Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejlepší sluchátka (pecky) - poraďte

GameEs

Recommended Posts

Zdarec.. Nikdy by mě nenapadlo že založím takovej topic co už tady párkrát byl... Jenže ty topici už nejsou moc aktuální.... Píšu proto, protože sem měl u mýho přehrávače Doonio X5 takovvý shitský sluchátka a přestaly hrát.. Chci koupit nějaký pořádný (koss, creative....) ale chci se vejít do 1 000kč.. Tak mě můžete radit :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě sem zapomněl napsat že nechci tyhle co se cpou až k bubínku :D

mel si je uz nekdy v usich? ona jedna z nej veci na tom je ze je prave mas zarazene v hlave okoli te nerusi ptz proste nic jineho nez hudbu neslysis...nefim mno kamos je taky hned odsoudil ptz si je neumel nasadit a ze mu prej vadi... ale u me to byva ze se vetsina veci osvedci az po nejake dobe ......a u techto sluchatek to tak vazne je

Odkaz ke komentáři

mel si je uz nekdy v usich? ona jedna z nej veci na tom je ze je prave mas zarazene v hlave okoli te nerusi ptz proste nic jineho nez hudbu neslysis...nefim mno kamos je taky hned odsoudil ptz si je neumel nasadit a ze mu prej vadi... ale u me to byva ze se vetsina veci osvedci az po nejake dobe ......a u techto sluchatek to tak vazne je

Ale já právě potřebuju slyšet jinak mě něco žvejkne.. Já chodím ze školy pěšky.. :lol:

EDIT: Pro rodiče je 400kč za pecky moc.. kua, tak už mě napadaj jen tyhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47801

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu