sir Geralt Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 tak co?jaky film je podle vas nejlepsi U mne jak podpis napovida to je Pulp Fiction
Vycurat_Aspat Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 Pulp Fiction je klasika, ale ne rozhodne nejlepsi film :)
H4nc Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 nebudu jmnovat mám jich totiž asi 100 :D:D
alesek__ Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 nebudu jmnovat mám jich totiž asi 100 :D:D se ani nedivim kdyz stahujes a uploudujes :)
west-- Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 ja mam tak 30 top filmu, ale abych z nich vybral ten nej neni mozne, uz proto, ze se jedna o ruzne zanry a tezko se da srovnavat treba takovy Ice age s Riddickem :wink:
Dutch Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 tak podle stupne akcnosti a nezratitelnosti a poctu zabitych nepratel poctu dobrych hlasek a vykriku a xichtu a podle stupne narezovosti... vemte si treba takoveho Ramba 1 zabije jednoho typka a to jeste omylem rambo 2 zabije asi 50lidi zabijou mu jeho milou nastve se pozabiji zbytek tabora... rambo 3 postrili 300 zalezlych v hradu a jeste pritom ma 2kalasnikovi a maly dite na zadech sejme lukem vrtulnik - Silvester Stalone filmy s Arniem, s J.C.v.Damme, S. segal, tym medikoptr :D kobra 11 a treba takovy film equiriblium nema chybu :D, kill bill , Mission Impossible taky slusnej narez :lol:, americky samuraj 1,2 , americky ninja 1-4 david dudykof , komando, predator 1-2, a mohl bych pokracovat donekonecna Jinak kdyz pominu tyto nadite filmy,tak je to Pan prstenu 1-3, Vyplata, Osudovy dotek, posledni samurai, sesty den, matrix 1 a 3, je jich spousta muzu i hvezdny valky.. Z anim.filmu pro deti je to shrek, hleda se nemo, medvedi bratri,atd. :D mam pestry vyber :)
shit Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 DONT BE MENACE (nevyhrozuj) videl sem to aspon 20x..mozna este vic :)..zante to nekdo?nejlepsi cernosska komedie....
DammLore Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 Jednoznačně srdeční záležitostí je pro mě Fight club (Klub rváčů) Srazil z výsluní i Forresta Gumpa.
Dj_Shark Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 Jednoznačně srdeční záležitostí je pro mě Fight club (Klub rváčů) Srazil z výsluní i Forresta Gumpa. Pro mě to samí.... :)
will Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 Schlindlerův seznam JFK Zachraňte vojína Ryana
shobull Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 videli ste BORAT : Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu ??? Nie je to sice moj najoblubenejsi film, ale je to sila. Medzi moje naj filmy patria: Back to the future, Forest Gump, Schindlerov zoznam, MATRIX1, filmy Spencer&Hill a uz sa tesim na Children of Men
EvilSta Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 vse od Kubricka...jestli tady nekdo vubec vi kdo to je :)
DammLore Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 vse od Kubricka...jestli tady nekdo vubec vi kdo to je :) Vím, byl dobrý, ale všechno od něj? Asi ne. To je ale o názoru. Každý se baví u něčeho jiného...
EvilSta Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 vse od Kubricka...jestli tady nekdo vubec vi kdo to je :) Vím, byl dobrý, ale všechno od něj? Asi ne. To je ale o názoru. Každý se baví u něčeho jiného... no me se opravdu libi vsechny jeho filmy,zase tak moc jich neni :) ale kdybych musel vybrat tri nejoblibenejsi : Full Metal Jacket The Shining Clockwork Orange
Guest Anonymous Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 Indiana Jones FaF trilologie :P
will Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 Indiana JonesFaF trilologie :P začínám Tě mít rád :mrgreen:
shadow.wizard Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 Ja uz som filmy prestal pozerat... :roll: :wink: Presiel som na serialy ale ked film tak Dobry Will Hunting a Forest Gump
will Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 Ja uz som filmy prestal pozerat... :roll: :wink: Presiel som na serialy ale ked film tak Dobry Will Hunting a Forest Gump taky moc dobrý..................na Foresta sem úplně zapomněl
Guest Anonymous Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 Indiana JonesFaF trilologie :P začínám Tě mít rád :mrgreen: Jo? A proc? :D
will Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 Indiana JonesFaF trilologie :P začínám Tě mít rád :mrgreen: Jo? A proc? :D sme se poprvý shodli :D
Recommended Posts