diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Lidi nemohu udělat 19ku... help me jak na to?... prostě 90 jich nedostanu do vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 Trochu toho zkouseni do toho ^^ I kdyz me uz 38. taky stve. 19. Odstrel pod vajickem diru, aby do ni spadlo. Potom jeden ventilator pouzij na modrou kytku nahore. Zbyle ventilatory pouzij na zlutou kytku tak, abys ji celou dobu udrzoval v chodu, naplnila se pres okraj voda, prelila se na tu zlutou kytku a dal to pujde samo. 23. Nech vyrust stonek na velkem dlouhem kameni, ktery ti jako prvni rozdeluje vodu. Tu nech celou stect do kontejneru vlevo. Potom odpal kamen uplne napravo tak, aby spadl na hromadku malych kamenu pobliz zlute kytky tak, aby vlokoval nejuzsi cesticku mezi velkym kamenem tvaru obraceneho C a malym podlouhlym. Potom odpal "vajicko" vlevo nahore, nebo uprostred (s tim vlevo mi to slo lip) tak, aby sklouzl dolu, zablokoval se o stonek a klouzal opet dolu smerem ke kontejneru s vodou. Pokud se povede, mel vy vytlacit zbylou vodu do kontejneru. Posledni bombou odpal vybezek, o ktery se ted to "vajicko" zablokovalo, to spadne do vody a pri trose stesti vytlaci par kapek vody, ktere nakonec roztoci zlutou kytku. Takto jsem ziskal 100 rybicek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 joj to se ti řekne dělám to už hodinu a prostě je tam zaboha nemohu dostat všechny... EDIT: jo jasně já to mohu podržet aby to zůstalo otevřené delší dobu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 .Den jestly na mě máš ještě nervy tak bych potřeboval poradit s levelem 29... pokud ho za zítřek neudělám:) Edit: ježiš ja jsem tak tupej.... stačilo jen více přemýšlet:) Edit: až bude někdo vědět jak na 39 tak dejte vědět děkuji:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 .Den : Díky s tou 19 už jsem si fakt nevěděl rady. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 Potřeboval bych poradit 40 level je mi osudným nevim jak dále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2008 40. level. Pust vodu z praveho mraku, okamzite prostrel prutok k zelene kvetine, potom odpal kus zeme pod vajickem, aby sklouzlo do mezery a odklonila vodu na fialovou kytky vpravo, pote odpal prutok ke zlute kytce nahore, pust na ni znovu vodu a kastan by mel vyletet ven. Ted jen staci pustit rybicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.