Pida SuXxX Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 Chci se zeptat rozbil jsem si na PSP display ,jestli to půjde vyreklamovat a když nepůjde tak kolik bude stát oprava ? Popř. jestli bych si to mohl opravit sám a kde se dá sehnat display... ? díky moc :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 myslíš že ti vemou na záruku to že sis rozbil displej ? těžko....jinak displej seženeš na playcentrum.cz a dokážeš si ho tam dát sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pida SuXxX Odesláno Leden 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 A kolik stojí ? nebo kolik bude stát oprava ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pida SuXxX Odesláno Leden 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 Já přesně nevím jestli mám rozbytý LCD display,to co je hned navrchnu je to LCD nebo je to pd tim ? Doufám,že mě chápete,me totiž přijde,že ta vrchní obrazovka neni zničená,ale že je to pod tim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pida SuXxX
Chci se zeptat rozbil jsem si na PSP display ,jestli to půjde vyreklamovat a když nepůjde tak kolik bude stát oprava ? Popř. jestli bych si to mohl opravit sám a kde se dá sehnat display... ? díky moc :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts