Filc@ Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 Já používám MISPBO Registry Cleaner 3.0 a jsem snim spokojenej. Jinak se svěřte, jestli znáte něco lepšího, nebo čeho se vyvarovat :arrow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotgunman Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 CCleaner - Je free a CZ - Procisteni registru - Docasne soubory atd. - Zalohy atd. CCleaner (Crap Cleaner) je nástroj pro optimalizaci systému. Odstraní nepoužívané a neplatné položky z registru, nepoužívané a dočasné soubory a stopy zanechané systémem Windows a různými programy: Internet Explorer, Firefox, Opera, Media Player, eMule, Kazaa, Google Toolbar, Netscape, MS Office, Nero, Adobe Acrobat, WinRAR, WinAce, WinZip a další. Změny poslední verze: Kompletně přepracováno v C++ Rychlejší analyzování a čištění Portable - možnost spouštět z USB Přepracované uživatelské rozhraní A mnoho dalšího http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/optimalizace_systemu/ccleaner/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 CCleaner ;) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stg.Spiderpig Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 ccleaner není k zahození, když je free. Taky sem ho používal a teď mám TuneUp Utilities 2007, taky není špatnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Únor 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2008 zadny a kdyz uz tak format C:/ a pak reinstal windows :D:D:D ale kdyz uz sem jendou zalohoval registry a pak je vratil zpet protoze sem je cistil tak mi nic nefungovalo takze to bylo k nicemu zbytecne zalohovat registry a kdyz uz tak bych musel mit padny duvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Já používám TuneUp Utilities 2008 a jsem s ním celkem spokojenej:?:bash: jinak ten reinstal woken taky funguje:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Program TuneUp 2008 mě tak lehce zklamal je více nepřehledný o proti jiným verzím , ale dá se používat to lepší už byli předcházející verze s označením 2006 a 2007 ty byli velice přehledné a nebyl problém s orientací. Pak dále používám Ashampoo WinOptimizer Platinum 3 a další verzi 2007 a 2007,CM DiskCleaner,CCleaner,NTREGOPT,Premium Booster je tzv.oživující voda, která dokonalé uživí vaše pc a dá druhý dech vaším windowsum mezi optimizery které ne už čístí pc, ale spíče optimezirují nastavení windows mezi ně patří : 5star GameTuner,Intelli HyperSpeed 2005.exe tyhle programy mi pomohli navýšit rychlost jak při hraní tak i s rychlostí s internetem kerá šla rapidně nahoru asi o 15% není to sice nic moc, ale i malá změna neuškodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grosi Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 ja pouzivam prikaz regedit a delam si to ruco pokud znate vokna znate i registry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Jenom že škoda že nemam dostatek zkušeností s těmi příkazy abych si mohl vyčistit pc , ale určitě je to časově náročné.To spíše ti práci ulehčí tyto programy na čistění registrů a jiného harampádí v pc a vždycky toho to tam najde hafo bordelu...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grosi Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Jenom že škoda že nemam dostatek zkušeností s těmi příkazy abych si mohl vyčistit pc , ale určitě je to časově náročné.To spíše ti práci ulehčí tyto programy na čistění registrů a jiného harampádí v pc a vždycky toho to tam najde hafo bordelu...:D je to jen otazka toho co hledas program ti muze i odmazat neco co je dulezite me to problem medela a je to otazka par minut pres regedit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystoferus Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 registry nečistim, páč to nemá cenu wokna si stejně dělaj co chtěj:) u kámoše sem jednou použil ccleaner a celkem to šlo, ale raději používám regedit... jinak spíš po pravdě - že bych něco čistil a spravoval, na to nemám náladu, zformatuju disk a hodim svoje upravené XP, když mě wokna naštvou dělám s linuxem(mandrivou) tam žádný registry nejsou a je po starostech:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 pokud nechcete nelegální sw a za origo se vám taky nechce utrácet tak doporučuju Ccleaner - zadarmo a spolehlivý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 CCleaner a Tune Up Utilities ... best Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Pokud si chcete sehnat orign.TuneUp Ulites 2007, tak jsi děte koupit časopis Chip s DVD za 165,- tam je úplně origin. verze. a další software A když se vám nechce skutečně utrácet, tak jedině na výběr je, že si budete muset sehnat neorigin. verzi jiné možnosti už bohužel nejsou...Tak čistěte pc těm to jen prospěje:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GodsPower Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 ...tune up utilies a ccleaner... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 Easycleaner.........spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 CCleanera nebo jeste frre windows registry cleaner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts