Still Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 Zdravíčko lidičky,řeším jeden problém.Než jsem měl cf tak jsem hrál přes UMD SSX.teď když mám cf a chci hrát ssx z karty tak mi to nenajde ty starý sejvy i když na kartě je mám.Nevíte co je stím???To UMD už nemám.:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 jiná verze hry (US, EU) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chenda Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 Ty savy asi nerozjedes. Ja mel taky rozehranejch par UMD her a kdyz sem si pak chtel zahrat iso kopii tak to ty savy nenaslo:( Edit: jak rika tekken je to verzi hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Still Odesláno Únor 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 no nic,tak si dám znova.:)I tak dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Still
Zdravíčko lidičky,řeším jeden problém.Než jsem měl cf tak jsem hrál přes UMD SSX.teď když mám cf a chci hrát ssx z karty tak mi to nenajde ty starý sejvy i když na kartě je mám.Nevíte co je stím???To UMD už nemám.:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts