Brento Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 sem si kurec kupil dneska na czshare za kilec tech 15gb a vono se mi to seklo na 99 procentech v down manageru sakra uz bych to tedka hral pokud si to stahoval přes profi, tak přeci můžeš navázat, teda pokud si to stahoval v něčem co umí navazovat Download manager ve Firefoxu to umi? Je tam neco jako navazat, ale zkouset se mi to nechce :lol: :D :) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 Down manager navazovat umi ale mi czshare dost casto u tech 99 procent odconnectuje ze serveru ale to neva ja ten 99 procentni cod rozbalil a funguje a muzu rict ze prvne sem se zlekl grafiky ale je to jen vycvik ale grafika neni vse jen to ovladani mohlo byt jako u moh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 jj, presne moje slova, funkce tam nejsou navic zadny,tak nechapu proc zrovna tohle nemohli obslehnout od MOH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 Download manager ve Firefoxu to umi? Je tam neco jako navazat, ale zkouset se mi to nechce :lol: :D :) :lol: neumí :cry: , na to se musí použít nějakej externí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 Jo třeba GetRight ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 Je alespoň ta kampaň lepší než v MoH??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 ..kampan za amiky sem uz prosel...takze to bude taky brutalne kratky :( ..ale kampan mi prijde lepsi nez v MOH...navic je tam bomba mise na palube bombarderu-behate od jednoho kulometu k druhymu a sestrelujete nemce:)...v tyhle casti hry je grafika paradni ..ale ten infrastructure to je obrovska skoda a MINUS s velkym M...u takovejhle her by mel bejt samozrejmosti..navic by jim to urcite nekolikrat zvysilo prodejnost..hlupaci 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 ..kampan za amiky sem uz prosel...takze to bude taky brutalne kratky :(..ale kampan mi prijde lepsi nez v MOH...navic je tam bomba mise na palube bombarderu-behate od jednoho kulometu k druhymu a sestrelujete nemce:)...v tyhle casti hry je grafika paradni ..ale ten infrastructure to je obrovska skoda a MINUS s velkym M...u takovejhle her by mel bejt samozrejmosti..navic by jim to urcite nekolikrat zvysilo prodejnost..hlupaci 8) Tak tak, teraz som tu misiu presiel a pozerat sa ako to dve lietadla do seba narazia je skvela... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 ..kampan za amiky sem uz prosel...takze to bude taky brutalne kratky :(..ale kampan mi prijde lepsi nez v MOH...navic je tam bomba mise na palube bombarderu-behate od jednoho kulometu k druhymu a sestrelujete nemce:)...v tyhle casti hry je grafika paradni ..ale ten infrastructure to je obrovska skoda a MINUS s velkym M...u takovejhle her by mel bejt samozrejmosti..navic by jim to urcite nekolikrat zvysilo prodejnost..hlupaci 8) To jo no... Já si taky koupil (když sem ještě kupoval hry) MoH jen kvuli Infrastructure... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 ..kampan za amiky sem uz prosel...takze to bude taky brutalne kratky :(..ale kampan mi prijde lepsi nez v MOH...navic je tam bomba mise na palube bombarderu-behate od jednoho kulometu k druhymu a sestrelujete nemce:)...v tyhle casti hry je grafika paradni ..ale ten infrastructure to je obrovska skoda a MINUS s velkym M...u takovejhle her by mel bejt samozrejmosti..navic by jim to urcite nekolikrat zvysilo prodejnost..hlupaci 8) no tá dékla je jediná věc co mě trochu zklamala no,už mi chybí jen asi 2 mise do konce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 to nejde hta pres wi-fi ??? to by me zajimalo jaka **** tohle pustila na trh ... nechapu jak takovy hry nemuzou mit multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Teď sem to stáhl... No to ovládání nic moc to MoH má lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 ja to uz mam stazeny a odpoledne si to tam hodim tak doufam ze se nenaseru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Nevypadá to až tak špatně, akorát mě mrzí ten multiplayer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 Jo jo ten multiplayer je škoda ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 velmi velmi velmi nesouhlasím http://psp.ign.com/articles/773/773255p2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 popravde jsem od tehle hry cekal neco vic ... bohuzel :( musim rict ze MoH se mi libil vic ... sice vsude je strasne moc vybuchu , hodne lidi hodne akce ... ale MoH se mi zda vice lidstejsi ... V CoD jenom strilite po lidech a je jich obrovske mnozstvi , MoH jsou poulicni sarvatky , infiltrace do dulezitych strategickych mist a celkove se mi zda lepsi MoH. Navic MoH se mi zda dynamictejsi. Jedine co je na CoD lepsi je system zamerovani ... tohleje fakt propracovane. Jinak jsem uz hral CoD i po Aadhoc a musim rict , ze to byla sranda ... krystalicka multiplayerova zalezitost ze stare skoly ! Skoda ze neni infrastructure :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DieselSk Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 Mne sa nepaci to ovladanie pohybu mohli to spravit na analog.Tak ako v Chilli Con Carnage. Inak zameriavanie je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 velmi velmi velmi nesouhlasím http://psp.ign.com/articles/773/773255p2.html Hoj, s cim nesouhlasis? s tim celkovym hodnocenim? ja taky ne, dal bych min ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 tak ted to stahuju tak jsem zvedav jake to bude..jinak je hodneeee velka skoda ze tam neni infrastructure..me hodne sklamali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2007 Mne sa nepaci to ovladanie pohybu mohli to spravit na analog.Tak ako v Chilli Con Carnage. Inak zameriavanie je super Ja to tak mel tak i u MoH :) me se tak hraje lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DieselSk Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 ale ovladanie nie je jej najsilnejsia stranka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 No hru som konecne dohral... hra je na dobrej urovni... na zaciatku mate maly "prihovor" a potom sa pustate do boja... auta, tanky, lietadla sa hybu je to zivsie ako MoH Heroes... arzenal zbrani je podobny ako pri MoH... misie su dlhsie a rozsiahlejsie... jedine co zamrzi je ze v hre nieje Infrastructure a ze je kratsi Single Player... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 j taky jsem to vcera dohral ... ale cekal jsem ze to bude delsi , nejdelsi je ta americka kampan pak uz je to kratky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 Já nvm... mě nesedí to ovládání... Mohlo tam být něso jako SOCOM 2 nebo alespoň MoH... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.