Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejoblibenejsi film

sir Geralt

Recommended Posts

Takže moje nejoblíbenější filmy: Matrix, Trainspotting, Big Lebowski a Ring. Seriály: Červený Trpaslík, Fututrama a teď sleduju anime seriál Hellsing.
znate nekdo JU-ON ??? je to japonskej horor...3 dily...tak sou jeste 2 dily americky predelavky 'the grudge)----to je aspon masakr..psycho...to mam raaad,,, jo a ze serialu jednoznacne heroes a futurama(+simpsni)...
Jasně, japonský horory jsou nejlepší. Ale mám takovej pocit že jsou 4 díly, já viděl akorát tu nenávist v obou verzích.

ju-on ma 3 japonsky a 2 americky dila takze 5....mozna uz sou dalsi..heh...to nevim..ale urcite jich je minimalne 5

No ty japonský jsou Ju-on 1,2 a pak Ju-on: The Grudge 1,2.

jo jasny mam poravdu :) japonskejch sou 4 dily ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

boha to snad nejde ani napsat - nejlepší film -bylo tady jmenováno plno super filmů,ale kdo může řict ten je nej....!odlišné žánry,každej super -já jako filmmaniak toto nemůžu soudit -různě žánry -horrory,akční,komrdie atd.......nejlepší,nebo neradši...film-nejde nepsat!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

boha to snad nejde ani napsat - nejlepší film -bylo tady jmenováno plno super filmů,ale kdo může řict ten je nej....!odlišné žánry,každej super -já jako filmmaniak toto nemůžu soudit -různě žánry -horrory,akční,komrdie atd.......nejlepší,nebo neradši...film-nejde nepsat!!!!!!!
komrdie je pěkný slovo :)
Odkaz ke komentáři

komrdie je pěkný slovo :)

haha z komrdii mam nejradeji snehurku a sedm trpasliku :lol:

ne vazne za nejlepsi filmovou tvorbu povazuju japonskou anime nejenom kvuli stylu ale i kvuli hloubce filmu ...

a z americkych vanilkove nebe ... to jsem uz tu nekde psal

Odkaz ke komentáři

No já abych nejmenoval to co už tu bylo, tak mam rád Věčný svit neposkvrněné mysli, a třeba ty válečný filmy jako je Ryan nebo Údolí stínů, i když to už neni podle mně tak dobrý, a můj osobní typ je Chicago, protože to mě prostě bavilo a klidně bych se díval pořád dokola...

To já se zase pořád dokola dívám na Moulin Rouge. Je to pro mě příjemná směska žánrů, skvělých nápadů, perfektního vizuálního provedení, kvalitního obsazení a příběhu jak z pera mistra Shakespeara. Viděl jsem to už víc jak 30x a pořád mě to baví. Hlavně ty předělávky písniček od Nirvany, Madonny a fůry dalších skupin a zpěváků. Sice to nepovažuji za nejlepší film, ale rozhodně je můj nejohranější. :)

Odkaz ke komentáři

• 4 months later...

Kill Bill vol One, Forrest Gump, Vykoupení z věznice Shawshank (musim vypadat jak desnej znalec :D ), Kmotr, Starsky & Hutch, Karlík a továrna na čokoládu (moje oblibena ohravacka), Borat, Pelíšky, Shrek, Shrek 2, Úsvit Mrtvých, Matrix, Pulp Fiction...a jeste jsem na dobrych 30 zapomel

Serialy: Lost (Ztraceni), Heroes, Friends (Přátelé), Simpsonovi, zacinam sledovat Veronicu Mars - pekna :D

Odkaz ke komentáři

Vse od Kubricka a Lynche.

Best films: The Shining, Clockwork orange, Muholland drive, Requiem from a dream, Donnie Darko, Donnie Brasco, The Godfather 1,2,3, Elephant Man, Eternal Sunshine of the Spotless Mind.......je jich proste hodne, ale vse takove nezavisle.

Miluji filmovy klub na CT2 a jejich vyber filmu. Jsem proste filmovy underground nadsenec :-) Pokud nekdo ma tzto filmy co jsem napsal v DVD s CZ titlema rad uvitam.

Odkaz ke komentáři

Ja vetsinou sleduju serialy ( Red Dwarf, Futurama, Heroes ) ale filmy taky nepohrdnu a jedny z mych neoblibenejsich jsou ty drogove zamerene ( Trainspoting, Spun, Requiem for Dream ... ) a samo pak jsou i nejake normal filmy ale nejvice z tech normal asi parodie ( Zhave vystrely, Blazniva strela, Soumrak mrtvych )

Odkaz ke komentáři

tezko vybrat nejlepsi ... ale asi nej u me jsou stare martial filmecky, zejmena serie lone wolf and cub. dale nasleduje kubrik, jarmush, kurosawa, lynch a dalsi "nezavisle" filmy ... pak fura manga filmecku jako ninja scroll atd ... proste je toho mnoho, vybrat jeden nejlepsi je nemozne, kazdy film ma neco do sebe ;) serialy lost, heroes, prison break, futurama, simpsnovi, red dwarf, monty python flying circus atd ...

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu