Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Skype - Psp

Otázka

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
podle Sony kvůli malé RAM paměti ... že by to PSP Fat nestíhalo.. ten oficiální Skype určitě nepůjde...co bys na tom chtěl asi tak prolomit ?

můžeš ale zkusit tohle http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008010005

kvuli ramce to byt nemuze, prece slimko není o tolik výkonější aby jeho starší baculatý bráška skype neutáhl :(

• 0
Odesláno

hele lidi bude vážne potreba ten head-set? :D

Go!Cam

Go!Cam má zabudovaný mikrofón aj možnosť vertikálneho otáčania o 180 stupňov. S konzolou sa prepája cez mini-USB port. Nevýhodou produktu je rozlíšenie. Sony použil senzor s rozlíšením 1,3 megapixlu, čo už dnes nie je žiadne terno ani v mobilných telefónoch. Pri 4 GB Memory Stick PRO Duo by mala kapacita pamäte postačiť na zaznamenanie 40 tisíc fotografií alebo 2 a pol hodiny videa.

• 0
Odesláno

tak nevim, podle mě PSP má dost RAM na to aby to jelo, leda že by ti skypáci dělali program co strašně zatěžuje paměť (skype Super Node - stroj se stane serverem pro ostatní - to pak potřebuje moc všeho, paměti, připojení aji procesoru) ale pro obyčejnej hovor se mě zdá 24 MB dostatek, a šifrování - dešifrování je taky záležitost procesoru.

Fakt mě nenapadá co do té RAM nacpaly že to chce víc, prostě plýtvání prostředkama.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu